onsdag 6. november 2013

Dagens nyheter fra Saint Tropez..

I dag har søte Trine fra Saint Tropez vært innom butikken med litt nyheter til oss. Kjenner du ikke til Saint Tropez fra før, kan vi fortelle at det er et dansk klesmerke med masse fint til knallgode priser!

Her ser du Sandra og Trine i en nyoppakkede gensere med små "sølvstener"på (kr. 499). Disse er supre baseplagg til vintergarderoben som er lett å bruke. Her kombinerer jentene genserne med cashmereskjerfene, "Marianne" og "Maria", fra Holzweiler. 
Genseren kommer i grått og sort. Her har Trine den utenpå en koksgrå jumpsuit, også denne fra Saint Tropez. (Se flere bilder av denne litt lenger ned i innlegget). 
Sandra kjører i dag "helstort" med genser fra Saint Tropez og skinnbukser fra Yana Design. For å skape litt kontrast bryter hun av med Marianne Theodorsens spreke cashmereskjerf i beige, sort og turkis. Dagens øredobber kommer fra Farmhouse Design. 
Vi fikk også inn disse spreke jakkene i fjærgarn i dag, også disse fra Saint Tropez. Her ser dere Sandra og Trine i hver sin farge. Anette, i midten, har på seg koksgrå jumpsuit (kr. 499) og en lang strikkejakke (kun noen få igjen) fra samme merke.  
Jakke i fjærgarn fra Saint Tropez kr. 699.
Ta turen innom for en titt på alle de flotte nyhetene som har kommet fra Saint Tropez. Fra dette merket finner du også supre julegaver til en venninne, søster eller svigermor som ikke sluker hele lommeboken. Du finner også Saint Tropez i vår nettbutikk hos Miinto, hvor du kan bestille dine favoritter fraktfritt hjem til deg! :-)

Ingen kommentarer: