torsdag 8. november 2012

De eksklusive gløggene fra Bella Noche er her!!

Nydelig poncho i 100% cashmere finnes nå hos Daisy kr. 2990. 
Endelig har de fantastiske gløggene fra Bella Noche ankommet Vinderen, noe Daisy er i fyr og flamme over etter hun gikk tom i fjor etter en enorm salgssuksess. I dagens innlegg ser dere flotte Yvonne som er importør av Bella Noche og lakrisene fra Exellent Taste. Hun var innom butikken for å lære oss litt om gløggens historie, samt berike oss med noen serveringstips. 
Bella Noche-gløggen stammer fra Sveriges eldste bryggeri og er utviklet av gløggmestere med lang erfaring.  Finnes i smakene "eple/kanel/vanilje" og "fiken/ cognac". Begge kan drikkes både varme og kalde som de er (må ikke blandes ut). Om du ønsker kan du gjerne tilsette krydder, epleskiver eller alkohol etter eget ønske. Til eplegløggen anbefaler Yvonne calvados, vodka eller en halvtørr hvitvin. 

Til fiken- og cognacgløggen anbefaler hun å tilsette cognac eller rødvin. Nytes gjerne ved siden av pepperkaker med blåskimmerost eller marsipan.
Førstkommende søndag er farsdag og tiden er inne for vie litt ekstra oppmerksomhet til pappaene rundt om i Norges land. Hva med å gi en flaske Bella Noche-gløgg og en boks lakriskuler med sjokoladetrekk til far? Dette er gaver som garantert vil slå an!

Ingen kommentarer: