lørdag 8. oktober 2011

Kjølige oktoberdager..

I dag er det de søte jentene, Hermine og Sofie, som pryder bloggen vår i ferske høstnyheter. Vi er allerde kommet et stykke ut i oktober og det merkes at luften er blitt kjøligere enn den var for bare en uke siden. Med den nye årsiden følger også et skifte i garderoben. Vi pakker bort sommerkjolene og finner frem jakker, ullegensere og skjerf. Denne ullkåpen, fra Chill Norway (kr. 1599), er superfin til både høst- og vinterbruk. Sjekk ut de flotte detaljene på armene og rundt hetten.. 
Det er deilig å tre en varm lue nedover ørene når kulda kommer. Denne lysegrå luen fra Catya er desidert en av våre bestselgere (kr. 949). 
Sofie liker å kle seg i kule strikkegensere på kjølige høstdager. Her har hun på seg en stripete variant fra Little Remix (kr. 899). I halsen har hun et matchende stjerneskjerf fra Beck Søndergaard (kr. 399) .
På beina har Sofie på seg jeans (kr. 649) og stilige paljettsko (kr. 529), begge fra Retour Jeans. 

Vi håper at disse frøknene gav litt inspirasjon til høst- og vintergarderoben. Neste ondag arrangeres det kundekveld hos Daisy. Det blir masse gode rabatter på høstens nyheter til både barn og dame, kanskje får du en av dine favoritter til en god pris? 

Ingen kommentarer: