onsdag 28. september 2011

Varme høstjakker har ankommet Daisy..

I dag har vi hatt besøk av tvillingene Nicolai og Bettina som var med på en aldri så liten bildeserie for å vise frem noen nyheter på jakkefronten. Sjekk ut de knalltøffe boblejakkene fra Canadiens som akkurat har kommet til butikken.  
Her ser dere Bettina i en mørkeblå Canadiensparkas (kr. 2599), lue fra Catya (kr. 1159), fleece fra Napapjiri (kr.669) og bukser fra Juicy Couture (kr. 749). 
Nicolai poserer her i en mørkeblå Canadiensparkas til gutt (kr. 2899). Han har også på seg genser fra Napapjiri (kr. 799), bukse fra Retour Jeans (kr. 649) og lue fra Napapjiri med flagg (kr. 389).    
Denne sporty anorakken fra Napapjiri (kr. 3299) er kjekk å ha med på høstferie. Vi digger den fine pelskraven rundt hetten. 
Har du enda ikke funnet den perfekte høstjakken til datteren din enda? Denne varianten fra Chill Norway (kr.1499) er en klar favoritt blant jentene om dagen. Vi liker både fargen, modellen og detaljene. Synd den ikke finnes til voksne også..

Takk til Nicolai og Bettina for en superhyggelig dag og for at dere lot dere fotografere. Vi ønsker alle som titter innom en herlig onsdagskveld! Ps. Ikke glem å melde deg på konkurransen vår, du har enda muligheten til å stikke av med sesongens lekreste lue..

4 kommentarer:

Unknown sa...

Så utrolig mye fint!!
Jeg elsker Napapijri ♥
Ungene her i huset har litt av hvert der i fra;)
Likte VELDIG godt anorakken i rødt!!

Flotte modeller;)

Ha en finfin kveld, og en herlig ny dag i morgen;)

Klem Line

Gitte sa...

Å, nå kom jeg skikkelig i høststemning. For noen flotte bilder!
De jakkene er supersøte, ser skikkelig gode og varme ut. En god investering!

Daisy sa...

Tusen takk for koselige kommentarer, Line og Gitte. Så søte dere er:-)

Ønsker dere en herlig onsdags kveld!

Klem fra Daisyjentene

Daisy sa...

Ps. Så hyggelig at du har funnet tilbake blogglysten igjen, Line. Vi følger med inne hos deg:-)