tirsdag 5. november 2013

Bloggskjerf i vinden på Vinderen..

God tirsdag ettermiddag! I dag er det Holzweilers bloggskjerf, designet at Marianne Theodorsen og Celine Aagaard, som er i vinden her på Vinderen. Her ser du Line i Mariannes lekne skjerf med turkis bakgrunn og sorte prikker. Line kombinerer det her med en beige fletteponcho i alpacaull fra norske Dehn Design og sorte bukser fra 2nd Day. 

Sandra har i dag på seg Stylemag-redaktør, Celine Aagaards, lekre skjerf med minimalistiske rammer i sort, gull og hvitt. Antrekket består ellers av en lekker ribbestrikket genser i babyalpaca fra Alpaca Society og Daisyjentenes favorittskjørt i sort fra By TiMo (kun kr. 499). 
Øredobbene i gull og sort fra Farmhouse Design står fint i stil med det eksklusive silkeskjerfet og er et "must" på tilbehørsfronten nå som det nærmer seg julebordsesong. Vi har et stort utvalg av farger og modeller fra dette merket. 
  
Husk at du nå finner de nye Holzweilerskjerfene og lekre alpacaplagg i vår online nettbutikk hos Miinto. Klikk deg innom for en nærmere titt på vårt gode utvalg! :)

Ingen kommentarer: