tirsdag 7. juni 2011

Ti-Mo i sommervarmen


Når sommeren kommer med sine varme, solfylte dager og svale netter er det lite som slår Tine Molatts vakre kolleksjoner. Denne sesongen hyller Ti-Mo den yndige blomsterpikestilen med duse pasteller og romantiske blondedetaljer. I sommer er det lov å slippe lokkene løs og vise frem den naturlige siden av seg selv. 


Daisyjentene simpelten elsker sommerkolleksjonen til Ti-Mo, fordi plaggene er lette, luftige og romantiske. Akkurat hva vi trenger på klamme sommerdager som denne. Vi kan knapt vente til høstkolleksjonen kommer til butikken, og kan allerede nå avsløre at det kommer mengder av godbiter til høsten også.


Ta turen innom oss for å sjekke ut alle de lekre sommervarene, og er du riktig heldig gjør du kanskje noen kupp på salget også. Dagens vakre bilder er lånt fra hjemmesiden til Ti-Mo som virkelig er verdt et besøk om du skulle ha et ledig minutt eller to..

3 kommentarer:

anette s sa...

Hei :-)

Hva koster den øverste hvite toppen?

Daisy sa...

Heisann Anette:-) Toppen koster 1869. Den er lys pudderfarvet, kanskje ikke så lett å se på bildet. Si fra om du ønsker at vi skal sende sende den til deg!

Daisy sa...

Hei, forresten så er det 30% avslag på tunikaen også;-)