lørdag 29. oktober 2011

Miriam lanserer egen kleskolleksjon♥

I disse dager lanserer vår kjære Miriam klesmerket "By Miriam", en drøm og en lidenskap som hun har hatt gjennom mange år. I sin første kolleksjon har hun satset på overdeler i herlige naturmaterialer som silke og merinoull. Fargene er duse og detaljene romantiske, akkurat slik vi kjenner Miriams stil fra før.

Som merke hyller "By Miriam" det feminine og eksklusive. Du finner klærne i noen utvalgte butikker i Osloområdet, deriblant Balzac og Mina Milanda`s blomsterbutikk på Frogner. Hvis du ble nysgjerrig og kanskje litt shoppinglysten anbefaler vi deg å ta turen innom Miriams hjemmeside www.bymiriam.no, der kan du se på hele kleskolleksjonen, samt finne mer info om hvordan du går frem dersom du har lyst til å kjøpe et "By Miriam-plagg". Du kan også kontakte Miriam direkte på e-post: miriam@bymiriam.no.  

Vi ønsker deg en fantastisk helg videre og en fin avslutnig på oktobermåneden!

fredag 28. oktober 2011

Viva la diva..

Julebordsesongen er rett rundt hjørnet og vi lader opp med en herlig fløyelskjole fra Ane Mone (kr. 899). Det er også fredag og helg, noe som betyr at det er lov å pynte seg litt ekstra.  
Denne lilla kjolen gjør seg med noen svarte detaljer til. Under har Ine på seg en svart silketopp fra Rosemunde (kr. 399) og på beina har hun et par lekre pumps i semsket skinn fra Apepazza (kr. 1549).  
"Man får ikke mer moro enn man lager selv" er ett av mottoene til Daisyjentene. Ine er en ordentlig fargeklatt som sprer mye glede og galskap i hverdagen vår. 

Detaljene på denne kjolen er lett å forelske seg i. Legg merke til de fine øredobbene fra Joy (kr. 249) som matcher til resten av antrekket. Vi gleder oss til en sesong med masse kjoler og glamour i vente. 

Håper at alle våre lesere får en knallstart på helgen!

onsdag 26. oktober 2011

Dilla på strikk..

Det er ikke til å legge skjul på at vi har dilla på strikk om dagen og høyest på listen står de herlige strikkeplaggene i silkebløt cashmere. Miriam har alltid vært bevisst på hvilke stoffer hun ikler seg. I dag har hun på seg en gammelrosa genser fra Autumn Cashmere (kr. 2599). Denne sarte rosafargen kler de fleste, selv på en årstid hvor huden ikke er like solbrun som om sommeren.. 
I høst kan du tillate deg å røffe opp strikkegenseren med et par boots og et tøft skinnbelte. Beltet Miriam har på seg er fra Ralph Lauren (kr. 1950), lånt fra nabobutikken Marianne. Skal vi tro de store motehusene er det den britiske ridepikestilen som er blant de viktigste tendensene denne sesongen, en trend som også gjenspeiles i flere av klærne vi har fått inn i butikken den siste tiden..

søndag 23. oktober 2011

Cash(mere) is king!

Jo kaldere dager, dess varmere plagg, slik er vel oppskriften for de fleste. Det er ikke tilfeldig hvilke plagg som får varme Daisyjentene denne sesongen, vi sverger nemlig til fanastiske produkter i ren cashmere. 
Vi elsker stylingen Ine har gjort på dette antrekket. Her har hun på seg et nydelig cape fra Autumn Cashmere (kr. 4299), tights i imitert skinn fra Ane Mone (kr. 999) og semskede skinnstøveletter fra Apepazza (kr. 1998).    
For å gi antrekket den lille prikken over ièn matcher hun med en lekker skinnclutch fra Beck Søndergaard (kr. 699). 
Når hele antrekket går ton i ton er det tøft et skikkelig statement-smykke som bryter litt. Peace and love er like trendy denne sesongen også, dette smykket er fra Sense of Joy (kr. 399).  
Vi håper at dere har hatt en fantastisk høsthelg og at disse nyhetene varmet noen frysepinner i sofakroken. Det er overflod av herlige cashmere - og ullprodukter hos Daisy om dagen, flere bilder venter rett rundt hjørnet, så følg med!

fredag 21. oktober 2011

Glamorous weekend..

Nå er snart arbeidsuken over og mange gleder seg til å tilbringe helgen sammen med familie og venner. Kanskje er du invitert bort og mangler noe å ha på deg, vi har fått inn masse lekre festantrekk den siste tiden og er klare for å kle deg opp til julebordsesongen. 
Svart er alltid en vinner, her ser dere to flotte damer kledd opp til fest. Miriam har på seg en rålekker kjole fra Benedikte Utzon (kr. 1899) og Ine et superstilig skjørt fra Hoss (kr. 1298), til overdel har hun en lys beige bluse fra Costummade (kr.1499). For at antekket skal være komplett må det et par høye heler til, vi elsker disse semskede pumpsene fra Apepazza (kr. 1549). 
Detaljer er en viktig del av helheten, sjekk denne nydelige sløyften på skjørtet til Ine. Bryt gjerne opp antrekket med en sprek neglelakk, det gjør alltid susen!

Vi ønsker dere en super start på helgen! Ikke glem at det er lov å pynte seg selv om gradene kryper nedover..

onsdag 19. oktober 2011

Myke nyheter fra Alpaca Society..

Nå har vi fått inn masse lekre nyheter fra Alpaca Society i butikken. Sesong etter sesong leverer de vakre jakker, kjoler og skjerf med utsøkte detaljer i en fantastisk kvalitet. I dag ser dere Ine og Miriam i deres favorittprodukter fra dette merket. 
Ine er en skikkelig lady som pynter seg med kjole uken lang. På bildet over har hun på seg en svart kjole med rysjekant langs hele fronten (kr. 2659), for å få den rette looken matcher hun med skinnhansker fra Inwear (kr.499) og en knalltøff ipad-veske i svart skinn fra Beck Søndergaard (kr. 999). 
Miriam liker den klassiske stilen, gjerne med et touch av romantikk. Her har hun på seg en lyserosa jakke med belte i livet (kr.2089) og matchende skjerf med søte pomponger (kr. 1550).
For å røffe opp antrekket litt bryter hun med svarte skinnstøveletter (hennes egne) og en stilig skinnclutch fra Beck Søndergaard (kr.699).
Disse nydelige alpacaplaggene kan gjerne få varme våre kropper nå som vinteren snart er i anmars. Vi elsker den duse fargepaletten til hverdags og velger gjerne helsort til fest. Håper du lot deg inspirere av disse flotte damene. Ta turen innom butikken for å finne din alpacafavoritt!

Bokhøst hos Daisy

Bokhøsten er i gang for fullt og noen av de mest populære utgivelsene har nå ankommet butikken. Er du blitt invitert bort, eller trenger en bursdagsgave til en som har alt, da er en lekker interiør- eller kokebok tingen.
Bildene er lånt fra bloggen marialiftetsyle.com

En av våre trofaste kunder, Maria Hovtun, gav tidligere i år ut kokeboken "Maria kokkelerer, organiserer og inviterer" (kr. 499) hvor hun deler sine tips om matlaging og organisering i hjemmet. Boken er fullspekket av nydelige bilder og kreative ideèr som avler inspirasjon. Maria blir ofte sammenliknet med den engelske kokkelegenden Martha Stewart som er berømt for sine unike bakeverk og vakre dekorasjoner. 

Boken "Hummingbird Bakery" (kr. 249) er den perfekte present til alle søthungrige. Her finner man søte fristelser fra perm til perm, med bakeverk som er en fryd for både munn og øyne.  


Den nydelige Slettvollboken "Velkommen hjem" er et must for alle interiørinteresserte.  På mystisk vis har de klart å levere en bok som skiller seg fra de andre Slettvollbøkene, samtidig som den klassiske og tidløse stilen er intakt. Den populære interiørkjeden Home and Cottage har også nylig sluppet boken "Med ett ben på jorden og sommerfugler i magen"(kr. 299). Her står bildene og interiøret virkelig i stil med tittelen, med andre ord en bok for deg som vil skape et hjemmekoselig og jordnært hjem for deg og din familie. 

Vi gleder oss til en vinter i sofakroken med et lunt pledd, en stor kopp te og disse bøkene i fanget. Ønsker deg en herlig onsdag. Håper solen skinner der du er! 

mandag 17. oktober 2011

Møt høstmørket med Looky Lou!

Høstmørket er her og da gjelder det å være synlig i trafikken. Om kort tid kommer de knalltøffe synlighetsvestene fra Looky Lou til Daisy. De er ikke som de neongule og oransje refleksvestene som vi kjenner fra før. Looky Lous synlighetsvester har morsomme motiver og kommer i nøytrale farger som lyseblå, lyserosa, marine og lilla. Alle vestene kommer i morsomme stoffposer med samme motiv som på innholdet. 
Det er barn i alderen 1- 7 år som er målgruppen for Looky Lous synlighetsvester. Barn i denne aldersgruppen er også de mest sårbare i trafikken og trenger derfor å synes litt ekstra. I tillegg til at vestene bidrar til økt sikkerhet i trafikken er de både vind- og vannavstøtende.
En annen stor fordel med Looky Lou er at barna selv liker dem, og det er kanskje den viktigste faktoren av dem alle. Prisene vil ligge på kr. 249 for de enkle og kr. 499 for modellene med hette. Vi antar å ha vestene i butikk allerede fra neste uke, slik at du kan sikre dine barn i høstmørket. 

Vi ønsker dere en herlig oktoberkveld i ruskeværet!

lørdag 15. oktober 2011

Nytt fra Beck Søndergaard

Nå har vi endelig fått en ny leveranse med fantastiske skjerf fra danske Beck Søndergaard. Vi elsker hennes nyeste design med små, søte hjerter som et supplement til stjerneskjerfene. Skjerfene finnes i fargene som dere ser på bildet over. Kvaliteten består av 60% ull og 40% silke, en herlig kombinasjon!
Søndergaard har også gjort en relansering av de tradisjonelle stjerneskjerfene denne høsten (kr. 749). Disse skjerfene er i 100% ull og varmer godt på kalde dager. Bor du ikke i nærheten av Vinderen, kan du allikvel sikre deg et lekkert skjerf ved å legge inn en bestilling i nettbutikken vår. 

Riktig god helg til alle som titter innom!

torsdag 13. oktober 2011

Tilbakeblikk på gårsdagens kundekveld..

I går inviterte Daisy og Marianne til kundekveld på Vinderen. Det var mange som tok turen i håp om å finne noen godbiter til en rimelig penge. Stemningen var på topp og folk storkoset seg med tapas og bobler i glasset. Her ser dere Daisyjentene Sandra og Tonje som venter spent på at kundene skal strømme inn. 
Og det gjorde de.. Som perler på en snor kom det en hel gjeng med glade damer fra klinikk for astma- og allergiavdenlingen på Ullevål. 
Noen tyvstartet også julegavehandelen i går. Her ser dere Anne- Cathrine i nyinnkjøpt pelskåpe fra Anne Kindem (kr. 9999) og Daisyposene fulle av gaver. Her sammen med Hege fra Vinderen Parfymeri.
Aldri et innlegg uten å vise frem noen nyheter fra butikken. Her ser dere vakre Ine i et stilig cape fra Hoss (kr. 3199). 
Ine har en enorm interesse for klær og skifter gjerne antrekk flere ganger i løpet av en dag. Her har hun på seg en lekker, leopardmønstret kjole fra Katrin Uri (kr. 1589). 
Vinterjakkene fra Blauer, OSC og Canadiens var desidert blant kveldens bestselgere. Her ser dere to fornøyde kunder som endte opp med hver sin deilige dunjakke. 
Tusen takk til alle som var innom og for at dere bidro til at det ble en utrolig hyggelig kveld. Til dere som ikke hadde du ikke anledning denne gangen, kan vi avsløre at Daisy planlegger en ny event før jul. Følg med her på bloggen og på facebooksiden vår for mer info om spennende happenings!
Tiden står aldri stille på Vinderen. I dag reiser Daisy sammen med trettifem andre damer på V-magasinets designcruise til København. På programmet står luksuriøse middager, moteshow og mye annet moro. Vi ønsker damene riktig god tur!

mandag 10. oktober 2011

Verdens beste hårstrikker har ankommet Daisy..

Nå har vi fått inn en leveranse av mye omtalte Blax i butikken. Disse hårstrikkene i gjenvinnbart plastmateriale har i løpet av kort tid fått stempelet som verdens beste hårstrikker. Fordelene med Blax er at de glir inn og ut av håret uten å lugge, de sliter minimalt og bevarer samme elastitet etter hundre gangers bruk. Hos Daisy finner du Blaxstrikkene i tre ulike farger: svart, knallrosa og gjennonsiktig. Hver pakke inneholder åtte strikker og prisen er 69 kroner.

Daisyjentene er blitt veldig frelste på disse strikkene, et stort pluss er at de holder håret på plass under trening. Bli en Blaxjente du også..

lørdag 8. oktober 2011

Kjølige oktoberdager..

I dag er det de søte jentene, Hermine og Sofie, som pryder bloggen vår i ferske høstnyheter. Vi er allerde kommet et stykke ut i oktober og det merkes at luften er blitt kjøligere enn den var for bare en uke siden. Med den nye årsiden følger også et skifte i garderoben. Vi pakker bort sommerkjolene og finner frem jakker, ullegensere og skjerf. Denne ullkåpen, fra Chill Norway (kr. 1599), er superfin til både høst- og vinterbruk. Sjekk ut de flotte detaljene på armene og rundt hetten.. 
Det er deilig å tre en varm lue nedover ørene når kulda kommer. Denne lysegrå luen fra Catya er desidert en av våre bestselgere (kr. 949). 
Sofie liker å kle seg i kule strikkegensere på kjølige høstdager. Her har hun på seg en stripete variant fra Little Remix (kr. 899). I halsen har hun et matchende stjerneskjerf fra Beck Søndergaard (kr. 399) .
På beina har Sofie på seg jeans (kr. 649) og stilige paljettsko (kr. 529), begge fra Retour Jeans. 

Vi håper at disse frøknene gav litt inspirasjon til høst- og vintergarderoben. Neste ondag arrangeres det kundekveld hos Daisy. Det blir masse gode rabatter på høstens nyheter til både barn og dame, kanskje får du en av dine favoritter til en god pris? 

onsdag 5. oktober 2011

Vi lader opp til vinteren med Astrid U. Jacobsen

Det er ingen tvil om vi går en ny tid i møte. Høsten har vist seg for lenge siden og om ikke lenge banker kong vinter på døren. Etterhvert som gradene kryper nedover og dagene blir kortere gjelder det å finne glede i de små tingene, la det være koselige inneaktiviteter, fornyelse av høstgarderoben eller kanskje noen morsomme aktiviteter ute i det fri. 
For Astrid U. Jacobsen handler høsten om å bygge seg opp til en ny sesong med ski på beina. Snart ser vi henne konkurrere i løypa sammen med Marit Bjørgen og Therese Johaug. 

Daisy med sine Daisyjenter har alltid vært begeistret for Vinderenjenta Astrid, som alltid er like sunn, smilende og vakker. Det er ingen tvil om at hun har det som skal til for å lykkes både i skiløypa og på andre arenaer. Vi gleder oss stort til å følge med på henne denne vinteren også..   

Det er ikke hver dag Astrid poserer i dressjakke og høye støveletter. I dag har hun byttet ut treningstøyet med siste nytt fra Daisy. Her har hun på seg en tøff dressjakke i tweed fra Inwear (kr. 1799), skjerf fra Alpaca Society (kr. 1550), bukse fra Katrin Uri (kr. 1695) og støveletter fra Apepazza (kr. 1998). I hånden holder hun en supertøff ipad-veske i skinn fra Beck Søndergaard (kr. 999).
I klesveien liker Astrid avslappede strikkeplagg i duse, lyse farger.
 Her har hun på seg en bluse fra Custommade (kr. 1199) og cardigan fra La Fee (kr. 1949).  
Denne herlige strikkejakken fra Alpaca Society (kr. 3750) er herlig å pakke seg inn i etter noen timer med skitrening.  
Mens denne fantastiske pelskåpen fra Anne Kindem (kr. 9999) er helt rå til mer pyntede anledinger, kanskje med et leopardskjerf fra Beck Søndergaard (kr. 699) i halsen? 
Astrids personlige favoritt er denne rålekre dressjakken fra Hoss (kr.3099). 
Her ser dere Astrid i siste nyhet fra Osc Outdoor (kr. 6999), denne jakken skal holde deg varm inntil 30 minusgrader. 

Tusen takk til Astrid som ville tilbringe onsdagen sammen med oss. Vi ønsker henne lykke til med sesongstarten og gleder oss veldig til å følge med gjennom vinteren!