onsdag 19. oktober 2011

Myke nyheter fra Alpaca Society..

Nå har vi fått inn masse lekre nyheter fra Alpaca Society i butikken. Sesong etter sesong leverer de vakre jakker, kjoler og skjerf med utsøkte detaljer i en fantastisk kvalitet. I dag ser dere Ine og Miriam i deres favorittprodukter fra dette merket. 
Ine er en skikkelig lady som pynter seg med kjole uken lang. På bildet over har hun på seg en svart kjole med rysjekant langs hele fronten (kr. 2659), for å få den rette looken matcher hun med skinnhansker fra Inwear (kr.499) og en knalltøff ipad-veske i svart skinn fra Beck Søndergaard (kr. 999). 
Miriam liker den klassiske stilen, gjerne med et touch av romantikk. Her har hun på seg en lyserosa jakke med belte i livet (kr.2089) og matchende skjerf med søte pomponger (kr. 1550).
For å røffe opp antrekket litt bryter hun med svarte skinnstøveletter (hennes egne) og en stilig skinnclutch fra Beck Søndergaard (kr.699).
Disse nydelige alpacaplaggene kan gjerne få varme våre kropper nå som vinteren snart er i anmars. Vi elsker den duse fargepaletten til hverdags og velger gjerne helsort til fest. Håper du lot deg inspirere av disse flotte damene. Ta turen innom butikken for å finne din alpacafavoritt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den rosa strikkejakken var nydelig! Er den 100% alpakkaull? Er det mulig¨å bestille?
Bente

Daisy sa...

Hei Bente. Jakken er i 100% ull fra baby alpaca. Ta kontakt med oss på tlf. 21013355 eller på daisy@daisyshop.no, så kan vi avtale nærmere mpt. størrelse og hvordan vi eventuelt gjør det med sending.

Ha en fin kveld!
Hilsen oss