torsdag 30. juni 2011

Sommershoot på Vinderen

I går kom det mange hyggelige barn til Daisy for å være med på sommerfotoshoot. På bildene kan dere se noen skatter fra sommersalget. Ovenfor ser dere Nora og Fanny som i frodige omgivelser på Vinderen. Jentene har pyntet seg med hårsløyfer fra Prikken over ièn som nå også finnes i butikken. 


Denne gangen var vi så heldige å få med en gutt på laget også. I midten ser dere Filip som poserer i genser og shorts fra Napapjiri.Takk for at du var så modig at du stilte opp som modell sammen med jentene, det var barskt gjort av deg.. 

  

Marie og Madeleine trives godt i kosebukser nå som sommerferien endelig er her. Antrekket til Marie er fra Mayoral, mens Madeleine har bukse fra Chill Norway og topp fra Mayoral.

På bildene under ser dere stilige Filip i to antrekk fra Napapjiri. Dette merket er en favoritt blant guttene i hans alder, et tips dersom du er på jakt etter en feriegave til en ungdom. 
At livet er herlig om sommeren er det ingen tvil om. Det er fantastisk å nyte late dager i parken eller på stranden slik som disse jentene gjør. 


En favoritt hos jentene denne sesongen er denne jumpsuiten i denim fra Retour. Hva er vel lettere å ta på seg en varm sommerdag enn denne? Vi håper at du, som oss, ble i feriehumør av å se disse herlige ungdommene i sommertøy. Ønsker deg en super ettermiddag!

Ingen kommentarer: