tirsdag 16. september 2014

Skohøst med Debbie

Vi er så beigeistret over de nye skoene vi har fått inn fra Debbie. Denne gangen har vi fått inn superlekre boots og støvletter som passer perfekt til sesongen vi er på vei inn i.


Debbie er kjent for sine lekre, men komfortable sko. Disse kan du gå med hele dagen uten å bli det minste øm i føttene! En god og solid såle kombinert med en tykk hæl gjør dette mulig. 

Disse fantastiske blå bootsene er helt klart en av våre favoritter i høst. De fleste av oss eier vel et par sorte eller brune boots, men hva med å sprite opp skogarderoben med noe nytt? Denne blå fargen er delikat, men samtidig nok til å gjøre et antrekk litt mer spennende. Boots med spisset tå er noe vi kommer til å se mye av i motebildet denne høsten. Disse synes vi er akkurat spisse nok til å gi et litt edgy uttrykk uten at det blir for mye. Det sorte skinnet er av utrolig god kvalitet og kommer bare til å bli finere etter flere bruk. 
Disse støvlene er foret og kommer til å bli fantastiske å ha når været blir litt kjøligere. Vi elsker det semskede skinnet! Disse anvender vi gjerne sammen med jeans, en kul poncho og et stort, deilig høstskjerf. 

Ellers må vi bare minne dere på at dere får 10% på den dyreste varen dere handler hos oss dersom dere sjekker inn på vår facebookside i kassen. En grei deal synes nå vi!

Vi ønsker alle en fortsatt god tirsdag og håper på å se noen av dere i butikken om ikke så altfor lenge. Kom som du er - vi hjelper deg med resten! Stor klem fra Daisyjentene 

Ingen kommentarer: