torsdag 14. august 2014

Ny sesong med Alpaca Society

Alpaca Society er et favorittmerke hos oss på Daisy, og sesong etter sesong er disse plaggene på plass i butikken. Etter en lang og deilig sommer nærmer høsten seg igjen, og nå har vi fått inn de fantastiske Alpacaplaggene på ny! Denne gangen har vi fått lekre jakker, skjørt og sett i nye farger samt de gamle favorittene. Flere bilder kommer etterhvert, men her har dere en smakebit:
Fotograf: Yvonne Wilhelmsen

Her ser dere designeren selv i et sett som lenge har vært en bestselger hos oss. Skjørt, genser og skjerf i matchende farger som gir et mykt og feminint uttrykk. Disse plaggene er laget av 100% varmeregulerende babyalpaca, og er superdeilige å pakke seg inn med når det går mot høst og vinter..


Disse plaggene får vi i flere forskjellige farger. Bilder av dette kommer!Denne lange strikkejakken tror vi kommer til å bli en skikkelig slager. Den myke babyalpacaen er en drøm å ha på seg, og jakken varmer ordentlig godt. Denne har vi inne i flere freshe farger, blant annet oransje, grå/beige og burgunder/rød. 


Jentene pyntet opp plaggene med smykker fra Farmhouse Design og belter fra Bælte Kompagniet. Buksene er fra Genetic Denim og er helt uslåelige på komfort! Disse er superstretchy og komfortable å ha på.Vi gleder oss til å vise dere mer av de fantastiske varene våre fra Alpaca Society. Stay tuned - både på blogg, instagram og facebook!

Ellers ønsker Daisyjentene alle en fin torsdag:En hoppende glad klem fra oss 
 

Ingen kommentarer: