fredag 31. mai 2013

Velkommen til super weekend hos Daisy i morgen og søndag!

Gikk du glipp av markedsdagene forrige helg? Vi gjenopptar suksessen og kjører en super weekend hos DAISY med 30% på alle dame- og barneklær denne helgen også. Vi har også masse flotte armbånd til 100 kr. pr. stk, samt spennende vareprøver til knallgode priser! Tilbudet gjelder lørdag 01.06. og søndag 02.06. 

Åpningstider:
Lørdag: 09.00-16.00 (vanlig åpningstid).
Søndag: 12.00-16.00 (pga. loppemarked på Vinderen skole).

Håper vi sees!

Påfyll av smykker fra Farmhouse Design..

I dag har vi fått inn en ny leveranse med lekre smykker, øredobber og armbånd fra norske Farmhouse Design. Nydelige stener og utsmykninger som setter prikken over ièn på et hvert antrekk! Nå mot sommertider anvender vi gjerne litt mer fargerikt tilbehør enn ellers. Hva med å friske opp med et armbånd i gull og korall, eller et par øredobber med grønne stener? 
Pris: fra kr. 399,- 
Alle accessoarene er belagt med 14 karat gull og holder kvaliteten år etter år. Superfine gaver til kvinner i alle aldere!

onsdag 29. mai 2013

Super weekend hos Daisy!

Gikk du glipp av markedsdagene forrige helg? Vi gjenopptar suksessen og kjører en super weekend hos DAISY førstkommende helg med 30% på alle dame- og barneklær. Vi har også masse flotte armbånd til 100 kr. pr. stk, samt spennende vareprøver til knallgode priser!

I anlednig loppemarkedet på Vinderen skole holder vi søndagsåpent fra 12.00-16.00 denne helgen. 

Ta turen innom - vi garanterer topp stemning!

tirsdag 28. mai 2013

-30% på New Balance og alle vesker/lommebøker fra Beck Søndergaard

God tirsdag alle sammen! I dag kjører i gang en kampanje hos Daisy som virkelig er verdt å få med seg, særlig for alle damer med sko- og veskemani der ute;-) Denne uken får du -30% rabatt på ALLE sko fra New Balance, samt alt av vesker og lommebøker fra Beck Søndergaard. 
Tilbudet gjelder også på de store skinnveskene, som har vært utrolig populære denne sesongen. 
Her ser dere de ulike fargene på New Balance til voksene, finnes i marine, beige, grå og sort. 
Til barn har vi to modeller med borrelås i sølv og blått, samt en variant med knyting i burgunder.  

Kom innom oss i gråværet for en nærmere titt på utvalget! Vi gleder oss til å se deg:-) 

søndag 26. mai 2013

Takk for en fantastisk helg!

Tusen takk til alle dere som bidro til at det ble en FANTASTISK markedshelg over alle forventninger. Her ser dere en fornøyd Daisygjeng etter siste ryddesjau i går ettermiddag. 

Vi er så utrolig takknemlige for at så mange tok turen innom oss disse dagene. Håper alle er tilfredse med sine markedskjøp og at vi ses snart igjen! 

Riktig god søndag i sommerværet! :-)

fredag 24. mai 2013

Markedsdagene er i gang!!!

I dag og i morgen er det duket for MARKEDSDAGER på Vinderen med kanontilbud som du ikke kan gå glipp av. Vi får TØMME lageret til Retour Jeans og gir deg i tillegg -30% på ALLE KLÆR i butikken. 

Åpningstider:
09.00-19.00 på fredag og 09.00-16.00 på lørdag.

Ta med deg familie og venner på en forrykende shoppingopplevelse!

mandag 20. mai 2013

Tid for bryllup og konfirmasjoner..

Håper du har hatt en deilig pinsehelg i det fantastiske sommerværet. Solen, varmen og feststemningen gav mersmak og gir en lyst til å pynte seg litt oftere. Siden det er sesong for konfirmasjon og bryllup viser vi i dagens innlegg en rosa kjole fra Bruuns Bazaar. Perfekt lengde til litt høytidelige settinger og en flatterende, innsvinget passform.
 Kjolen kombineres med et marineblått og hvitt sjal med hjerter fra Beck Søndergaard (nå -50%) og et rosa armbånd fra Joy Design. 
I morgen er det tilbake til normalen igjen med jobb og hverdagsliv for de fleste. Vi holder som vanlig åpent fra 09.00-18.00.

Gleder oss til å se deg igjen! :-)

torsdag 16. mai 2013

Hipp, hipp hurra!

Vi vil benytte anledningen til å ønske deg og dine en riktig fin 17.mai-feiring. Håper at du får en super dag fylt med gode tradisjoner og glede. Kle på deg finstasen, spis så mye kake du orker og nyt dagen med de du er glade i! Vi er tilbake igjen på lørdag med vanlige åpningstider - håper vi sees da!

De beste ønsker for nasjonaldagen fra Daisyjentene:-)

Har du 17.mai-panikk?

Flotte William antrukket i en lekker dress fra Pascal. 
Har du ikke rukket å handle inn alle nødvendigheter til 17.mai enda? Fortvil ikke! Hos Daisy finner du det du trenger av kjoler, dresser, strømpebukser og hårsløyfer til den store dagen.

Vi minner om at vi ut dagen i dag kjører kampanje med -30% på alle kjoler til dame og pike, samt på alle skjorter til gutt fra Mayoral. Ta med deg barna og kom innom oss på Vinderen.Vi står klare for å hjelpe dere med 17.mai-innspurten! :-)

tirsdag 14. mai 2013

17.mai-kupp: -30% på kjoler til barn og dame..

Nora i offwhite blondekjole fra Gestuz og sjal fra Alpaca Society.
Det nærmer seg 17.mai og i den anledning setter vi ned alle kjoler til små og store damer med -30%. Til de unge herremenn gir vi den samme rabatten på alle skjorter fra Mayoral. Kom innom for å sikre deg alt du trenger til nasjonaldagen. Tilbudet varer tom. 16 mai.

Velkommen!

søndag 12. mai 2013

Tid for silkeprint..

Endelig er det tid for å anvende det flotte silkeprintet som vi forelsket oss i da vi var på innkjøp hos TiMo i fjor høst. Mai er måneden fest og høytider - en god unnskyldning for å pynte seg litt ekstra! Trenger du et nytt antrekk til 17.mai eller har du kanskje en annen festlig anledning i vente? Hos Daisy har vi et bredt utvalg av pentøy til damer i alle aldre. 
 Dette flotte blomsterprintet får du i skjørt, kjole, topp og jakke. Bruk de enten sammen eller kombiner de med noe ensfarget hver for seg. Alle plaggene er i behagelig stretchsilke som knapt kjennes på kroppen. Du finner de her

torsdag 9. mai 2013

Smaken av Saint Tropez..

Endelig har sommerens mest trendy og velsmakende tørsteslukker ankommet Daisy. Icetropez er et supert alternativ for de som ønsker å drikke noe godt uten alkohol. En velsmakende tørstedrikk laget på samme drue som rosèvin. Smaken er frisk og nesten litt "ferskenaktig", uten å være for søt. Kanskje noe å tenke på til neste gang du skal ha gravide eller ammende tilbords. 
Det er alltid gøy å få servert noe annet enn brus eller mineralvann for den som drikker alkoholfritt. Man kan også tilsette friske bær og isbiter dersom man en enda mer sommerlig preg på det hele. Verdt å prøve ut til 17.mai-feriringen!

tirsdag 7. mai 2013

2nd Day+ Gestuz = sant!

Endelig er de tilbake, de populære og superkomfortable t-skjortene fra 2nd Day. Finnes nå i hvitt, grått og grønt hos Daisy. T-skjorten er en selvskreven basicfavoritt i sommergarderoben og har uendelig med bruksområder.

I dag kombinerer vi den med et nyankommet stretchskjørt med print fra danske Gestuz. Skjørtet egner seg perfekt for de dagene der du føler for å  rocke deg opp litt, enten du trenger litt mer fest i hverdagen eller du har en anledning hvor du kan pynte deg litt ekstra.
For å skape "helhet" i antrekket spiller accessoarer en virktig rolle. Her har vi satt sammen et utvalg av ulike armbånd fra Biba og Joy som tar opp fargene i skjørtet. 

Noe av det vi liker aller best ved våren er at det endelig er "lov" å vise litt hud igjen og at tilbehøret ikke lenger trenger å skjules bak store, tunge vinterklær.. :-)

mandag 6. mai 2013

Sommerstemning på Vinderen..

For et deilig sommervær vi har hatt i hovedstaden i dag. Behagelige temperaturer og sol fra klar himmel - bedre kan det ikke bli! Med slikt deilig maivær blir vi påminnet om at sommeren snart står for tur og vi blir fristet til å ta frem småsko og shorts fra vinterdvalen. Mange barn har vokst ut at sommerklærne fra i fjor og trenger noe nytt nå som sol og strandliv venter rett rundt hjørnet. Hos Daisy har vi masse fint sommertøy til begge kjønn! 

I dag viser søte Isabella et sommerlig antrekk som passer perfekt for "små damer". Hun har på seg en mørkeblå denimshorts med gullknapper fra Juicy Couture og en ceriserosa skjortebluse fra Saint Tropez (til dame). 

Til antrekket matcher Isabella med en hårsløyfe i samme rosafarge fra Den lille prikken over ièn og marineblå tøysko fra Toms. Skoene finnes kun igjen i utvalgte størrelser da de har vært svært populære denne sesongen, finnes i fargene marine, rosa og sølv. 

lørdag 4. mai 2013

Klar for 17.mai?

Endelig er våren her og 17. mai venter rett rundt hjørnet! Her ser dere mor og datter kledd til fest. Mor i et todelt, stripete antrekk fra Bruuns Bazaar og hennes lille prinsesse i en marineblå kjole fra Mayoral.  
 Hos Daisy har vi nå et bredt utvalg av nydelige kjoler til små og store jenter fra 3-14 år. Her ser dere en annen flott kjole fra Mayoral i lekkert blondestoff. 
De flotte søstrene, Isabella og Nathalia, var innom butikken før helgen på jakt etter noe å ha på seg på nasjonaldagen. Her ser dere de i hvert sitt antrekk fra Mayoral. Begge har også på seg marineblå tøysko fra Toms og 17.mai sløyfer fra "Den lille prikken over ièn".   
Enda en lekker kjole med beige striper. Like fin til høytidsdagen som til resten av sommeren. Her er det tilbehøret som bestemmer anledningen. Husk å være tidlig ute med påfyll av MP-strømper og hårsløyfer da det er stor pågang på disse tingene!
Til de unge herremenn har vi fine 17. mai-dresser og skjorter fra Pascal. Vi har også et godt utvalg for de som ønsker noe litt "tøffere" i rødt, hvitt og blått. Ta med deg barna og besøk oss i butikken, så hjelper vi dere med å sikre antrekket til den store dagen..

torsdag 2. mai 2013

Kampanjestart i dag: -20% på dunjakker og Juicy Couture..

Vi minner om at vi i dag kjører i gang med kampanjedager hos Daisy. Til og med lørdag får du -20% rabatt på alle Juicydresser til barn, samt overdeler til dame. Vi gir også rabatt på alle sommerdunjakker fra Ciesse Piumini og Hunkydory. 

Tilbudet gjelder også i vår nettbutikk, Daisyshop.no, på noen utvalgte varer! Dersom du ikke finner det du søker der kan du kontakte oss på daisy@daisyshop.no så hjelper vi deg gjerne! 

onsdag 1. mai 2013

Kom mai du skjønne, milde..

Skal vi tro værmelderne blir mai en varm og solrik måned. Kanskje på tide å invistere i noen nye shorts og t-skjorter for sommeren? I dagens innlegg ser dere Christine og Taran i to sommerlige antrekk, som vi gjerne kunne flyttet inn i med det samme ;-)

Antrekket til venstre består av en gråblå shorts fra Inwear, t-skjorte med dødningshode og genser, begge fra Hunkydory. Til høyre ser dere vår t-skjortefavoritt fra 2nd Day med sølvtrykk og en grønn shorts fra BZR. 
Skulle det mot formodning bli kjølig erstatter vi bare t-skjortene med en deilig, myk strikkegenser fra Alpaca Society, eller en sommerdunjakke fra Hunkydory. Dunjakkene forøvring på - 20% denne uken. Kom innom oss eller klikk deg innom nettbutikken for en nærmere titt.    

Vi ønsker alle en fin 1. mai-kveld! :-)