lørdag 4. mai 2013

Klar for 17.mai?

Endelig er våren her og 17. mai venter rett rundt hjørnet! Her ser dere mor og datter kledd til fest. Mor i et todelt, stripete antrekk fra Bruuns Bazaar og hennes lille prinsesse i en marineblå kjole fra Mayoral.  
 Hos Daisy har vi nå et bredt utvalg av nydelige kjoler til små og store jenter fra 3-14 år. Her ser dere en annen flott kjole fra Mayoral i lekkert blondestoff. 
De flotte søstrene, Isabella og Nathalia, var innom butikken før helgen på jakt etter noe å ha på seg på nasjonaldagen. Her ser dere de i hvert sitt antrekk fra Mayoral. Begge har også på seg marineblå tøysko fra Toms og 17.mai sløyfer fra "Den lille prikken over ièn".   
Enda en lekker kjole med beige striper. Like fin til høytidsdagen som til resten av sommeren. Her er det tilbehøret som bestemmer anledningen. Husk å være tidlig ute med påfyll av MP-strømper og hårsløyfer da det er stor pågang på disse tingene!
Til de unge herremenn har vi fine 17. mai-dresser og skjorter fra Pascal. Vi har også et godt utvalg for de som ønsker noe litt "tøffere" i rødt, hvitt og blått. Ta med deg barna og besøk oss i butikken, så hjelper vi dere med å sikre antrekket til den store dagen..

Ingen kommentarer: