tirsdag 30. juni 2015

Nytt fra Femilet!

Hei på dere 


Det danske undertøysmerket Femilet har rukket å bli en storfavoritt blant kundene våre det siste halve året. Ettersom sortimentet vårt begynner å vokse hadde vi lyst til å vise dere alle modellene! Hvilken er din favoritt?Vi har endelig fått inn "Helena" bhen fra Femilet som vi har gledet oss til å vise dere. Denne er i likhet med den populære "Lulu" bhen helt uten spiler og gir samtidig god støtte! Denne finnes i sort og perle (på bildet) samt off-white. Vi ble overrasket over hvor behagelig denne er på. Må prøves!


Lulu-serien kjenner dere antagelig godt fra før. Denne har vi solgt i bøtter og spann det siste halve året! Romantiske blonder, lett padding og helt uten spiler. Både komfortabel og lekker. Kan det bli bedre? Denne har vi inne i et flertall farger, og du får den også som nattkjole!
Platinum bh-en har regulerbare stropper og gir ekstra god støtte. Broderiet på stroppene gir en ekstra eksklusiv look! Denne har vi i sort og beige.
Mary bhen sitter veldig godt og passer perfekt for deg med litt størrelse på bysten. I tillegg har den et søtt blondebroderi som gir både bhen og trusen et søtt, romantisk uttrykk!

Dersom du ikke har prøvd Femilet enda, men er litt nysgjerrig - kom innom oss for en titt! Vi hjelper deg med resten ;-) Stor klem fra Daisyjentene

Ingen kommentarer: