mandag 29. september 2014

Delikate høstfarger med Alpaca..Endelig har vi fått inn etterlengtede høstnyheter fra Alpaca Society! Disse plaggene er helt fantastiske og varmer godt nå som været har blitt kjøligere. I tillegg er vi så glad i de delikate fargene. Over ser sere Sandra i en dus rosa genser med høy hals, noe vi ser mye av i motebildet denne høsten. Hun kombinerer høyhalseren med et skjørt i samme farge. Skjørtet har vi inne i både lengden på bildet og i en knelang lengde. 
Her har Sandra på seg en nydelig hvit strikkekjole. For å røffe opp antrekket litt har vi stylet det med et Holzweilerskjerf fra den nye kolleksjonen de har laget i samarbeid med Angst bar.

Vi anvender gjerne delikate smykker til slike duse farger. Her ser dere en enkel, lyserosa øredobb og et armbånd med smykkestener i forskjellige farger. Begge to er fra det svenske smykkemerket Syster P og vi er spesielt begeistret for det tøffe, men samtidig elegante armbåndet.

Håper alle har hatt en super start på uken så langt! Vi gleder oss til nok en innholdsrik uke. Følg med på bloggen for nyheter! Mandagsklem fra Daisyjentene 

Ingen kommentarer: