onsdag 1. juli 2015

Daisy's Under...


Vi på Daisy har lenge gledet oss til å fortelle at vi til høsten åpner vår egen undertøysavdeling! Med merker som La perla, Femilet, Primadonna, Marie Jo, Lise Charmel og mer har vi en visjon om å kunne tilby dere på Vinderen det beste av det beste innenfor undertøy!


Vi ønsker å tilby den beste ekspertisen innenfor undertøy - og i midten av august starter dyktige Marianne hos oss! Hun har drevet sin egen undertøysforretning i 20 år og har bred erfaring innenfor feltet. Bli kjent med Marianne her!
Dere visste kanskje ikke at de fleste kvinner bruker feil BH-størrelse? I følge Marianne er det nemlig altfor mange som ikke er klar over hvilken forskjell et riktig sett med undertøy kan utgjøre..

– Riktig undertøy utgjør en stor forskjell, både med tanke på egen velvære og utseende. Selv med en enkel t-skjorte og jeans vil man kunne se fantastisk ut med den riktige BH-en!


Undertøysavdelingen på Daisy vil tilby undertøy for alle størrelser og fasonger - hverdag og fest. Marianne er bevisst på at alle kvinner bør investere i en BH som passer til hver enkelts fasong og personlighet.

– Å finne den riktige BH-en er ikke alltid like enkelt. Men med litt hjelp og veiledning fra oss vil du forhåpentligvis finne undertøyet som er riktig for nettopp deg! Både merke og størrelse tilpasses etter kundens mål og personlige ønsker. Når du finner din idelle BH anbefaler jeg å investere i denne, for deretter å bygge opp undertøysgarderoben etterhvert!Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til vår nye undertøysavdeling til høsten!


Ingen kommentarer: