fredag 23. september 2011

We ♥ Juicy!

I forrige uke kom disse søte jentene på besøk for å være med på fotoshoot til Daisybloggen. Da vi skulle velge hvilke antrekk de skulle ha på seg var det ingen tvil om hva som var jentenes favoritter, selvfølgelig de myke volourdressene fra Juicy Couture.
Alle klærne i dagens innlegg er høstenes siste nytt fra Juicy. Vi liker spesielt godt den grå jakken med den herlige kronedetaljen på ryggen, nærmere prinsesse kommer du ikke..
Her ser dere Charlotte i marineblå velourbukse (kr. 569), marineblå velourjakke (kr. 809) og rosa boblevest (kr.1439). I hånden holder hun en matchende koffert (kr.799). 

Ellisif (i midten) har på seg grå velourdress, bukse (kr. 689) og jakke (kr.809). Hun matcher antrekket med en blå -og gråstripet lommebok (kr.549). 

Madeleine er antrukket i en rosa jakke (kr.749) og bukse (kr. 629). Hun har også en grå og rosa koffert (kr.799) som setter prikken over ièn på antrekket. 

Juicydressene står høyt på manges ønskelister om dagen og det av en enkel grunn: komfort, komfort, komfort! Det finnes ikke mykere koseplagg enn disse, det kan vi skrive under på.. 

Pst. det er fortsatt ikke for sent å melde seg på høstkonkurransen vår hvor du kan vinne en lekker lue fra Catya. Vi ønsker deg en strålende fredag!

4 kommentarer:

Unknown sa...

Søte jenter i nydelige outfit;)
Er så herlig at dere bruker slike "vanlige" modeller og tar "vanlige" bilder;))
Er så mye lettere og se hvordan plaggene er da - keep it up!

Skjønner godt at de dressene er favoritter hos jentene, så deilige og chille i ☮

Ha en finfin fredag!

Klem Line

Daisy sa...

Tusen takk for koselige ord om bloggen, Line:-) Det er utrolig hyggelig å høre at du liker måten vi gjør ting på. Er helt enig med deg i at det er mye lettere å identifisere seg med vanlige mennesker enn overstylede modeller.

Håper at du får en kjempefin helg!
Klem fra oss

Anonym sa...

Hei

Lene sa...

Hei