torsdag 29. november 2012

Kom i stemning på julemarked i helgen..

Fredag, lørdag og søndag denne uken er det duket for JULEMARKED på Vinderen med gode tilbud i butikkene. Hos Daisy gir vi deg 20% PÅ ALLE KLÆR disse dagene. Ta med deg venner og familie på en stemningsfull weekend. Nå kan du unna julegavene tidlig og spare penger samtidig! Det vil bli bli lett servering og julegløgg til alle som kommer innom. 

Vi holder åpent: 
Fredag: 09.00-18.00
Lørdag: 09.00-16.00
Søndag: 13.00-18.00

Det vil også være -20% på alle varer på DAISYSHOP.NO disse dagene, slik at du som bor et stykke unna også har muligheten til å handle hos oss. Vi sender varene fraktfritt til den adressen som du ønsker og pakker gjerne gaven inn i pent julepapir for deg (mail oss på daisy@daisyshop.no om du ønsker dette). 

Velkommen til en hyggelig julehandel hos oss! :-)

mandag 26. november 2012

Kickstart julehandelen med førmarkedsdag på onsdag!

Fredag, lørdag og søndag er det duket for JULEMARKED på Vinderen med gode tilbud i butikkene. Til dere som har tenkt dere på hytta i weekenden har DAISY laget en egen førmarkedsdag førstkommende onsdag 28/11. En super anledning til å få unna julegavene tidlig, slik at du kan nyte førjulstiden til det fulle! 

Ta med deg venninnegjengen og kom på en stemningsfull dag med førjulsstemnig. Vi holder åpnet fra klokken 09.00 og 19.00 og gir deg 20% PÅ ALLE KLÆR hele dagen.  
Det vil bli bli lett servering og julegløgg til alle som kommer innom. Tiden er inne for å gjøre årets superkupp!

Fri frakt på Miinto frem til jul..

Fra om med i morgen 27. november er det fri frakt på Miinto.no frem til jul. Hva med å handle noen av julegavene hjemmefra i år, så sparer du deg for førjulsstress og lange butikkøer. For å se Daisys utvalg på Miinto.no kan du klikke her.   

Happy christmas shopping!

lørdag 24. november 2012

Spennende nyheter fra Genetic Denim og Holzweiler..

Bukse fra Genetic Denim, cashmerecardigan fra Dear Dharma og skjerf fra Holzweiler. 
 I går var Daisy innom Holzweiler på Lysaker Brygge og hentet noen lekre førjulsnyheter til butikken. Med seg tilbake til Vinderen hadde hun blant annet disse pudderrosa stretchjeansene med svakt sølvskimmer fra Genetic Denim. Rålekkert til en av vinterens duse cashmerecardigans med et trendy Holzweilerskjerf rundt halsen.. 
Til manges store glede fikk vi også inn et nytt parti av de etterlengtede Holzweilerskjerfene. Finnes nå i flere ulike prints og fargekombinasjoner som du garantert vi elske! Disse vil legges ut for salg på daisyshop.no i løpet av uken, så følg med! ;-)

God helg kjære blogglesere!

fredag 23. november 2012

Nå er vi klare for JULEHANDELEN!

Nå er julehandelen i gang for fullt hos Daisy. Utstillingsvinduene er pyntet med stemningsfull julepynt og vi har allerde rukket å pakke inn et berg av flotte julegaver. Er du kanskje en av mange som skal på julebord i helgen, eller skal du kanskje ha gjester selv? Hva med å gi bort eller servere en eksklusiv gløgg fra Bella Noche, utviklet av Sveriges fremste gløggmakere?  
Gløgg kun 99 kroner pr. flaske. 
Pallene fyker ut av butikken. Her ser dere Miriam og Sandra pynte noen av de flotte flaskene. Gløggene finnes i smakene: eple/kanel/vanilje og i fiken/cognac, klikk deg inn her for spennende tilberedningstips og mer informasjon om gløggene.    
Vi har også det du trenger av tilbehør i julemåneden. Hos oss finner du alt fra gavebånd, til kalendergaver og smakfulle fristelser for munn og gane. 
Hva med å dekorere festbordet med disse søte marsipangrisene? Egner seg perfekt som bordkort;-)
Daisy har også pyntet butikken med fantastiske roser fra Mester Grønn, kun 130 kroner pr. bukett. 

Gjør unna julegavene tidlig i år, så kan du nyte førjulstiden i fred og ro med dine nære og kjære. Husk å "sjekke inn" på vår facebookside neste gang du handler hos oss så gir vi deg -10% rabatt på den dyreste varen:-)

torsdag 22. november 2012

Add some color..

Stjernegenser fra Saint Tropez kr. 599 og matchende skjerf i ull/silke fra Beck Søndergaard kr. 699.
På disse mørke og regntunge novemberdagene trenger vi noe som kan gi oss litt ekstra energi. Hva med en en stjernegenser med korallfarget stjerne på og et matchende Beck Søndergaard-skjerf i samme farge? Vi kan skrive under på at det funker - både humøret og energinivået får en ekstra oppsving!:-) 
Vi har nå fått en ny leveranse av stjernegenserne i flere ulike farger. Den perfekte julegave kjæreste, mor, søster eller datter..

tirsdag 20. november 2012

Juicydressene til dame har ankommet!

Endelig har de fantastiske Juicydressene til dame ankommet Daisy. Verdens mykeste bukser og jakker i den skjønneste velourkvalitet finnes nå i vinterfargene: koksgrå, sort og marine. 

Vår kjære Juicydronning Miriam holdt på å gå av skaftet da hun så denne nydelige dressen i marine med gulldetaljer. Hun har gjennom mange år vært en stor tilhenger av Juicy og anvender disse dressene både på tur med venninner og til kos hjemme i sofakroken.
Om du vil glede noen med en myk pakke under juletreet i år kan vi avsløre at disse dressene står på mang en ønskeliste. Vent ikke for lenge om du vil sikre deg din størrelse, her snakker vi hvetebrødtendenser..

søndag 18. november 2012

Dagens stilmix..

Blusen finnes også i blå med sorte prikker. 
Er det noe vi Daisyjenter elsker så er det å kombinere rock`n roll med klassisk eleganse. I dag ser dere flotte Astrid Uhrenholdt Jacobsen i en søt silkebluse med prikker fra Custommade kombinert med en sort skinnbukse med røffe glidelåsdetaljer fra Hunkydory. Ved å blande to ulike stiler oppnår man et spennende og interessant antrekk litt utenom det vanlige..  
For at Astrid skulle bli enda litt mer rocka i stilen kledde vi på henne denne rålekre skinnvesten fra Dear Dharma. Skinnvesten er et superpraktisk plagg for deg som vi se flott ut uten å fryse.. 
Med vesten følger også denne lekre skinnjakken som fint kan brukes utendørs på milde novemberdager. Heldigvis har ikke sprengkulda kommet til Oslo enda, noe vi er veldig takknemlige for;-)

Riktig fin søndagskveld til deg!

fredag 16. november 2012

Er du i mål med adventskalenderen?

Desember nærmer seg med stormskritt og for mange betyr dette planlegging av årets adventskalender. Til deg som ikke har rukket å tenke så langt har vi laget en egen Daisykalender med forslag til småtteri i en overkommelig prisklasse til både gutt og pike.  
Daisy har satset stort på smågaver denne sesongen, noe som betyr stort utvalg og mange gode alternativer for travle mødre på kalenderjakt. Trenger du litt hjelp med å komme i gang? Ta turen innom, så hjelper vi deg gjerne!:)

onsdag 14. november 2012

Kåpetid!♥

Tofarget ullkåpe fra 2nd Day, burgunderfarget cashmereskjerf fra Kashmina og matchende skinnhansker fra Inwear. 
På milde novemberdager som denne er en klassisk ullkåpe det perfekte ytterplagg. Den er ikke for varm, ikke for kald og akkurat passe elegant! Match den gjerne med et supermykt cashmereskjerf og et par lekre skinnhansker så er du "fit for fight"!
 Sesongens cashmereskjerf finner du for salg her
Tilbehør i sesongens populære Bordeaux-farge gir virkelig en piff til en grå kåpe. 
Mørkegrå kåpe fra 2nd Day, cashmereskjerf fra Kashmina og skinnhansker fra Beck Søndergaard.  
Her ser dere en annen variant fra 2nd Day med frakkefansong og belte i livet. Kombineres her med et deilig, turkist cashmereskjerf og et par klassiske, sorte skinnhansker. 

Full fart og moro hele uken på instagram..

Har du fått med deg at Daisy nå er på instagram? På vår profil legger vi ut bilder av klær, tilbehør, gaver og morsomme tips som krydrer hverdagen.

Om du vil bli oppdatert på det siste først anbefaler vi deg å følge med på instagram @daisyvinderen. Her lover vi full fart og moro hele uken! :-)

søndag 11. november 2012

Sesongens store kåpefavoritt!

Hvis vi skal velge ett plagg som vi ikke går lei av denne sesongen, så må det være den nydelige kåpen i Toscanaskinn fra Dear Dharma. Denne har vært gjenganger her på bloggen gjennom hele høsten og nå som vinteren står for tur er besettelsen alt annet enn svekket.
Som vi også har poengtert tidligere er skinnkåpen en stayer i garderoben som du kan bruke i årevis uten at den blir umoderne. I dagens innlegg ser dere vårt store skihåp for vinteren, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, i en mørkebrun kåpe i glatt skinn med lyst for på innsiden. Denne er både tøff, sporty og elegant, noe som gjør at den kan anvendes til de fleste anledninger. (Dear Dhama- kåpene kommer i fargene: mørkebrun, sort, mellombrun og lys beige).

Kom innom oss på Vinderentorget og prøv sesongens store kåpefavoritt du også!:-)

lørdag 10. november 2012

Lune nyheter fra Little Paul and Joe..

Har du en prinsesse som du ønsker å kle opp i vinter? Nå har vi fått inn noen fantastiske nyheter til pike fra "Little Paul and Joe" som er verdt å titte nærmere på. 
Disse rålekre plaggene i fuskepels er virkelig blant favorittene om dagen, både hos mammaene og småjentene. Hva med en preppy pelskåpe til julekjolen, eller en causual pelsvest over tunika eller en høyhalset genser? Kombinasjonsmulighetene er mange!
 Vi har også fått inn matchende fuskepelsvesker i to ulike brunfarger som er superfine til å samle småjenters nødvendigheter i. Ta turen innom for en nærmere titt på vårt nye favorittmerke du også!:-)

Riktig god lørdagskveld alle sammen!

torsdag 8. november 2012

De eksklusive gløggene fra Bella Noche er her!!

Nydelig poncho i 100% cashmere finnes nå hos Daisy kr. 2990. 
Endelig har de fantastiske gløggene fra Bella Noche ankommet Vinderen, noe Daisy er i fyr og flamme over etter hun gikk tom i fjor etter en enorm salgssuksess. I dagens innlegg ser dere flotte Yvonne som er importør av Bella Noche og lakrisene fra Exellent Taste. Hun var innom butikken for å lære oss litt om gløggens historie, samt berike oss med noen serveringstips. 
Bella Noche-gløggen stammer fra Sveriges eldste bryggeri og er utviklet av gløggmestere med lang erfaring.  Finnes i smakene "eple/kanel/vanilje" og "fiken/ cognac". Begge kan drikkes både varme og kalde som de er (må ikke blandes ut). Om du ønsker kan du gjerne tilsette krydder, epleskiver eller alkohol etter eget ønske. Til eplegløggen anbefaler Yvonne calvados, vodka eller en halvtørr hvitvin. 

Til fiken- og cognacgløggen anbefaler hun å tilsette cognac eller rødvin. Nytes gjerne ved siden av pepperkaker med blåskimmerost eller marsipan.
Førstkommende søndag er farsdag og tiden er inne for vie litt ekstra oppmerksomhet til pappaene rundt om i Norges land. Hva med å gi en flaske Bella Noche-gløgg og en boks lakriskuler med sjokoladetrekk til far? Dette er gaver som garantert vil slå an!

onsdag 7. november 2012

Superskjønn cashmere fra topp til tå..

Når gradene kryper nedover sverger Daisyjentene til CASHMERE for å holde på varmen. Kanskje ikke så rart da denne fantastiske kvaliteten er lun og god samtidig som den kjennes bløt mot huden.  
I dagens innlegg ser dere Christine i et utvalg av gensere (kr. 1799), skjerf (kr. 1699) og luer (kr. 799) som akkurat har ankommet butikken. Alt i 100% cashmere!
Vi har fått inn noe for enhver smak, enten du er klassisk ensfarget eller foretrekker fargesprakende striper.
Flere av disse superskjønne cashmereproduktene finner du nå for salg hos Daisyshop. Klikk deg innom for en nærmere titt. Husk at vi sender FRAKTFRITT over hele landet!

søndag 4. november 2012

Varme nyheter fra Kashmina..

Cashmereponcho fra Kashmina kr. 2990,-
Hurra! Nå har vi fått inn en ny forsyning av favorittponchoen vår fra Kashmina. Denne har vært en av bestselgerne denne sesongen, ikke så rart da den består av 100% kvalitetscashmere og er en drøm å ha på seg.. 
Finnes nå i fargene lys grå, mørk grå, korall, burgunder, mørk beige og lys beige. Noen av modellene finner du til salgs her
Ikke bare blir du seende ut som en elegant pocahontas, ponchoen holder deg også varm på kalde vinterdager. Fordelen med denne kontra andre modeller er at den ikke er for lang, noe som gjør at den fint også kan brukes innendørs..

Glad søndag i gråværet!

Kr. 11.900.
Vi håper at dere har hatt en fantastisk helg og at dere nyter denne gråværssøndagen i lange drag. I dag viser vi vår flotte skijente og modell, Astrid, i sesongens lekreste kåpe i toscanaskinn fra Dear Dharma. Passform, farge og lengde er helt perfekt, noe som gjør at denne er en stayer i garderoben år etter år (finnes i flere ulike farger). Kanskje noe å sette på ønskelisten til jul?

I tillegg til denne fantastiske skinnkåpen har Astrid på seg et par knalltøffe skinnbukser fra Hunkydory, en romantisk bluse med blomstermønster fra TiMo og et mykt, deilig strikkeskjerf i Alpacaull fra Alpaca Society. We love this style! 

fredag 2. november 2012

Sesongens trendfarge på tre ulike måter..

Paljettskjørt fra 2nd Day, frynsetopp fra Hoss og matchende lommebok fra Beck Søndergaard.  
Det er vel ikke akkurat noen hemmelighet at burgunder er den store trendfargen denne sesongen. I dag viser vi flotte Astrid Uhrenholdt Jacobsen i tre ulike antrekk. Et festpyntet, et halvpyntet og et hverdagsantrekk. Vi foretrekker denne royale fargen til alle anledninger!
Bukse i 97% silke fra Genetic Denim. 
Med en silkebukse fra Genetic Denim blir antrekket med ett mer avslappet, samtidig som det beholder den luksuriøse følelsen.. 
Behold buksen og legg til en ullgenser, så har du på 1-2-3 et komfortabelt hverdagsantrekk. 

Riktig god start på weekenden, folkens. Snart er det tid for fredagskos!