torsdag 19. januar 2012

Herreskjorten er tilbake..


I fjor sommer gikk denne videosnutten som en farsott på norske og utenlandske moteblogger. Videoen viser uendelig mange måter man kan bruke en herreskjorte på, og vi ble overrasket over hvor bra det faktisk så ut da den danske motebloggeren "fashionaffair" lanserte ideen.


Noen måneder har gått siden vi kunne bevege oss iført små skjørt utendørs, og man skulle tro at denne trenden hadde blitt glemt etter en tid med kulde og snø. Tvert i mot! Denne våren har de store motehusene plukket opp dette morsomme påfunnet, som blant annet er å se hos svenske Hunkydory. Vi har allerde begynt å få inn masse lekkert fra dette merket og synes at "herreskjortelooken" passer perfekt med stilen deres denne sesongen. 


På bildene over ser dere noen av Daisyjentenes favoritter fra vårkolleksjonen. Strikkede bomullsgensere og sukkersøte tunikaer er plagg vi aldri får nok av i garderoben.Våren er forhåpentligvis snart i anmars, i mellomtiden gleder vi oss over alle nyhetene som strømmer inn i butikken. Riktig fin torsdag til alle som titter innom!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Fantastisk video!!
Så kult det ble:)
Går nok hardt ut over mannens skjorter i sommer ja:)

Daisy sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Daisy sa...

Takk, Line:-) Her gleder vi oss til sommeren, og kan love at manneskjortene får litt å slite med her i gården også. Fin torsdagskveld til deg!!!