onsdag 19. oktober 2011

Bokhøst hos Daisy

Bokhøsten er i gang for fullt og noen av de mest populære utgivelsene har nå ankommet butikken. Er du blitt invitert bort, eller trenger en bursdagsgave til en som har alt, da er en lekker interiør- eller kokebok tingen.
Bildene er lånt fra bloggen marialiftetsyle.com

En av våre trofaste kunder, Maria Hovtun, gav tidligere i år ut kokeboken "Maria kokkelerer, organiserer og inviterer" (kr. 499) hvor hun deler sine tips om matlaging og organisering i hjemmet. Boken er fullspekket av nydelige bilder og kreative ideèr som avler inspirasjon. Maria blir ofte sammenliknet med den engelske kokkelegenden Martha Stewart som er berømt for sine unike bakeverk og vakre dekorasjoner. 

Boken "Hummingbird Bakery" (kr. 249) er den perfekte present til alle søthungrige. Her finner man søte fristelser fra perm til perm, med bakeverk som er en fryd for både munn og øyne.  


Den nydelige Slettvollboken "Velkommen hjem" er et must for alle interiørinteresserte.  På mystisk vis har de klart å levere en bok som skiller seg fra de andre Slettvollbøkene, samtidig som den klassiske og tidløse stilen er intakt. Den populære interiørkjeden Home and Cottage har også nylig sluppet boken "Med ett ben på jorden og sommerfugler i magen"(kr. 299). Her står bildene og interiøret virkelig i stil med tittelen, med andre ord en bok for deg som vil skape et hjemmekoselig og jordnært hjem for deg og din familie. 

Vi gleder oss til en vinter i sofakroken med et lunt pledd, en stor kopp te og disse bøkene i fanget. Ønsker deg en herlig onsdag. Håper solen skinner der du er! 

1 kommentar:

Unknown sa...

Fiiine bøker!
Og de står på min juleønske alle sammen;)

Elsker "Home&Cottage" stilen og cupcakes, hihi;)

Ha en fin dag!

Klem Line