søndag 28. september 2014

Holzweiler + Angst = Sant!

Som dere vet har vi lenge hatt en forkjærlighet for de fantastiske skjerfene fra Holzweiler. De karakteristiske skjerfene i flertallige prints og farger har vært bestselgere hos oss i flere sesonger nå, og forrige uke fikk vi inn en helt ny og spennende skjerfkolleksjon!Holzweiler har nemlig gått sammen med Angst bar og designet en dødskul kolleksjon bestående av skjerf med trykk av stiliserte bilder i svart-hvitt og dikt skrevet av Eivind Sæther. 
Dette skjerfet har fått navnet *Hvem er jeg* og er prydet med et vakkert diktprint. Skjerfene skal speile den populære barens sjel og ideologi, og fortelle historien om Angst Bars vei til å bli en av Oslos hippeste barer (les mer i denne artikkelen på vixen.no)


Dette skjerfet har fått navnet "Folka" og printet henger originalt på veggene hos den populære Oslobaren. Dette skjerfet synes vi er råtøft! Utrolig kult å style med en enkel hvit genser, som denne fra American Vintage. (499,-)

Her kan dere se printet på skjerfene litt tydeligere. Denne kolleksjonen har et røffere og mer maskulint preg enn tidligere skjerfkolleksjoner vi har hatt inne fra Holzweiler. Perfekt for deg som liker å røffe opp et ellers enkelt antrekk. 

Ellers håper vi alle har hatt en fantastisk helg! Vi lader opp til nok en spennende arbeidsuke. Husk å følg oss på facebook HER og på Instagram (@daisyvinderen)
Stor klem fra Daisyjentene 

Ingen kommentarer: