torsdag 18. september 2014

Helgeinspirasjon ♥

Hei til alle våre flotte følgere! I dag er det torsdag og en etterlengtet helg nærmer seg.  Skal du noe spesielt i weekenden? Vi har i så fall satt sammen litt helgeinspirasjon til dere i dagens blogginnlegg!

Vi har så mye fint i butikken nå at vi helst vil vise dere alt på en gang..her ser dere i alle fall litt av det vi har inne:


Her ser dere den fine daisyjenta Marikken i et kjempekult paljettskjørt fra Gestuz. Skjørtet har en veldig fin pris på kr 800! Her har vi stylet skjørtet med en elegant silkeskjorte fra Stenströms og en strikkejakke fra Gestuz. Et perfekt antrekk for et middagsselskap med jentene eller kanskje en liten tur på byen? Bare bytt ut strikkejakken med en skinnjakke så er du klar!Et annet skjørt som har vært populært den siste tiden er dette fra By TiMo:Marikken anvender gjerne slike pyntelige skjørt med strikk og boots for å tone antrekket litt ned. Her i superfint kashmir fra Dear Dharma og boots fra Debbie. Et perfekt antrekk for en helgetur i parken! Ta på deg strømpebukser og en kul jakke over dersom været er litt kjølig.


Vi har stylet begge antrekkene med litt smykkenyheter fra Farmhouse. Disse ringene og øredobbene har vi nettopp fått i butikk og vi elsker dem allerede!

Ellers må dere huske og følge oss på facebook (link) og instagram (@daisyvinderen). Om dere sjekker inn hos oss på facebook når dere er hos oss får dere -10% på den dyreste varen.

Fortsatt fint torsdag til alle! Stor klem fra daisyjentene 

Ingen kommentarer: