tirsdag 30. april 2013

Weekendkampanje: -20% på dunjakker og Juicy Couture..

Happy days!!! Torsdag 2. mai til lørdag 4. mai kjører vi kampanjedager med 20% på Juicy Couture-dresser til barn og jakker dame, samt alle sommerdunjakker fra Ciesse Piumini og Hunkydory. Daisyjentene viser fram vårtilbudene i bildeserien under.
Ciesse Piumini-jakkene er vårens mest populære og solgte. Med sitt lette sommerdunfyll er de veldig behagelige og passer perfekt til det norske vårværet. Jakken har også avtagbare ermer og kan fint også brukes som vest på varmere dager! Finnes i flere flotte farger.
Dunjakkene fra Hunkydory er elegante med sin dekorative rysjekant langs glidelåsen. Passer for deg som ønsker et mer feminint og klassisk uttrykk. Disse er også på -20% denne weekenden og kommer i fargene perlegrå og marine.

Vi sender gjerne fraktfritt til deg om du bor andre steder i landet, slik at du også kan få glede av kampanjen. Mail oss på daisy@daisyshop.no

Håper vi sees til helgen!:-)

søndag 28. april 2013

Sesongens "it-smykke" fra An act of style..

Statementsmykke fra An act of style kr. 569. 
Etter en lang vinter er vi nå klare for å sette litt farge på antrekket igjen. Vår flotte smykkeleverandør, Juni, fra An act of style var innom oss i forrige uke med en ny levering av de superpopulære statementsmykkene som dere ser avbildet over.

Smykkene har virkelig "tatt av" etter at vårsolen begynte å varme og man trenger ikke kunne spå i kaffegruten for å skjønne at dette blir sesongens store "it-smykke". Nå går det mot sommer folkens - vi kan knapt vente! ;-)

Smykkene kommer i disse seks friske fargene, du finner de her

fredag 26. april 2013

Klar for sommerfarger i garderoben?

Disse flotte t-skjortene med peacetegn fra Saint Tropez har akkurat ankommet Daisy. Vi blir i godt humør av deilige sommerfarger og ser frem til å kunne gå ut av døren kun iført t-skjorte og shorts. Det nærmer seg heldigvis! 

Trenger du en forsmak på sommeren kan vi glede deg med at t-skjortene nå også er i nettbutikken, klikk her for å komme direkte dit. 

Vi ønsker deg en fin og fredfull fredag! ;-) 

tirsdag 23. april 2013

Chailatte ala fotballfrue..

Bildet er lånt fra www.fotballfrue.no
Det er ikke bare vi Daisyjenter som har lagt vår elsk på Harney and Sons sin "Hot cinnamon sunset". Vi kom tilfeldigvis over et hyggelig innlegg om den hos Norges superblogger Caroline Berg Eriksen.Dette er en super te nå som vi går mot bikinisesong og trenger en erstatter for kaker, kjeks og godis. Teen er naturlig søt, helt uten sukker eller andre søtningsmidler. 

Caroline foretrekker også å lage den som chai-te med soyamelk, klikk deg inn her flere detaljer om fremgangsmåte. Skulle du bli nysgjerrig på å smake teen finner du den hos oss på Vinderen. Den kan definitivt utnevnes som en favoritt! ;-)

mandag 22. april 2013

Sommerens skjerf fra Beck Søndergaard finner du hos Daisyshop..

I dag har vi fylt opp Daisyshop.no med masse herlige sommerskjerf og accessoarer fra Beck Søndergaard. Her ser du tre glade Daisyjenter iført noe av det du kan finne i nettbutikken.

Blir det et par grader varmere i været nå kan vi snart lufte skinnjakkene våre igjen. Match den med et fargerikt skjerf med sommerlig mønster, så kommer du garantert i vårstemning! 

Vi ønsker deg en fin mandag! :-)

søndag 21. april 2013

Er du på instagram?

Det er nemlig vi! Du finner oss under @daisyvinderen. Følger du oss på instagram får du være med å snoke i pappeskene så fort nyhetene kommer inn døren. Du får også informasjon om kundekvelder og salg før alle andre! Vi lover full fart og moro hele uken. Velkommen inn i vårt magiske instagramunivers! ;-)

fredag 19. april 2013

Invitert bort i helgen?

Når det går mot varmere tider, er det ingenting som er så forfriskende som en ekte, hjemmelaget iste med sommerlige smaker. Vi har akkurat fått inn fem friske varianter fra Harney and Sons som du garantert vi like! Ta med en boks til vertinnen neste gang du er invitert i selskap. Det er alltid hyggelig med en liten oppmerksomhet, og disse lekre teboksene pynter opp på kjøkkenbenken mye lengre enn enn en blomsterbukett. 
En boks inneholder 6 store teposer, som hver lager 2 liter iste:
  • Først koker du opp en halv liter vann, som du legger posen i - la dette ligge i ca. 15 minutter.Ta så ut posen,og fyll på med halvannen liter iskaldt vann og isbiter - og andre godsaker du vil ha oppi, som sitrusfrukter, peppermynte o.l. La det stå å kjøle seg litt før servering. 

  • Om du vil ha isteen litt søtere, husk og ha litt sukker eller honning i den varme "kraften", slik at det blandes ordentlig inn! 

  • Happy weekend alle sammen!:-)

torsdag 18. april 2013

Hold regnet ute i frakker fra Mooseknuckles..

Regnfrakker fra Mooseknuckles kr. 1999. 
Når dagen starter med striregn er det fint med en jakke som holder vannet ute. Vi har akkurat fått inn disse flotte regnfrakkene fra Mooseknuckles i butikk (finnes i sort og offwhite). I tillegg til sin praktiske funksjon har jakkene også en supergod passform og innsving i livet, noe som gjør de er svært kledelige!
Vi har også fått en leveranse med Holzweilerskjerf med nye, spennende prints. Her ser dere modellen "Spring Twig MC" i delikate jordfarger, du finner det her
Dette fargerike skjerfet er også nytt og heter "All white pink". Kjempefint når man vi "sprite opp" et ellers nøytralt antrekk, du finner det her

Riktig fin torsdag ettermiddag alle sammen, nå er det snart helg!:-)

onsdag 17. april 2013

Butikken er nå full av fristende vareprøver..

Vi minner om at vi i morgen drar i gang et stort vareprøvesalg på barneklær hos Daisy. Butikken er nå fylt opp med mengder av flotte vår- og sommerklær fra merker som Mayoral, Retour Jeans, Reset og Relaunch. Vareprøvene kommer i størrelsene: 1 måned, 6 måneder, 2 år, 4 år, 8 år. Vi har også fått inn et parti med tøffe t-skjorter med motiv i str. 5-6 år og kule collegejakker i  str. 11-12 år. Alle vareprøvene selges ut til sterkt rabatterte priser, tilsvarer ca. 40-50% avslag av normalpris. 

Vi oppfordrer alle mammaer til å ta turen innom. Nå kan dere oppgradere barnas sommergarderobe til en rimelig penge! Spre ordet til venner og kjente, her er det mye fiiint! :-)

Daisyjenter pyntet til fest..

Det er ekte vårvær i hovedstaden i dag og da liker vi å bruse litt ekstra med fjærne! Her ser dere vår nye Daisyjente Nora og Taran pyntet til fest. 

Nora har på seg sort paljettopp med knapper fra Custommade, korallrød skinnbukse fra Muubaa og øredobber fra An act of style. Taran er ikledd sort bukse og jakke, begge i 100 silke fra Gestuz. Singletten kommer fra Rosemunde og øredobbene fra An act of style.  
Sort og korall er to viktige farger denne våren og vi elsker de i kombinasjon med hverandre! Kle deg opp i paljetter, skinnbukser og pumps. Nå skal det feires at våren er her! :-)

tirsdag 16. april 2013

Stort vareprøvesalg på torsdag!

Torsdag denne uken drar vi i gang et stort vareprøvesalg på barneklær hos Daisy. Vi selger ut mengder av flotte vår- og sommerklær fra merker som Mayoral, Retour Jeans, Reset og Relaunch. Vareprøvene kommer i størrelsene: 1 måned, 6 måneder, 2 år, 4 år, 8 år. Vi har også fått inn et parti med tøffe t-skjorter med motiv i str. 5-6 år og kule collegejakker i  str. 11-12 år. Alle vareprøvene selges ut til sterkt rabatterte priser, tilsvarer ca. 40-50% avslag av normalpris. 

Vi oppfordrer alle mammaer til å ta turen innom. Nå kan dere oppgradere barnas sommergarderobe til en rimelig penge! Spre ordet til venner og kjente, her er det mye fiiint! :-)

Kun 2 timer igjen med -20% hos Miinto..

Nå er det kun 2 timer igjen med -20% i vår online nettbutikk hos Miinto.no. Husk å oppgi gavekortkoden "20prosent" for å registrere rabatten når du handler. Klikk deg inn www.miinto.no/daisy for en nærmere titt på hvilke kupp du kan gjøre til vår- og sommergarderoben! Her er det mange fristelser for både stor og liten..

mandag 15. april 2013

I dag får du -20% på vårt vareutvalg hos Miinto.no..

Gå ikke glipp av dagens "shopping spree" i vår online nettbutikk hos Miinto.no. Fra kl. 12.00 mandag 15 april til kl. 12.00 tirsdag 16 april får du -20% på hele sortementet. Husk å oppgi gavekortkoden "20prosent" for å registrere rabatten. Klikk deg inn www.miinto.no/daisy for en nærmere titt vårt gode utvalg!

Hollywoodfrue i dunjakke fra Hunkydory..

Foto: Maria Montazami`s instagram.
Maria Montazami+Hunkydory = sant! Her ser dere den svenske Hollywoodfruen iført en rålekker dunjakke som du finner hos Daisy akkurat nå.
Dersom du ikke har investert i en sommerdunjakke enda er denne et supert alternativ. Lett kvalitetsdun og feminine rysjedetaljer i skjønn forening. Dette er drømmejakken for deg som vil holde varmen og se elegant ut samtidlig! Sett et par solbriller på nestetippen og slå ut lokkene, som Maria. Jakken kommer i fargene perlegrå og marine, du finner de her.

fredag 12. april 2013

-20% på vårt vareutvalg på Miinto.no..

Førstkommende mandag, 15 april, får du -20% på hele vareutvalget i vår online nettbutikk på Miinto.no. Gå ikke glipp av denne supre sjansen til å sikre deg vårens favoritter til en knallgod pris. Klikk deg inn på www.miinto.no/daisy for en nærmere titt på vårt gode utvalg!

Happy shopping!

onsdag 10. april 2013

Ut på byen i weekenden?

Paljettjakke og t-skjorte med hodeskalle fra Hunkydory.
Denne flotte paljettjakken fra Hunkydory er midt i blinken når du vil pynte deg litt ekstra. Kjempetøff med jeans og t-skjorte med venninnene byen, eller over en enkel kjole til sommerfesten.   
Stretchjeans fra Genetic Denim.
Vi har nå også fått inn en ny forsyning av favorittbuksen vår fra Genetic Denim. Denne gangen i en litt lysere vask, som passer perfekt nå som vi går mot vår og sommer. Fantastisk passform og stretchkvalitet, som kler de fleste. Et stort pluss for at den også har litt høyde på livet. 
 
Denne våren er det lov å glitre litt ekstra. Kom innom oss på Vinderentorget, så hjelper vi deg med å finne det perfekte partyantrekket.. ;-)

mandag 8. april 2013

Mer inspirasjon til vårgarderoben..

I dag viser søte Pernille frem et av våre favorittantrekk akkurat nå. Denne kombinasjonen passer perfekt nå som vi går våren i møte og som en overgang fra vinter til sommergarderoben. 
Den klassiske, hvite skjorten er tilbake for fullt denne sesongen og vi kombinerer den gjerne med en anorakkinspirert jakke fra Saint Tropez. Med denne tøffe skinnvesken fra Beck Søndergaard og det populære "New York-skjerfet" fra Holzweiler er vi klare for det meste! 
Jakken kommer i denne lekre armyfargen og i klassisk marineblå. Prisen ligger på kr. 849.
Her ser dere skjerfet som mange bloggere og motejournalister har lagt sin elsk på denne våren. Vi har også falt pladask for fotoprintbølgen, som vi garantert vil se mye til også i tiden fremover! 

lørdag 6. april 2013

Minner fra torsdagens kundedag..

Takk til alle dere som var innom og skapte god stemning på kundedagen denne uken. Her ser dere en av våre trofaste solstråler som endte opp med en flott dunjakke fra Ciesse Piumini. Jakken har blitt en stor favoritt blant mange av våre kunder som har forelsket seg i den lette dunkvaliteten. Er du på jakt etter en lett og anvendelig vårjakke, da anbefaler vi å ta turen innom for en nærmere titt på utvalget (vi har fortsatt et godt utvalg igjen av ulike farger og størrelser).
Denne søte mor- og datterduoen var også innom og kastet glans over butikken på torsdag. Begge kjøpte hver sin genser fra damekolleksjonen til Petit Bateau. Genseren til venstre med gullknapper kommer også i marineblå, mens den stripete varianten til høyre desverre er utsolgt. Vi har fått inn en liknede modell (også fra Petit Bateau) med marineblå striper og gullknapper. Et bra alternativ for dere som ikke har fått sikret dere en stripete genser til vårgarderoben enda..  

fredag 5. april 2013

Tilskudd av "glam" i vårgarderoben..

Påsken er nå over for denne gang og våren har inntatt hovedstaden for fullt. Vårfølelsen var ihvertfall til å ta og føle på da vi i dag pakket opp dette nydelige skjørtet fra Hunkydory. En herlig kombinasjon av funklende paljetter i sølv, grått og hvitt, den perfekte sammensetningen synes vi! 
Vi kombinerer gjerne skjørtet med en avslappet t-skjorte, som denne med metallisk print fra 2nd Day. En casual og akkurat pyntet look perfekt for vårens og sommerens festlige anledninger..
"Dress it up"med sorte pumps eller ton antrekket ned med et par flate ballerinas. Dette er et skjørt med mange kombinasjonsmuligheter. Nå gjelder det bare å finne sin indre glamourdronning;-)
Vi har også fått inn en superfin blazerjakke i det samme paljettstoffet. Nytt blogginnlegg med mer "glam" venter rett rundt hjørnet.. 

Ha en fin kveld alle sammen!