søndag 2. februar 2014

Inspirasjon fra motemessen i København..

Nå er vi tilbake i Oslo igjen etter tre dager med topp stemning på motemessen i København. Tusen takk til Daisy for en inspirerende tur og mange hyggelige minner.  :-)

Her ser dere noen kollasjer fra standen til By TiMo på Gallerymessen. Takk til jentene fra Sephora som smiket oss partyklare til TiMovisningen, og til Tine Molatt og hennes herlige gjeng for et forrykende show!
Gutta fra Miinto var også innom TiMostanden før visning. Der fant vi også DJ, moteblogger og designer Marianne Theodorsen som sørget for topp stemning med god musikk. Du kjenner henne kanskje igjen fra skjerfsamarbeidet med Holzweiler. Vi har fortsatt noen eksemplarer igjen av skjerfet hennes, du finner det i butikken og i vår nettbutikk på Miinto. 
I tillegg til kos, mingel og inspirasjon har vi også gjort noen fornufige innkjøp på turen. Gjør deg klar for American Vintage - verdens mykeste basicplagg, som du simpelten ikke kan leve uten! Kommer i butikk allerede om en uke. 
Vi gleder oss også til å introdusere vår nykommer smykkefronten, nemlig svenske Syster P. Gled deg til en vår/sommer med gullsmykker og fargede stener. Disse blir også levert til butikken om en ukes tid!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Selv tak <3

Daisy sa...

Dere gjorde dagen komplett, Andra! :-) Hyggelig å hilse på dere!