tirsdag 4. februar 2014

The danish way by Gestuz..

Etter å ha tilbrakt noen dager på motemessen i København har vi virkelig fått øynene opp for dansk design. I dag har vi pakket opp vårens varer fra danske Gestuz, som har fått mye oppmerksomhet av fashionmagasiner og motebloggere den siste tiden. Noen av skattene som skjulte seg i kartongen var dette sorte skinnskjørtet (kr. 1400) og denne skjorten (kr. 800) med dette fanastiske printet.  
Her ser du et bilde fra lookbooken til Gestuz. Printet gjør seg utrolig bra til sommerbrun hud og saltvannslokker. Bare noen måneder igjen nå.. ;-)
Vi har også fått inn disse kule silkebuksene (kr. 900) i det samme printet. Her avbildet på flotte Sandra, som kombinerer den med en sort t-skjorte (kr. 499) med "Paris" på. 
For at det skal bli litt enklere å holde oversikten over alle nyhetene har vi i dag laget en kollasje hvor vi har samlet plaggene i dagens innlegg. Nyhetene fra Gestuz ligger nå også for salg i vår nettbutikk hos Miinto
Daisyjentene matcher hverandre fint i vårens printslager! Line kombinerer her skjorten med sine sorte stretchjeans fra Genetic Denim og Sandra viser frem et skjørt (kr. 700) i samme mønster, med en hvit skjorte fra VanHeusen (kr. 699). 
Vakre Tone Damli er slående vakker hvor hun enn går. Her i samme Gestuzantrekk som Sandra har på seg på bildet over. Bildet er lånt fra bloggen hennes tonedamli.blogg.no.
Denne lekre toppen (kr. 900) med print i sort/hvitt passer perfekt til skinnskjørt eller skinnbukser. Perfekt for deg som vil pynte deg litt og som samtidig vil beholde den avslappede stilen. 

Ingen kommentarer: