mandag 30. desember 2013

Siste dag med Alpaca Society til -20%..

Grunnet varetelling 2. januar er det i morgen er det siste sjanse til å handle sesongens varer fra Alpaca Society på -20%. Har du enda ikke sikret deg alpacajakken eller skjerfet som du lenge har drømt har du nå muligheten til å gjøre et ekte romjulskupp! 

Håper vi ser deg innom :-)

Nyttårsstemning hos Daisy..

Har du nyttårsantrekket klart, eller drømmer du om noe nytt til den store kvelden? Fortvil ikke, hos Daisy holder vi nyttårsåpent i morgen fra 09.00-14.00. Vi har akkurat pakket opp et utvalg av superlekre kjoler fra Bruuns Bazaar som er perfekte å innvie det nye året i!

Denne blåsorte kjolen med kort arm kan pyntes opp og ned etter anleding og behov. Her ser du vakre Rikke kledd for fest med et machende statementkjede fra Joy Design til. 
Denne flotte silkekjolen med rutemønster er også et lekkert alternativ til nyttårskvelden. Her med et par enkle øredobber med matchende, blå sten fra Farmhouse Design. 
Til deg som er på jakt etter en komfortabel kjole med arm er denne marineblå varinten et must. I tillegg til et godt snitt og fine detaljer har denne kjolen en formidabel stretchkvalitet. Her ser du den med et lekkert statementkjede i gull og perler fra Joy Design. 
Sist, men ikke minst, glem ikke en liten oppmerksomhet til vertinnen dersom du er invitert bort i nyttårsselskap. Hos Daisy har vi et stort utvalg av deilige, håndlagde lakriser og sjokoladetrøfler som garantert vil falle i smak. 

Riktig godt nyttår alle sammen, vi gleder oss til et gjensyn i 2014! :-)

Ps. 2. januar holder butikken stengt pga. varetelling. Fredag 3. er vi tilbake igjen for fullt med vanlige åpningstider (09.00-18.00). 

søndag 29. desember 2013

Nyttårsåpningstider og en smak av vår..

Det nærmer seg etterhvert nyttårsfeiring og i den anledning minner vi om våre åpningstider på årets siste dager som er 09.00-18.00 i morgen (mandag) og 09.00-14.00 på selveste nyttårsaften.

I tillegg til lekre nyttårsantrekk til store og små, har vi nå også fått inn en forsmak på vårens nyheter i butikken. Her ser du tre vakre jenter iført verdens mykeste kosegensere fra populære Wildfox. Genserne kommer i flere søte farger og har ulike dyremotiv på brystet (kommer også med matchende joggebukser til).  
Flotte Pernille falt helt for denne søte genseren med nyttårsforsetter på. Er det noen som kjenner seg igjen? ;-)
Genseren kombineres her med et nyankommet skjerf fra Holzweiler med morsomme monstere på. Et motiv vi også vil se mye til fra i året som kommer.
Denne genseren med teksten "Skiers are better lovers" traff oss midt i hjertet med en gang den kom inn døren. Har du på deg denne vil du garantert bli møtt med mange smil;-) 
Det amerikanske flagget er en klassikker som aldri går av moten. Denne deilige genseren med v-utringring er også blant våre favoritter fra Wildfox akkurat nå. Superfresh til jeans eller i sofakroken med joggebukse til.   
 Til deg som er på jakt etter etter en mer klassisk variant uten motiv kan vi informere om at vi nå også har fått inn deilige strikkegensere i vårens farger fra svenske Hunkydory. Disse er superdelikate og passer perfekt nå som vi sakte, men sikkert går våren i møte.. ;-)

torsdag 26. desember 2013

Vi holder romjulsåpent!

Riktig god romjul, alle sammen! Håper at dere nyter deilige dager med julekos, god mat og avslapping sammen deres nære og kjære. Skulle du bli litt rastløs etter all julematen blir vi glade om du tar turen innom og hilser på! ;-)
Hos Daisy holder vi romjulsåpent fra 09.00-18.00 i morgen og 09.00-16.00 på lørdag. Velkommen innom for litt småhandel og avslappende romjulstemning hos oss på Vinderen. 

Hilsen fra Daisyjentene 

tirsdag 24. desember 2013

Kalenderluke nr. 24..

Riktig god jul, kjære Daisykunder! Nå håper vi at juleroen har senket seg og at du der hjemme har kommet i den rette julestemingen. Tiden er inne for å avsløre hva som skjuler seg bak årets tjuefjerde og siste luke av Daisys julekalender. 
Siden julaften også er en festdag, slår vi til og gir deg -20% på alle smykker til dame i dag. Dette gjelder alt av øredobber, ringer, kjeder og armbånd.  
Et perfekt tilbud for deg som trenger noe lekkert tilbehør å matche julekjolen med, eller for deg som fortsatt har en julegave eller to igjen. Disse øredobbene fra norske Farmhouse Design er kundenes favoritter hos Daisy. Kommer i mange lekre farger!
Dette lekre statementsmykket fra Joy Design er også blant favorittene til jule- og nyttårsantrekket. Pynter opp en enkel kjole, uten å være for prangende. 
Til barn har vi i dag -20% på hvite stømpebukser fra MP og alle hårsløyfer fra "Den lille prikken over ièn".  
Nå har du muligheten til å få på plass de små, men nødvendige detaljene som er med på å gjøre julekvelden komplett!
Vi holder åpent for deg i dag fra 09.00-13.00 og hjelper deg mer enn gjerne med siste finish! ;-) Velkommen skal du være! 

mandag 23. desember 2013

Kalenderluke nr.23..

Vi er allerede ved Daisykalenderens nest siste luke og bak nummer 23 skjuler det seg -20% rabatt på alle morgenkåper og ponchoer i 100% cashmere fra Kashmina. Her har du julegaven alle damer drømmer om! 
Er du mann og leser dette er det best å hive seg i bilen, med mindre du har vært tidlig ute og allerede er i mål med julegaven til din utkårede.. ;-)
Cashmereponchoen med høy hals og frynser er definitivt en av Daisyjentenes store favoritter! Finnes i mange delikate farger. Denne modellen er så lett og nett at den fint også kan brukes under ytterjakker. 
Til barn har vi i dag -20% på de populære skolesekkene fra Napapijri. 
Vi har inne alle fargene du ser på bildet over med unntak av lyseblå.
Siden det snart er jul gir vi deg også -20% på merinoull-luene fra italienske Catya i dag. Superfine julepresenter til store og små prinsesser!  

I dag, lillejulaften, holder vi dørene åpne fra 09.00-19.00 hos Daisy. Håper å se mange av dere innom! :-)

søndag 22. desember 2013

Søndagsåpent fra 13.00-17.00 i dag..

Vi minner om at Daisy holder SØNDAGSÅPENT i dag fra kl.13.00-17.00 med -20% på ALLE KLÆR i butikken. Har du fortsatt et par smågaver igjen, eller trenger du bare litt inspirasjon for å komme i den rette julestemningen? Vi er på plass, klare for å hjelpe deg med innspurten! 
Glem ikke å fylle opp lageret med gløgg, te, sjokolader og lakris til jul. Hos oss finner du "det beste av det beste" fra gourmetverdenen! ;-)
Mange av dere kjenner disse fantastiske produktene fra før, så det er det neppe behov for noen lang forklaring. Men er du "ny" og lurer litt likevel, kan vi avsløre at samtlige av disse produktene er håndlaget og fremstilt av naturlige, smaksrike kvalitetsråvarer.. 
Gå ikke glipp av juletilbudet vårt på konfektesker fra Gudrun, som vi nå selger ut til kr. 139 pr. stk (før 239). Superfine smågaver og sjokolader av ypperste kvalitet!

Daisy, Gullmira, Pernille og Christine gleder seg til å fylle din fjerde adventssøndag med julestemning. Håper vi sees! :-)

lørdag 21. desember 2013

En stor takk til deg!

Julen nærmer seg med stormskritt og vi vil benytte anledningen til å takke alle våre kunder for en magisk førjulstid. Tusen takk for at akkurat du tok turen til oss i desember. Takk for at du støtter opp om vårt nærmiljø, for gleden du bringer inn i vår hverdag, for latter og inspirasjon, for at du følger med oss på sosiale medier, for alle innspill, kreativitet og deltakelse. Uten deg hadde ikke Daisy på Vinderen vært det samme! 

Vi tar ikke juleferie riktig enda. Det er enda fire dager igjen og vi lover å være her for dere helt til julen ringes inn. Vi minner om at vi i helgen gir deg -20% på alle klær til dame og barn. Håper du har anledning til å ta turen innom og hilse på! ;-)

Åpningstider i helgen: 
Lørdag 09.00-17.00 og søndag 13.00-17.00

torsdag 19. desember 2013

-20% på ALLE klær til dame og barn i helgen!

Har du vasket gulvet, børi ved og gjort alt det andre som skal til for å finne juleroen? Eller er du i likhet med oss andre, fortsatt ikke helt i mål med alt som skal gjøres før den store kvelden? 

Hos Daisy er vi klare for å hjelpe deg med innspurten, enten det gjelder å komme i mål med årets julegaver eller du trenger et juleantrekk til deg selv. Som en liten bonus til våre kunder for en fantastisk desembermåned gir vi dere -20% rabatt på ALLE KLÆR til dame og barn fredag, lørdag og søndag denne helgen. 
Vi minner om at vi har utvidede åpningstider alle dager frem mot jul. Hverdager er vi på plass 09.00-19.00, lørdager fra 09.00-17.00 og søndager 13.00-17.00. Kom som du er, vi hjelper deg med resten! ;-)

Julehilsen fra Daisyjentene 

Kalenderluke nr. 19..

Lurer du på hva som skjuler seg bak kalenderluke nummer 19? I dag kan du glede deg til en varm og myk kalenderoverraskelse. Vi gir deg nemlig -30% på alt av cashmere fra Dear Dharma. Dear Dharma har gjennom mange år vært vår leverandør av deilig luksuscashmere og er kjent for sine klassiske og tidløse modeller. 
Unn deg en deilig cashmeregenser eller cardigan i julegave til deg selv. Hos oss finner du et stort utvalg av delikate farger som garantert vil falle i smak! ;-) 
I Daisykalenderens nittende luke til barn er det gutta som er i fokus. Frem til kl. 19.00 i dag gir vi deg - 20% rabatt på alle gutteklær i butikken.
Hos oss finner du masse kult guttetøy fra spennende merker som Retour, Levis, Pepe Jeans, Napapijri, Mayoral og MEK i aldersgruppen 0-16 år. Benytt anledningen til å fylle opp lageret av jeans og hverdagsgensere til gutta boys, samtidig som du gjør deg ferdig med de siste julegavene.. 

Daisy, Sandra, Anette og Gullmira gleder seg til å fylle din torsdag med julestemning. Håper vi ser deg innom! :-)

onsdag 18. desember 2013

Kalenderluke nr.18..

Julaften nærmer seg med stormskritt og det begynner å bli tid for å planlegge antrekket til den store kvelden. I kalenderluke nummer 18 gir vi deg -20% på alt av pentøy til dame. Tilbudet inkluderer alt av kjoler, skjørt og bluser.
Her ser du et par av våre festfavoritter fra Saint Tropez og Gestuz denne sesongen. Kom innom for en nærmere titt på utvalget! 
Til barn har vi i dag -20% rabatt på alt fra fantastiske Babycottons. Fra dette merket får du nydelige pysjer, bodyer og klær i deilig luksusbomull. 
Advarsel: Når du først har vent deg på denne kvaliteten er det lett å bli bortskjemt! ;-) Det perfekte julegavetips til besteforeldre med små barnebarn.. 
Tilbudet varer frem til kl. 19.00!

tirsdag 17. desember 2013

Kalenderluke nr.17..

Hvor ble det av julesnøen? I dagens luke av Daisykalenderen gir vi deg -20% på alle allværsjakker fra Swims. Disse jakkene er perfekte for ruskeværsdager med regn og mildvær som vi har i hovedstaden nå. Et godt kjøp for deg som ofte er ute på trilletur eller som liker å ferdes i skog og mark.. 
Jakkene holder ute både vann og vind, og har i tillegg et avtagbart termofor som isolerer godt på kjølige dager. I tillegg til god teknisk kvalitet har Swimsjakkene også en feminin, fasongsydd passform som er verdsatt av norske kvinner. Kom innom oss og prøv allværsjakken over alle allværsjakker du også! ;-) 
Til barn har vi i dag -20% på alle ullstrømpebukser fra MP. Nå kan du fylle opp strømpebukselagerne for hele sesongen og spare litt samtidig.. 
Vi har et variert utvalg av fine ullstrømpebukser til barn i alle aldersgrupper. Supre smågaver til jul, som mødrene også vet å sette pris på!

mandag 16. desember 2013

Kalenderluke nr. 16..

Etter en liten kalenderpause med "weekendkampanje" i helgen er vi nå klare for å avsløre hvilket tilbud som skjuler seg bak luke nr. 16 i Daisys julekalender.
Bildet er lånt fra alpacasociety.no.
I dag gir vi deg -20% rabatt på alle våre flotte skjerf fra norske Alpaca Society.  
Bildet er lånt fra alpacasociety.no.
Et av skjerfene som inngår i dagens kalendertilbud er fantastiske "Rustique shawl", som er blant våre absolutte bestselgere om dagen. Kommer i de delikate fargene som vises på bildet over. 
Til de små har vi i dag et introduksjonstilbud med -10% rabatt på alt fra nykommeren "Lille Lam", som er et nytt merke hos Daisy. Lille Lam leverer nydelige klær i 100% merionoull, designet og utviklet av to norske småbarnsmødre. 
Bilder lånt fra lillelam.no.
Er du på jakt etter en barselsgave eller noe fint til dine små? Ta turen innom og sjekk ut disse nydelige strikkeplaggene. Dagens kalendertilbud varer frem til kl. 19.00! ;-)