mandag 17. oktober 2011

Møt høstmørket med Looky Lou!

Høstmørket er her og da gjelder det å være synlig i trafikken. Om kort tid kommer de knalltøffe synlighetsvestene fra Looky Lou til Daisy. De er ikke som de neongule og oransje refleksvestene som vi kjenner fra før. Looky Lous synlighetsvester har morsomme motiver og kommer i nøytrale farger som lyseblå, lyserosa, marine og lilla. Alle vestene kommer i morsomme stoffposer med samme motiv som på innholdet. 
Det er barn i alderen 1- 7 år som er målgruppen for Looky Lous synlighetsvester. Barn i denne aldersgruppen er også de mest sårbare i trafikken og trenger derfor å synes litt ekstra. I tillegg til at vestene bidrar til økt sikkerhet i trafikken er de både vind- og vannavstøtende.
En annen stor fordel med Looky Lou er at barna selv liker dem, og det er kanskje den viktigste faktoren av dem alle. Prisene vil ligge på kr. 249 for de enkle og kr. 499 for modellene med hette. Vi antar å ha vestene i butikk allerede fra neste uke, slik at du kan sikre dine barn i høstmørket. 

Vi ønsker dere en herlig oktoberkveld i ruskeværet!

2 kommentarer:

Drømmehuset mitt sa...

Hei

Denne var fin:) Hva vil den koste?

Hilsen Janne

Daisy sa...

Hei Janne! Beklager at vi glemte å skrive prisene i innlegget, nå er de skrevet på. De enkle modellene vil koste 249, mens de med hette vil ligge på 499.

Ha en super kveld:-)