onsdag 6. november 2013

Norsk smykkedesign med sjel fra bondeheimen..

Det er ingen tvil om at fine accessoarer ligger vårt hjerte nært. Særlig når de bærer navnet "Farmhouse Design" og er designet at en dyktig, norsk dame ved navn Lise Camilla Øhrling. Lise er i utgangspunktet utdannet grafisk designer, men valgte for noen år siden å satse på smykkelidenskapen på fulltid. 

På en liten gård utenfor Lillehammer (derav Farmhouse) lager hun de vakreste øredobber, armbånd og smykker med Svarovisky-krystaller og stener forgyldt med 18 karat gull. I dag kan hun skilte med å være leverandør til Trinny and Susanna på TV Norge og har etablert seg som et navn i motebransjen.
Her ser dere noen små "smykkedrops"som ble levert til butikken i dag tidlig.
Når Lise designer lar hun seg inspirere av naturen, derfor ser du ofte elementer som blader og dyr i hennes smykker. Her ser du armbånd og øredobber i vakre gråtoner, som er veldig riktig for både årstiden og motebildet akkurat nå. Fine alene eller som sett!
Gullsmykker er også en av Lises store styrker. Her ser du to av våre bestselgere om dagen. Til venstre har du et to raders smykke med fugle- og stjernemedaljong. Til høyre: En sart og vakker utgave av de populære "Karma-smykkene"som symboliserer livets syklus og ringvirkningene dine handlinger får for deg. 

Ingen kommentarer: