søndag 29. desember 2013

Nyttårsåpningstider og en smak av vår..

Det nærmer seg etterhvert nyttårsfeiring og i den anledning minner vi om våre åpningstider på årets siste dager som er 09.00-18.00 i morgen (mandag) og 09.00-14.00 på selveste nyttårsaften.

I tillegg til lekre nyttårsantrekk til store og små, har vi nå også fått inn en forsmak på vårens nyheter i butikken. Her ser du tre vakre jenter iført verdens mykeste kosegensere fra populære Wildfox. Genserne kommer i flere søte farger og har ulike dyremotiv på brystet (kommer også med matchende joggebukser til).  
Flotte Pernille falt helt for denne søte genseren med nyttårsforsetter på. Er det noen som kjenner seg igjen? ;-)
Genseren kombineres her med et nyankommet skjerf fra Holzweiler med morsomme monstere på. Et motiv vi også vil se mye til fra i året som kommer.
Denne genseren med teksten "Skiers are better lovers" traff oss midt i hjertet med en gang den kom inn døren. Har du på deg denne vil du garantert bli møtt med mange smil;-) 
Det amerikanske flagget er en klassikker som aldri går av moten. Denne deilige genseren med v-utringring er også blant våre favoritter fra Wildfox akkurat nå. Superfresh til jeans eller i sofakroken med joggebukse til.   
 Til deg som er på jakt etter etter en mer klassisk variant uten motiv kan vi informere om at vi nå også har fått inn deilige strikkegensere i vårens farger fra svenske Hunkydory. Disse er superdelikate og passer perfekt nå som vi sakte, men sikkert går våren i møte.. ;-)

Ingen kommentarer: