tirsdag 20. september 2011

Heidi og Miriams høstfavoritter♥

I dag har vi laget et innlegg med Heidi og Miriams høstfavoritter fra butikken. De har selv tatt ut de plaggene som står øverst på deres ønskeliste akkurat nå. Skroll deg nedover og bli inspirert!

På bildet over har Heidi på seg beige dunjakke fra Canadiens (kr. 6499) og beige støveletter fra Apepazza (kr. 1998). Miriam har på seg mørkeblå dunjakke fra Blauer (kr. 7999) og semskede støveletter fra fra Apepazza kr. (2239).   
Her ser dere Miriam i høstens tøffeste strikkejakke med skinnbeslag og frynser fra Hunkydory (kr. 1998), samt stjerneskjerf fra Beck Søndergaard (kr. 699).   
Ti-Mos herlige strikkeplagg er superfine til hverdagsbruk med jeans og støveletter. Denne rosa strikkegenseren er en av Miriams favoritter i høst (kr. 2499).    
Jordfarger som beige og brunt er fremdeles en viktig tendens i motebildet. Her har Heidi på seg strikkejakke fra La Fee (kr. 1599) og indianerinspirert veske fra samme merke (kr. 2400). Miriam har på seg det samme som på bilde nr. 2.  
Vi elsker kjoler til både hverdags og fest. Her ser dere Heidi i en grå favoritt fra Ti-Mo (kr. 1659). 
 
Her matcher jentene hverandre i lekre capes fra Hoss med gullknapper (kr. 3199).  
Hvilket antrekk er din favoritt? 

Flere bilder fra fotoshooten legges om kort tid ut på facebooksiden vår. Ta turen innom for mer inspirasjon og morsomme oppdateringer. Vi ønsker deg en herlig ettermiddag! 

3 kommentarer:

Sara sa...

Såå masse fint dere har fått inn i butikken. Er nesten vanskelig å velge..

Ha en fin kveld!

Karen sa...

Hva koster den fine skinnvesken på bilde nr. 4?

Daisy sa...

Takk for koselig kommentar Sara. Ja, det er som å jobbe i en ekte godteributikk:-)

Karen: vesken koster 2400,-

En fin kveld til dere begge!