torsdag 29. september 2011

Invitert bort i helgen?

Har du blitt invitert bort i helgen? En liten oppmerksomhet til verten eller vertinnen blir alltid godt motatt. Vi foreslår en boks med eksklusiv lakris (kr.79) eller en pakke beroligende urtete (kr. 59) som et supert alternativ til blomsterbuketten. 

Det beste med disse produktene er at de kun er basert på naturlige ingredienser. Pukkateene har i lang tid vært kjent for sine helsefremmende egenskaper, men at godteri nesten kan gå for å være sunt er noe mer sjendent. Excellent Taste bruker ingredienser som rapsolje, lakrisrot, chilli og havsalt i sine produkter, og smaken - den er helt himmelsk! I høst har kombinasjonen lakris/pasjonsfrukt kommet på markedet, en smaksrik og spennende variant som definitivt må testes!

onsdag 28. september 2011

Varme høstjakker har ankommet Daisy..

I dag har vi hatt besøk av tvillingene Nicolai og Bettina som var med på en aldri så liten bildeserie for å vise frem noen nyheter på jakkefronten. Sjekk ut de knalltøffe boblejakkene fra Canadiens som akkurat har kommet til butikken.  
Her ser dere Bettina i en mørkeblå Canadiensparkas (kr. 2599), lue fra Catya (kr. 1159), fleece fra Napapjiri (kr.669) og bukser fra Juicy Couture (kr. 749). 
Nicolai poserer her i en mørkeblå Canadiensparkas til gutt (kr. 2899). Han har også på seg genser fra Napapjiri (kr. 799), bukse fra Retour Jeans (kr. 649) og lue fra Napapjiri med flagg (kr. 389).    
Denne sporty anorakken fra Napapjiri (kr. 3299) er kjekk å ha med på høstferie. Vi digger den fine pelskraven rundt hetten. 
Har du enda ikke funnet den perfekte høstjakken til datteren din enda? Denne varianten fra Chill Norway (kr.1499) er en klar favoritt blant jentene om dagen. Vi liker både fargen, modellen og detaljene. Synd den ikke finnes til voksne også..

Takk til Nicolai og Bettina for en superhyggelig dag og for at dere lot dere fotografere. Vi ønsker alle som titter innom en herlig onsdagskveld! Ps. Ikke glem å melde deg på konkurransen vår, du har enda muligheten til å stikke av med sesongens lekreste lue..

Preppy wednesday

Hvorfor ikke pynte opp en helt vanlig onsdag med en lekker kjole og matchende dressjakke til? Her ser dere Miriam i en sofistikert "sex and the city-variant" fra Hoss (kr.2199). På armen har hun en stilig, grå dressjakke med gullknapper (kr.3099). Vi liker å føle oss fine også i hverdagen. Dette antrekket kan like gjerne anvendes på jobb som på fest, avhengig av hvilket tilbehør man har til.Vi ønsker dere en herlig start på dagen. Kommer straks tilbake med en oppdatering av flere nyheter fra butikken.  

søndag 25. september 2011

Helgens anbefaling..

Endelig har populære STEAMCREAM ankommet Daisy og jentene er superbegeistret for disse søtsakene av noen krembokser. 
STEAMCREAM er en prisbelønnet intensiv og effektiv multi-use fuktighetskrem, som kan brukes til både hender, kropp og ansikt.

Kremen inneholder havre (anti inflammatorisk), appelsinblomstvann (elastisitet), mandelolje (mykgjør), lavendelolje (mot ru hud), økologisk jojoba olje (gjør kremen lett absorbert og fuktiggjør),kokosnøttolje (mykgjør hudoverflaten).Kremen passer for alle aldre og hudtyper,også sensitiv hud. 
Den helt spesielle damp (steam) prosessen gjør at de naturlige og veganske ingrediensene absorberes raskt av huden og gir kremen maksimalt innhold av fuktighet.
(Info om STEAMCREAM er lånt fra coverbrand.no). 
I tillegg til at innholdet i boksen holder det den lover, har vi latt oss sjarmere av alle de nydelige designene, som et utviklet av japanske kunstnere. Her gjelder det bare å finne sin personlige favoritt. Et annet stort pluss med STEAMCREAM er prisen, en slik boks ligger på 149 kr.
Hvilket design liker du best? 

fredag 23. september 2011

We ♥ Juicy!

I forrige uke kom disse søte jentene på besøk for å være med på fotoshoot til Daisybloggen. Da vi skulle velge hvilke antrekk de skulle ha på seg var det ingen tvil om hva som var jentenes favoritter, selvfølgelig de myke volourdressene fra Juicy Couture.
Alle klærne i dagens innlegg er høstenes siste nytt fra Juicy. Vi liker spesielt godt den grå jakken med den herlige kronedetaljen på ryggen, nærmere prinsesse kommer du ikke..
Her ser dere Charlotte i marineblå velourbukse (kr. 569), marineblå velourjakke (kr. 809) og rosa boblevest (kr.1439). I hånden holder hun en matchende koffert (kr.799). 

Ellisif (i midten) har på seg grå velourdress, bukse (kr. 689) og jakke (kr.809). Hun matcher antrekket med en blå -og gråstripet lommebok (kr.549). 

Madeleine er antrukket i en rosa jakke (kr.749) og bukse (kr. 629). Hun har også en grå og rosa koffert (kr.799) som setter prikken over ièn på antrekket. 

Juicydressene står høyt på manges ønskelister om dagen og det av en enkel grunn: komfort, komfort, komfort! Det finnes ikke mykere koseplagg enn disse, det kan vi skrive under på.. 

Pst. det er fortsatt ikke for sent å melde seg på høstkonkurransen vår hvor du kan vinne en lekker lue fra Catya. Vi ønsker deg en strålende fredag!

tirsdag 20. september 2011

Heidi og Miriams høstfavoritter♥

I dag har vi laget et innlegg med Heidi og Miriams høstfavoritter fra butikken. De har selv tatt ut de plaggene som står øverst på deres ønskeliste akkurat nå. Skroll deg nedover og bli inspirert!

På bildet over har Heidi på seg beige dunjakke fra Canadiens (kr. 6499) og beige støveletter fra Apepazza (kr. 1998). Miriam har på seg mørkeblå dunjakke fra Blauer (kr. 7999) og semskede støveletter fra fra Apepazza kr. (2239).   
Her ser dere Miriam i høstens tøffeste strikkejakke med skinnbeslag og frynser fra Hunkydory (kr. 1998), samt stjerneskjerf fra Beck Søndergaard (kr. 699).   
Ti-Mos herlige strikkeplagg er superfine til hverdagsbruk med jeans og støveletter. Denne rosa strikkegenseren er en av Miriams favoritter i høst (kr. 2499).    
Jordfarger som beige og brunt er fremdeles en viktig tendens i motebildet. Her har Heidi på seg strikkejakke fra La Fee (kr. 1599) og indianerinspirert veske fra samme merke (kr. 2400). Miriam har på seg det samme som på bilde nr. 2.  
Vi elsker kjoler til både hverdags og fest. Her ser dere Heidi i en grå favoritt fra Ti-Mo (kr. 1659). 
 
Her matcher jentene hverandre i lekre capes fra Hoss med gullknapper (kr. 3199).  
Hvilket antrekk er din favoritt? 

Flere bilder fra fotoshooten legges om kort tid ut på facebooksiden vår. Ta turen innom for mer inspirasjon og morsomme oppdateringer. Vi ønsker deg en herlig ettermiddag! 

søndag 18. september 2011

Markedsdagen i bilder

I går var det markedsdag på Vinderen og det var mange som hadde tatt turen for å titte på alle de gode tilbudene.
 Noen var også tilstede for å underholde denne dagen. Her ser dere ballongmannen sammen med et par av de flotte dansejentene fra Vinderen Dansestudio.    
De søte jentene fra Marianne var på plass i boden og sørget for at stemningen var god.
Til barnas store glede var det både teatersminking og ballongmann på stedet.
United Bakeries fristet som vanlig med herlige bakeverk. Vi får vann i munnen bare av å se på bildene..
Denne herlige jentegjengen koset seg på Vinderdagen. Du kjenner kanskje noen av dem igjen fra Daisybloggen?
Vinderen dansestudio sto for flott underholdning. Her ser dere de utøve cheerleading i ekte amerikansk stil.
Her ser dere en av Daisys faste kunder som tok turen innom for å sjekke ut de gode tilbudene. 
Daisy i egen person, storfornøyd med dagen og stemningen.
Daisyjentene: Celine, Christine og Tonje. Selv om været var fint pakket vi oss inn i varme skjerf fra Beck Søndergaard.
Fornøyde små piker som akkurat hadde blitt sminket.
Kreative Tonje hadde pyntet boden vår med de fine Catyaluene, som uten tvil var dagens mest populære kjøp hos Daisy. 
Var du på Vinderen på markedsdagen? Vi blir kjempeglade om du deler din opplevelse med oss her på bloggen eller på facebooksiden vår. Ha en fin søndagskveld alle sammen!

fredag 16. september 2011

Tid for å pynte seg..

Nå er helgen her igjen og da er det lov å pynte seg litt ekstra. Er du kanskje invitert bort, men vet ikke helt hva du skal ha på deg? Nå har vi fått inn masse fine kjoler i butikken, både pyntede og noen mer hverdagslige. Her ser dere vakre Miriam i en Cerisefarget variant fra Hoss (kr. 2779). Denne kjolen er virkelig et friskt pust som skiller seg fra alt annet. 
Med et par høye pumps og en lekker clutch eller veske er antrekket komplett. Skoene på bildet er fra Apepazza (kr. 1698) og lommeboken er bestselgeren "Granny" fra Beck Søndergaard (kr. 419). 

Daisyjentene ønsker deg en strålende fredag i godværet! Vi gleder oss til markedsdagen i morgen. Håper at vi ser deg der..

onsdag 14. september 2011

Velkommen til markedsdag på lørdag!

Førstkommende lørdag er det duket for markedsdag på Vinderen. Vi kjører i gang fra klokken 10.00 og holder på frem til kl. 16.00. Det blir garantert en knalldag med masse gode tilbud og underholdning. Hos Daisy gir vi 15% rabatt på alle klærne i butikken, samt utvalgte varer til 200, 300 og 500 kroner. Har du ikke lagt planer for helgen enda, hvorfor ikke ta med venninnegjengen til Vinderen?

Astrid U. Jacobsen viser høstnyheter fra Daisy..

Nå er høsten kommet for fullt. Selv om dagen i dag har bydd på både sol og gode temperaturer er det ingen tvil om at vi går en kjøligere årstid i møte. I dag har vi vært så heldige å ha besøk av Norges skihåp Astrid U. Jacobsen. For Astrid betyr høsten full oppladning til vinteren og skisesongen. Her ser dere henne i en herlig strikkejakke fra Hunkydory (kr. 1998), skjerf fra Beck søndergaard (kr. 699), beige bukser fra Katrin Uri (kr.1589) og tøffe boots fra Apapazza (kr. 2199).
Verken Astrid eller vi har noe i mot å kle oss i dette antrekket nå som høsten er her. Her har hun på seg en herlig jakke fra La fee (kr. 1599) og et skjerf med høstlige fjær på fra Beck Søndergaard (kr. 699).  
Når kulda kommer er det lite som slår ren alpacaull. Her poserer Astrid i vakre nyheter fra Alpaca Society, rosa skjerf (kr.1449) og jakke med skinnbeslag (kr. 2659).
Denne tøffe strikkejakken fra Custommade (kr.1799) er super på kalde høstmorgener, gjerne med et mykt skjerf fra Beck Søndergaard (kr.699) i halsen.
Dette er uten tvil høstens kuleste skinnjakke fra Anne Kindem (kr.7199).

Tusen takk for i dag, Astrid. Det var en sann glede å ha deg på besøk i butikken.Vi ønsker deg og alle våre lesere en herlig onsdag ettermiddag!

tirsdag 13. september 2011

Har du husket å melde deg på?


I september pågår det en konkurranse her på Daisybloggen, hvor en heldig vinner stikker av med en herlig lue med pelsdusk fra Catya. Vi er nesten halvveis i måneden og har enda ikke så mange påmeldte, noe som betyr at sjansen er stor for at du stikker av med vinnerloddet. Hvis du vil ha din favorittlue i posten må du gjøre følgende: 

1 lodd - legg igjen en kommentar under konkurranseinnlegget hvor du skriver hvilken farge som er din favoritt. 
2 lodd - legg igjen en kommentar hvor du omtaler din favoritt og legg deg til som følger av bloggen. 
3 lodd - legg igjen kommertar om din favoritt, legg deg til som følger og lik Daisyshop på Facebook.

Første oktober trekker vi en heldig vinner som får sin favorittlue i posten. For å se luene mer detaljert, klikk på bildet.

mandag 12. september 2011

På vei inn i nettbutikken..


Hurra! Høstleveransen fra Beck Søndergaard har endelig kommet til nettbutikken. Bildene er klare, så nå gjenstår det bare å legge inn alle de fantastiske produktene. Her ser dere et lite utvalg av det du snart vil kunne kjøpe hos oss. Denne seongen elsker vi skjerf med oversize-stjerner og clutcher i matchende farger. 

Hvis du er en av mange ipadbrukere har vi en gladnyhet til deg, Beck Søndergaard har nå også kommet med egne ipadvesker i skinn (se produktene nederst til venstre). Med andre ord - det er bare å glede seg..

lørdag 10. september 2011

Høstens godbiter fra Joy har ankommet nettbutikken..

Høstvarene fra Joy har kommet til Daisy, noe som er til stor glede for mange. Her ser dere et lite utvalg av produktenene som er er tilgjengelige i nettbutikken vår.

Bilder øverst: trendy smykke med peacetegn og lærreim kr. 399, samt dekorativt skinnarmbånd med sølvperler i flere rader kr.349 (finnes i tre ulike farger).  
Bilder nederst: stilig armbånd i skinn med sølvfargede dødningshoder kr. 299 (finnes i tre ulike farger), og lekkert peacesmykke med krystaller kr. 399. 

Ta turen innom Daisyshop.no for en nærmere titt på de fine smykkene!