torsdag 19. januar 2012

Nyheter fra 2nd Day!!!

Endelig har nyhetene fra 2nd Day kommet til Daisy. Vi har ventet og ventet, som spente små barn på at de første leveransene skulle komme og nå er de her. Aller mest har vi gledet oss til t-skjortene og singlettene med print. Disse er bare råtøffe og blir å finne på Daisyjentens kropper fremover. 

Prisen på t-skjortene ligger på kr. 499, mens singlettene koster kr. 399 (finnes i flere farger). Det herligste av alt er den myke bomullskvaliteten som kjennes som silke mot huden. 

Vi har også fått inn masse lekre bluser og bukser fra dette merket. Dagens bilder er fra innkjøpet i høst og viser noe av det vi har fått inn, samt noen av godbitene som vi har i vente. Vil du sikre deg din favoritt vil vi anbefale å ikke vente for lenge. T-skjortene selger som varmt hvetebrød og er uten tvil en av vårgarderobens "must haves". 

3 kommentarer:

Unknown sa...

OMG!
I love t-skjorten!!
Jeg MÅ ha:)
Har dere den ikke i nettbutikken?
Er de normale i str?
Jeg liker det litt stort, og bruker 38/40 til vanlig:)

Daisy sa...

Heisann du:-) Ja, vi kommer nok til å legge de ut på nettbutikken en gang i neste uke. Str. er normale, har str. s selv og den er litt "oversized". Du kan sikkert gå for en M eller L om du ønsker deg ekstra stor. Oppdaterer her på bloggen når de er ute:-) Fin kveld til deg!

Unknown sa...

Flottings, gleder meg:)