lørdag 14. juni 2014

Daisy ♥ MOO

I går var vi på innkjøp hos MOO, et nytt tilskudd i jungelen av merker her på Daisy. Vi er så spente på disse veskene! Daisyentene forelsket seg da vi var på innkjøp, og vi gleder oss veldig til å høre deres tilbakemeldinger!

Moo er et norskt veske- og sko merke av designeren Karianne Sæther fra Røa i Oslo. Alle veskene er laget av kalveskinn, produsert i enten Argentina, Italia eller Tyrkia. Moo bruker kun skinn som er igjen etter matproduksjon. De driver altså ikke med oppdrett av dyr!Denne gangen har vi tatt inn et par forskjellige veskemodeller, lommebøker, sminkepunger og iPhone-cases. Produktene fra MOO er veldig allisidige, og man kan eksempelvis bruke sminkepungen "Big Fix" som et iPad-cover, eller hvorfor ikke som en clutch? Modellen "Maple Cow" er høstens store hit, og er perfekt både som reiseveske og skoleveske.
MOO har falt i smak hos flere norske kjendiser, blant annet er Bård Tufte Johansen, Tinashe Bakasa Roll og bloggeren Cath In The City ofte sett med MOO. Vi liker spesielt hvordan Cath In The City kombinerer den fine vesken "Honky Howdy Cow" i Rose Metallic..Er ikke denne vesken bare dødskul? Helt perfekt å kombinere med lyse sommerklær nå som ferien kommer! Vi har også fått inn forskjellige deksler til iPhone 4 og 5:
Vi er utrolig spente på hva dere synes om MOO, og blir utrolig glad om dere legger igjen en kommentar på dette innlegget eller på Facebook!

Falt MOO i smak hos dere, og hva likte dere best?

Ha en fortsatt fin helg alle sammen 
♥ Stor klem fra alle oss på Daisy. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Synes de var kjempefine! Elsket modellen som var i metallic :)