fredag 15. august 2014

Alpacahøst

Så hyggelig å se at så mange av dere likte innlegget vårt i går! Både på facebook og her på bloggen ser vi at mange av dere har vært her inne og tittet, og det synes vi selvfølgelig er veldig gøy. Men vi har fortsatt masse å vise dere! Her ser dere enda flere nyheter fra Alpaca Society..
Denne herlige genseren kan også brukes som en strikkekjole. Knytt et belte rundt livet og voila! Genseren er laget av 100% brushed alpaca og føles herlig myk mot huden. En skikkelig fresh genser som holder deg varm gjennom både høst og vinter.

Her ser dere Rikke og Maiken i hvert sitt Alpacasett. Rikke har på seg et mørkegrått sett med vårt nye, knelange theo skjørt. Maiken har på seg det originale skjørtet som er litt kortere.


Disse herlige skjerfene i delikate farger er veldig anvendelige. Knytt det rundt halsen, eller sleng det rundt deg og bruk det som et omslagssjal. Utrolig fint begge deler!

Husk at dere får -10% avslag på kjøpet om dere sjekker inn hos oss på facebook


Nå er det endelig fredag og vi ønsker alle der ute en strålende helg. Kanskje noen av dere titter innom butikken i helgen? I så fall gleder vi til å ta dere i mot! Stor klem fra Daisyjentene :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei! Legger dere disse settene ut på nettbutikken?