mandag 30. januar 2012

Søtt og yndig fra Ti-Mo♥

Endelig har det kommet flere herlige vårnyheter fra Ti-Mo til butikken vår. I dag er det Daisys blogger, Christine, som viser et par favorittplagg i sarte pudderfarger. Christine elsker romantiske topper med fine detaljer, gjerne i kombinasjon med jeans og et par tøffe boots. Her har hun på seg en singlett med perlebroderi (kr. 699) og en strikket cardigan (kr. 1199), begge fra Ti-Mo. 
Daisyjentene gleder seg stort over alt det lyse, duse og lette som ankommer butikken om dagen, og vi sier som Ti-Mo designeren Tine Molatt: "Let`s fall in love with spring"!

lørdag 28. januar 2012

Herlige Daisykunder ute på shopping..

Denne uken hadde vi besøk av de herlige jentene, Silje og Wenche, som var ute på shopping i anledning innspillingen av "The Voice". Ikke bare fant de seg noe fint å ha på seg, Silje (til høyre) fant seg også et lekkert smykkestativ fra Lisbeth Dahl til rommet sitt. 

Det er alltid gøy å ha så blide og hyggelige kunder på besøk, ekstra morsomt er det når de også  sier "ja" til å være med på Daisybloggen. Vi håper at dere hadde en fantastisk kveld på "The Voice" og at dere snart tar turen til Daisy igjen. 

Vi ønsker alle som titter innom en forrykende helg!

torsdag 26. januar 2012

Hurra for gulljenta, Astrid!

Bildet er lånt fra Astrids facebookside. 
Vi er så utrolig stolte av å kunne gratulerere Astrid Uhrenholdt Jacobsen med dagens NM-gull. Det er ikke hvem som helst som kan si at de har slått Marit Bjørgen i ti kilometer fri teknikk, men vår kjære Astrid gjorde det i dag. Vi er utrolig stolte av henne og ønsker henne lykke til med sesongen. Heia, Astrid!

onsdag 25. januar 2012

Daisyjentenes salgsfavoritter akkurat nå!

Her ser dere noen av favorittene som er på 50% akkurat nå. Christine har på seg en ribbestrikket jakke fra Autumn Cashmere (nåpris kr. 1349). Perfekt på kjørlige januardager som denne. 
En annen favoritt er denne vakre ullkåpen fra La Fee (nåpris kr. 999). Sjekk ut de fine detaljene langs kanten.  
Tonjes holder en knapp på marineblått, året rundt. Denne blusen fra Hunkydory (nåpris kr. 749) er kjempesøt og tøff på samme tid.  
Tonje er også en ekte cashmerejente og ønsker seg denne nydelige grå genseren fra Autum Cashmere (nåpris kr. 1349). Vi har fortsatt noen størrelser igjen av disse salgsfavorittene, så løp og kjøp!

Happy 2nd (wednes) Day!

I dag er Daisyjentene i skikkelig vårstemning, til tross for mangfoldige minusgrader og snø på bakken. Vår vakre modell Miriam kom nylig hjem fra to uker i sydligere strøk og viser i dag frem siste nytt fra trendsetterne 2nd Day. Her har hun på seg beige chinos (kr. 1399), ferskenfarget t-skjorte med print (kr.499), begge fra dette merket. 
Det er uten tvil t-skjortene som er 2nd Days bestselger denne sesongen. Her ser dere den hvite varianten (kr. 499), med ferskenfargede bukser (kr. 1399) til. 
Kjempetøft med denne svarte jakken fra Custommade (kr.1499) til.. 
Med dette antrekket er vi klare for varmere dager ute i solen. 
Singletten (kr. 399) er også et "must have" i basisgarderoben, enten for seg selv eller med en jakke utenpå. Vi håper at disse bildene bidrar til å skape varme i denne sibrske kulden. Happy onsdag alle sammen! 

mandag 23. januar 2012

Gå ikke glipp av..

Nå tar vi januarsalget til nye høyder og gir deg -50% på mengder av sesongens varer. Ta turen innom oss på Viderentorget for å gjøre årets store kupp. Det er fortsatt mange godbiter igjen, men ikke vent for lenge. 

Våren er forhåpentligvis snart i anmars. I mellomtiden gleder vi oss over alle de herlige nyhetene som strømmer inn i butikken fra merker som 2nd Day, Hunkydory, Beck Søndergaard og Chill Norway. Ta turen innom for en titt på alle fristelsene.. 

Daisyjentene ønsker deg en fin start på en ny uke!

søndag 22. januar 2012

Ikke glem å melde deg på..

Ikke glem å melde deg på konkurransen vår hvor du kan vinne et av vårens fresheste skjerf fra Beck Søndergaard. 

For å delta må du gjøre følgende:
1 lodd - legg igjen en kommentar under konkurranse-innlegget.
2 lodd - legg igjen kommentar og link til konkurransen på din blogg/facebookside. 
3 lodd - legg igjen en kommentar, link til konkurransen på din blogg/facebookside og legg deg til som følger av bloggen vår.

Vinneren blir annonsert her på bloggen og på vår facebookside 1. februar. Ikke glem å skrive navnet ditt, hvilket skjerf som er din favoritt og e-postadresse i kommentaren, slik at vi har den informasjonen vi trenger dersom du trekker vinnerloddet.

torsdag 19. januar 2012

Nyheter fra 2nd Day!!!

Endelig har nyhetene fra 2nd Day kommet til Daisy. Vi har ventet og ventet, som spente små barn på at de første leveransene skulle komme og nå er de her. Aller mest har vi gledet oss til t-skjortene og singlettene med print. Disse er bare råtøffe og blir å finne på Daisyjentens kropper fremover. 

Prisen på t-skjortene ligger på kr. 499, mens singlettene koster kr. 399 (finnes i flere farger). Det herligste av alt er den myke bomullskvaliteten som kjennes som silke mot huden. 

Vi har også fått inn masse lekre bluser og bukser fra dette merket. Dagens bilder er fra innkjøpet i høst og viser noe av det vi har fått inn, samt noen av godbitene som vi har i vente. Vil du sikre deg din favoritt vil vi anbefale å ikke vente for lenge. T-skjortene selger som varmt hvetebrød og er uten tvil en av vårgarderobens "must haves". 

Herreskjorten er tilbake..


I fjor sommer gikk denne videosnutten som en farsott på norske og utenlandske moteblogger. Videoen viser uendelig mange måter man kan bruke en herreskjorte på, og vi ble overrasket over hvor bra det faktisk så ut da den danske motebloggeren "fashionaffair" lanserte ideen.


Noen måneder har gått siden vi kunne bevege oss iført små skjørt utendørs, og man skulle tro at denne trenden hadde blitt glemt etter en tid med kulde og snø. Tvert i mot! Denne våren har de store motehusene plukket opp dette morsomme påfunnet, som blant annet er å se hos svenske Hunkydory. Vi har allerde begynt å få inn masse lekkert fra dette merket og synes at "herreskjortelooken" passer perfekt med stilen deres denne sesongen. 


På bildene over ser dere noen av Daisyjentenes favoritter fra vårkolleksjonen. Strikkede bomullsgensere og sukkersøte tunikaer er plagg vi aldri får nok av i garderoben.Våren er forhåpentligvis snart i anmars, i mellomtiden gleder vi oss over alle nyhetene som strømmer inn i butikken. Riktig fin torsdag til alle som titter innom!

mandag 16. januar 2012

Vårfornemmelser..

I dag har Helene og Madeleine gleden av å vise dere noen fantastiske nyheter som har kommet fra Litte Remix og Ti-Mo. Vi elsker den duse fargepaletten som disse merkene har satset på i vår: pudder, beige, hvitt og marine. Rent og troskyldig, akkurat slik vi liker det!
Det er ikke så langt mellom blinkskuddene når to bestevenninner poserer sammen. Her ser dere Helene i cardigan (kr. 989) og tights fra Little Remix (kr. 409). Madeleine har på seg cardigan fra Ti-Mo (kr. 599) og bukse fra Mayoral (på salg til kr. 239).  
Om vinteren er Catyaluen et must i garderoben. Finnes nå på salg hos Daisyshop.no
Vi har også fått inn noen litt mer sommerlige nyheter, som ikke egner seg å fotografere utendørs riktig enda. Madeleine har her på seg en shorts fra Little Remix (kr. 629) og matchende genser fra samme merke (kr. 498). Helene viser her frem en ferskenfarget singlett (kr. 409) også fra Litte Remix.

Vi håper at disse nydelige jentene var med på bidra til noen vårfornemmelser hos deg også. Daisyjentene kan knapt vente til snø og is forsvinner.Vi vil at våren skal komme nå!:-)

fredag 13. januar 2012

Vårens skjerf fra Beck Søndergaard, nå også i nettbutikken..

I dag har vi en gladnyhet til alle Beck Søndergaard-frelste der ute. Nå har vi lagt ut de nyeste skjerfene for salg i nettbutikken. Vi fortsetter med suksessen "fri frakt", slik at du ved din bestilling ikke betaler for annet enn selve produktet som du kjøper. Ta turen innom for en titt på de friske vårfargene. 

Vi minner om konkurransen som pågår her på bloggen. 1. februar kårer vi en heldig vinner av et vårskjerf fra dette merket. Det er fortsatt ikke for sent å melde seg på om du ikke har gjort det. 

Riktig god helg til alle våre lesere!

onsdag 11. januar 2012

Freshe vårnyheter fra Hunkydory

Endelig har de første vårnyhetene begynt å ankomme butikken. I dag er det de herlige bomullsgensere fra Hunkydory som står på Daisyjentenes "must have-liste". 
Her ser dere Sandra som viser frem sin favoritt med med hvite- og blå striper (kr. 1339). Hun gleder seg som et barn til sommeren når hun kan matche den til olashorts og sandaler. 
Pernille sverger til marineblått denne våren. Denne løsstrikkede varianten (kr. 1199) er kjempetøff til jeans eller hvite bukser. Mens vi venter på at varmegradene skal komme matcher vi genserne med sukkersøte bomullskjerf fra Beck Søndergaard (kr. 299).

Ønsker dere en herlig onsdag!

lørdag 7. januar 2012

Konkurranse: vinn vårens skjerf fra Beck Søndergaard

Vi fortsetter å være i det gavmilde hjørnet og drar i gang med årets andre giveaway. I går fikk vi inn en forsyning av sesongens nyeste skjerf fra Beck Søndergaard. I ren lykkerus gir vi bort et av skjerfene på bildet til en heldig vinner. 

For å delta må du gjøre følgende:
1 lodd - legg igjen en kommentar under dette innlegget.
2 lodd - legg igjen kommentar og link til konkurransen på din blogg/facebookside. 
3 lodd - legg igjen en kommentar, link til konkurransen på din blogg/facebookside og legg deg til som følger av bloggen vår. 

 
Vinneren blir annonsert her på bloggen og på vår facebookside 1. februar. Ikke glem å skrive navnet ditt, hvilket skjerf som er din favoritt og e-postadresse i kommentaren, slik at vi har den informasjonen vi trenger dersom du trekker vinnerloddet.  

Daisyjentene ønsker alle som titter innom en riktig god helg!

fredag 6. januar 2012

Den som venter på noe godt..

"Den som venter på noe godt, venter aldri forgjeves" heter det. Våren nærmer seg med små skritt og da er det vel lite som passer bedre enn å vise frem noen av godsakene som vi har i vente. Dagens bilder er fra innkjøpet av vår-/sommerkolleksjonen til Ti-Mo. Vi kan knapt vente til disse forsendelsene ankommer butikken. Et par av favorittene fra kolleksjonen er de nydelige paljettgenserne på bildene under.
Vi venter også inn masse spennende fra andre merker som vi vil presentere her på bloggen i løpet av dagene som kommer. Vi gleder oss til en romantisk vår med duse farger og bohemske tendenser.. 

onsdag 4. januar 2012

Vinneren av giveawayen er..

Hurra! Nå har vi rundet 50.000 besøkende her på bloggen. Vi er så utrolig takknelige for alle som titter innom og legger igjen spor etter seg. Dere lesere er så utrolig viktige for oss og inspirerer oss til å blogge videre i 2012. Som en takk til dere har vi i dag lagt opp til en liten giveaway. For å delta må du legge igjen en hilsen under dette innlegget. I morgen trekker vi en heldig vinner som får en hyggelig overraskelse i posten. Glem selvfølgelig ikke å legge igjen navn og e-mail, slik at vi kan nå deg dersom du blir trukket. 


Tusen takk for alle hyggelige hilsner i forbindelse med giveawayen. Nå er vinneren trukket og den heldige er Beate Myran. Fint om du kan sende en mail med fullt navn og adresse til daisy@daisyshop.no, så sender vi en hyggelig overraskelse til deg i posten. Til dere andre som ikke trakk "lykkeloddet" i dag kan vi avsløre at det venter en ny giveaway med nye vinnermuligheter rett rundt hjørnet.  

søndag 1. januar 2012

Gratulerer med tredjeplassen, Astrid!

Godt nyttår alle sammen! Håper dere hadde en fin feiring av inngangen til 2012. Daisyjentene er nå klare for et nytt bloggår med nye fristelser og oppdateringer. Aldri før har vi gledet oss mer til å pakke ut nye kolleksjoner i nye, friske vårfarger.

Det er ikke bare Daisyjentene som har mye å glede seg over, i går tok nemlig vår kjære Astrid en sterk tredjeplass i sprinten i Tour de Ski. Vi er så utrolig imponerte over innsatsen hennes. Det er ingen tvil om at formen er på topp denne sesongen, så vi gleder oss til å følge utviklingen videre. Ta turen innom nettsiden hennes for å få med deg siste nytt.

I morgen holder vi butikken stengt på grunn av varetelling, men er tilbake igjen med ordinære åpningstider på tirsdag. Gleder oss til å se deg i det nye året!