torsdag 30. juni 2011

Sommershoot på Vinderen

I går kom det mange hyggelige barn til Daisy for å være med på sommerfotoshoot. På bildene kan dere se noen skatter fra sommersalget. Ovenfor ser dere Nora og Fanny som i frodige omgivelser på Vinderen. Jentene har pyntet seg med hårsløyfer fra Prikken over ièn som nå også finnes i butikken. 


Denne gangen var vi så heldige å få med en gutt på laget også. I midten ser dere Filip som poserer i genser og shorts fra Napapjiri.Takk for at du var så modig at du stilte opp som modell sammen med jentene, det var barskt gjort av deg.. 

  

Marie og Madeleine trives godt i kosebukser nå som sommerferien endelig er her. Antrekket til Marie er fra Mayoral, mens Madeleine har bukse fra Chill Norway og topp fra Mayoral.

På bildene under ser dere stilige Filip i to antrekk fra Napapjiri. Dette merket er en favoritt blant guttene i hans alder, et tips dersom du er på jakt etter en feriegave til en ungdom. 
At livet er herlig om sommeren er det ingen tvil om. Det er fantastisk å nyte late dager i parken eller på stranden slik som disse jentene gjør. 


En favoritt hos jentene denne sesongen er denne jumpsuiten i denim fra Retour. Hva er vel lettere å ta på seg en varm sommerdag enn denne? Vi håper at du, som oss, ble i feriehumør av å se disse herlige ungdommene i sommertøy. Ønsker deg en super ettermiddag!

Sommerkonkurranse -vinn Søndergaardlommebok

Vi feirer sommeren med å dra i gang en liten konkurranse hvor du kan vinne en åleskinnslommebok fra Beck Søndergaard. Disse lommebøkene rommer alt en kvinne trenger: kort, nøkler, mynter, mobil og en liten leppestift. Lommebøkene passer også perfekt som en liten veske sammen med en lekker sommerkjole. Hvis du blir den heldige vinneren kan du velge mellom fargene old pink, light grey og beige.  

For å delta i konkurransen gjør du følgende:
1 lodd - legg igjen en kommentar under dette innlegget. 
2 lodd - legg igjen en kommentar og "like" konkurransen vår på Facebook. 
3 lodd - legg igjen en kommentar, legg deg til som følger av bloggen, og "like" konkurransen på Facebook.  

Husk å skrive navnet ditt, hvor mange lodd du har trukket, samt hvilken farge du vil ha hvis du vinner. Vinneren blir annonsert i begynnelsen av august. 

Påminnelse: 
I morgen blir vinneren av giveawayen til Line med den flotte bloggen "Har en drøm" annonsert. Vi har sponset med deilige vaskemidler fra Durance. Om du ikke har meldt deg på enda, så har du fortsatt muligheten. Trykk her for å komme til giveawayen.  

onsdag 29. juni 2011

En liten solskinnshistorie..


Blide kunder setter virkelig prikken over ièn på en vanlig onsdag. I dag hadde vi søte Ragnhild innom som fant seg masse fint på salget. Her ser dere henne i en shorts fra TiMo og singlett fra Hunkydory, et herlig antrekk på en varm sommerdag som denne. Vi håper at du blir fornøyd med tingene du kjøpte og at du tar turen innom oss på Vinderen igjen ved en senere anledning. Følg med på vår Facebookside og på bloggen for info om kundekvelder og andre hyggelige happenings.

onsdag 22. juni 2011

Dagens Daisyjenter

Her ser dere Daisys nye webdesigner (Teddy) og Christine i sesongens tøffeste jeans fra James jeans. På jeansfronten er alt lov om dagen, og vi ser alt fra 70-tallets slengbukser til trange stretchjeans.Daisyjentenes favorittoverdeler er silketoppene med blondekant fra Rosemunde. Vi liker at toppenes tidløse design og at de kan kombineres med det meste. Rosemunde finnes også i Daisys nettbutikk i flere farger og modeller.   

På sommeren kombinerer vi gjerne jeansene til sommerlige sandaler. De armygrønne espaderillosene med stråhel fra Apepazza er uten tvil en bestselger. Vi minner om at det nå er 40% avslag på nesten alle dameklær (og sko). Ta turen innom for en nærmere titt!   

Glamorous girls


I dag har vi hatt besøk av de søte Sara og Sofie i butikken. Jentene elsker å pynte seg og poserer velvillig foran kamera. På kollasjen ser dere noe av barnetøyet som for tiden er på salg. Barna elsker de Converse-aktige skoene med glidelås som nå er til halv pris. 

Et lite tips til dere som planlegger å ta turen til Vinderen i helgen, Daisy har nå satt ned nesten alt av klær i butikken med 40-50%. Hvis du vil sikre deg noen av disse favorittene er det smart å ikke vente for lenge da det ikke er så mange igjen av hver størrelse. 

mandag 20. juni 2011

V-magasinet inviterer deg på design-cruise

Bli med på et hyggelig og sosialt designseminar ombord på DFDS Seaways i oktober. Det blir moteshow, musserende vin, gode middager og 7 herlige timer i København. Få inspirasjon, ideer og et miljøskifte og en herlig dag i København. Lær av kreative gründere innen mote, design og opplevelser. Dette blir et cruise med sterke kvinner som har tatt tak i «drømmen sin» og gjort noe med den. Sett av noen dager og unn deg en design–opplevelse. Tid: 13. – 15. oktober.

Hørtes dette tilbudet hørtes fristende ut, ta turen innom V-magasinets nettside for flere detaljer rundt cruiset.

fredag 17. juni 2011

Vinn vaskemidler fra Durance


Nå pågår det en storslagen giveaway (sponset av Daisy) hos den fantastiske bloggen "Har en drøm", hvor du kan vinne vaske- og skyllemiddel med lavendelduft fra herlige Durance. Durance er et velkjent merke innenfor interiørverdenen med produkter basert på tradisjonelle oppskrifter fra Provance. Alle produktene består av naturlige ingredienser som er bra for både menneskene og miljøet. Vi er spesielt glade i den friske lavendelduften som minner om mormors gamle lintøyskap.  

 

For mer informasjon om giveawayen og hvilke regler som følger, ta turen innom Lines herlige blogg.  Line er en søt jente som blogger om alt fra interiør, til mote og hverdagsliv. Hun har alltid spennende konkurranser på bloggen sin hvor man kan vinne flotte premier fra kjente merker og leverandører.Ta turen innom da vel, kanskje er det du som har vinnerlykke denne gangen..

onsdag 15. juni 2011

Kjolefin på en onsdag

I dag har Daisyjentene pyntet seg i romantiske kjoler fra Ti-Mo. Vi liker den feminine 50-tallsstilen som er i vinden denne sommeren. Blonder er mer trendy enn noen gang, og er veldig stilig i kombinasjon med en røff skinnvekse, et flettet belte eller et par kule boots. 

I dag har det vært en effektiv dag på bloggfronten. Hos Daisy skjer det utrolig mye spennende om dagen, og snart vil nettsiden/nettbutikken fremstå i ny drakt noe som virkelig er verdt å glede seg til. Det er veldig hyggelig å få så mange koselige tilbakemeldinger fra blogglesere, kunder og andre. Tusen takk for at all inspirasjon dere gir oss i hverdagen!

Godbiter fra sommersalget


I dag ser dere et par favoritter fra sommersalget til Daisy. Den hvite kjolen til venstre er fra Anemone (før 999 kr. nå 699 kr.) mens den grå tunikaen med nagledetlajer er fra Andersen og Lauth (før 1699 kr. nå 1189kr.). Dette antrekket passer perfekt hvis du skal på shopping eller spise lunsj med venninnegjengen, da det er både avslappet og pyntet på samme tid. Noe av det vi elsker mest med denne tiden er man kan hamstre godbiter til behagelige priser. Ta turen innom for å gjøre sommerens beste kupp! 

tirsdag 14. juni 2011

We love!

Å, som vi har forelsket oss i dette lekre og inspirende coveret til italienske Vouge. Stort, bølgete 60-tallshår står høyt på ønskelisten. Superlekkert til sommerfesten som prikken over ièn til en lekker kjole. Det er herligste av alt med fashionmagasiner er at de inspirerer til å prøve en ny look. Håper at det inspirerte deg også. Ha en god natt folkens og drøm søte drømmer!

Søte sommerkjoler - et must i varmen

I dag ser dere Fanny og Madeleine i sukkersøte sommerkjoler fra Mayoral og Tina Wodstrup. Kombinasjonen knallfarger og hvitt er virkelig blant slagerne denne sesongen. Hva er vel mer yndig og vakkert enn en luftig sommerkjole over brune, små bein? Vi elsker den sukkertøyfargede varianten som definitivt er en av bestselgerne til barna om dagen. Er du på jakt etter en feriegave til en ung pike, hvorfor ikke la det bli en av disse herlighetene?   


Vi håper at alle som titter innom er kommet i skikkelig sommermodus etter pinsehelgen. Nå bugner at av deilige frukter og bær i matbutikkene, noe som gjør at det lett å spise fem om dagen. Nyt tirsdagen og solstrålene, nå er det ikke lenge til ferien setter inn.

mandag 13. juni 2011

Sommersalget i bilder


Har dere hatt en fin pinse? Vi har levd som plommen i egget og jobbet med brunfargen i det deilige sommerværet. I morgen innhenter hverdagen oss igjen. I butikken er det som vanlig full fart og spennende prosjekter på gang. I disse tider er det fokus på salget, nå er det 30-40% rabatt på alle dame-og barneklær. Nå kan du få sesongens lekreste sommervarer til gode priser. 

Vi har laget en liten stemningskollasje med bilder av noen varer som er å finne på salget, mange fristelser med andre ord. Vi håper at dere har hatt noen herlige fridager. Følg med på her bloggen og på vår facebookside for siste nytt fra butikken. (Trykk på bildet for å se det større).     

onsdag 8. juni 2011

Silketopper fra Rosemunde - et must i sommervarmen!

I dag har det vært en varm sommerdag på Vinderen. Det perfekte antrekket på en slik dag er behagelige linshorts og pustende silketopper fra Rosemunde. Nå har vi akkurat fått påfyll av disse nydelige toppene med blondedetaljer. Blandingen av silke og bomull er den perfekte kombinasjon og gjør at plaggene knapt kan føles på kroppen, et virkelig must i feriekofferten. 
I dagens innlegg ser dere Elise og Christine i solveggen. Alle varene er nå tilgjengelige i Daisys sortement, toppene er også til salgs i nettbutikken for dere som ikke kan ta turen innom vår butikk på Vinderen. 

Sommersalget er i gang - 30% på alle dameklær


Nå florerer det av gode tilbud hos Daisy. I tillegg til 30-40% avslag på barnetøy har vi også 30% på alle dameklær (med unntak av Rosemunde). Nå er tiden inne for å gjøre de store kuppene og unne seg de tingene som lenge har stått på ønskelisten.

Om noen få uker setter fellesferien inn for fullt og mange planlegger eksotiske reisemål til ulike deler av kloden. Kanskje føler du at sommergarderoben trenger en liten oppdatering før du legger ut på tur. Vi har både shortser, tunikaer og singletter som passer perfekt til å ha med i feriekofferten. Et uunværlig tilbehør til reisen er en økologisk leppebalsam fra Eos med solfaktor 15.  

tirsdag 7. juni 2011

Ti-Mo i sommervarmen


Når sommeren kommer med sine varme, solfylte dager og svale netter er det lite som slår Tine Molatts vakre kolleksjoner. Denne sesongen hyller Ti-Mo den yndige blomsterpikestilen med duse pasteller og romantiske blondedetaljer. I sommer er det lov å slippe lokkene løs og vise frem den naturlige siden av seg selv. 


Daisyjentene simpelten elsker sommerkolleksjonen til Ti-Mo, fordi plaggene er lette, luftige og romantiske. Akkurat hva vi trenger på klamme sommerdager som denne. Vi kan knapt vente til høstkolleksjonen kommer til butikken, og kan allerede nå avsløre at det kommer mengder av godbiter til høsten også.


Ta turen innom oss for å sjekke ut alle de lekre sommervarene, og er du riktig heldig gjør du kanskje noen kupp på salget også. Dagens vakre bilder er lånt fra hjemmesiden til Ti-Mo som virkelig er verdt et besøk om du skulle ha et ledig minutt eller to..