fredag 8. november 2013

Invitert bort i helgen? Vi har de perfekte smågavene til vertskapet..

Er du invitert bort i helgen og lurer på hva du skal ha med deg? I dag har vi laget et innlegg med gavetips til verten og vertinnen. Denne uken har vi fått inn de populære duftlysene fra Voluspa hos Daisy, en ny leverandør som vi gleder oss veldig til å bli bedre kjent med!  
Voluspalysene finner du hos oss i tre ulike størrelser: stor (støpt i klassisk glassbeholder kr. 399), liten (miniatyrutgaven av klassikeren i glass kr. 170) og en praktisk metallboksvariant med lokk kr. 249. 
Gi bort et lys i mørketiden eller unn deg et selv - disse faller garnatert i smak!
Et annet tips til gå-bort-gaver er de smakfulle gløggene, lakrisene og trøflene fra Excellent Taste. November og desember er virkelig "gløggmånedene" her tillands, hvorfor ikke bytte ut den kjedelige Tomtegløggen med en forfriskende eple- og kanelgløgg? I år har vi fått inn fire ulike smaker, eple/kanel, fiken/cognac, bringebær/lakris og nype/ingefær. Alle gløggene kan drikkes både varme og kalde, samt blandes med hvit (hvit gløgg)- eller rødvin (rød gløgg). Kom innom oss i butikken for en smaksprøve og smarte brukstips. Vi pakker gjerne gløggene pent inn for deg i cellofan med pent bånd.
Glem ikke farsdag på søndag! Tips: Gi en fiken-/cognacgløgg og en boks med A-lakris i farsdagsgave. Det er kanskje litt tidlig å tenke på julekalender nå, men en lakriskalender til mannen slår heller aldri feil. Vi har kun fått inn noen få av disse kalenderne, så vært rask om du vil sikre deg et eksemplar!
En god te er også alltid hyggelig å få. De deilige teene fra engelske Harney and Soons varmer godt i vinterkulda. 
En favoritt hos oss akkurat nå er denne velsmakende vaniljeteen uten koffein. Et stort pluss er at den fint kan drikkes før sengetid uten at du holder deg våken hele natten.. ;-)
Til den interiørinteresserte er disse "persiskinspirerte"musemattene fra "Moserug"den perfekte gave. Musemattene kommer i både i stor og liten utgave (flerpack). De små kan også brukes som underlag til kaffekoppen og gir et dekorativt preg på kaffebordet. 

Ingen kommentarer: