torsdag 13. oktober 2011

Tilbakeblikk på gårsdagens kundekveld..

I går inviterte Daisy og Marianne til kundekveld på Vinderen. Det var mange som tok turen i håp om å finne noen godbiter til en rimelig penge. Stemningen var på topp og folk storkoset seg med tapas og bobler i glasset. Her ser dere Daisyjentene Sandra og Tonje som venter spent på at kundene skal strømme inn. 
Og det gjorde de.. Som perler på en snor kom det en hel gjeng med glade damer fra klinikk for astma- og allergiavdenlingen på Ullevål. 
Noen tyvstartet også julegavehandelen i går. Her ser dere Anne- Cathrine i nyinnkjøpt pelskåpe fra Anne Kindem (kr. 9999) og Daisyposene fulle av gaver. Her sammen med Hege fra Vinderen Parfymeri.
Aldri et innlegg uten å vise frem noen nyheter fra butikken. Her ser dere vakre Ine i et stilig cape fra Hoss (kr. 3199). 
Ine har en enorm interesse for klær og skifter gjerne antrekk flere ganger i løpet av en dag. Her har hun på seg en lekker, leopardmønstret kjole fra Katrin Uri (kr. 1589). 
Vinterjakkene fra Blauer, OSC og Canadiens var desidert blant kveldens bestselgere. Her ser dere to fornøyde kunder som endte opp med hver sin deilige dunjakke. 
Tusen takk til alle som var innom og for at dere bidro til at det ble en utrolig hyggelig kveld. Til dere som ikke hadde du ikke anledning denne gangen, kan vi avsløre at Daisy planlegger en ny event før jul. Følg med her på bloggen og på facebooksiden vår for mer info om spennende happenings!
Tiden står aldri stille på Vinderen. I dag reiser Daisy sammen med trettifem andre damer på V-magasinets designcruise til København. På programmet står luksuriøse middager, moteshow og mye annet moro. Vi ønsker damene riktig god tur!

1 kommentar:

Unknown sa...

Ser ut som en perfekt kveld!!
Mange fine damer i fiiiine klær ♥

Kose seg på cruise, for de som skal det;)

Klem Line