tirsdag 10. desember 2013

Stripete tirsdag hos Daisy..

Midt oppi all julegavepakkingen pakkes det også opp noen nyheter hos Daisy. Deriblant disse flotte bomullsgenserne med tøffe glidelås- og stripedetaljer fra Hunkydory. Mange er på jakt etter en god basicgenser med spennende detaljer til hverdagsbruk, her har du et godt alternativ. 
Genseren kommer i marine og creme, to farger som er veldig representative for våren 2014. 

På bildet til venstre ser du et av våre bestselgende armbånd om dagen fra svenske Edblad. Disse finnes i flere motiver i både gull og sølv, supre julegaver til venninner og jenter som liker å pynte seg. Kun kr. 229 pr. stk. ;-)
Vi har også fått inn en superdeilig, stripete kjole fra Petit Bateau med lommer og lang arm. Denne passer perfekt når du vil pynte deg litt i førjultiden. Finnes i fargekombinasjonen offwhite/marine og marine/offwhite. 
Kjolen har også en dekorativ sløyfe i nakken, som tilføyer antrekket det lille ekstra. Et stort pluss med Petit Bateaus deilige plagg er den myke bomullkvaliteten og den nydelige cashmerefølelsen på kjolens innside. Kombiner den med sorte strømpebukser og et par lekre skoletter, så er du førjulspyntet på 1-2-3!

1 kommentar:

Kristin sa...

Hei! Hvor mye koster kjolen?