lørdag 29. september 2012

Dagens Daisykunder..

Denne uken har vi foreviget noen av våre søte Daisykunder som har vært innom butikken og handlet. Det går unna med strikk, luer og skjerf om dagen og det er også noe disse flotte jentene har investert i. 

På bildet over ser dere mor og datter, Wenche og Mille Sofie, i hver sin deilige ullgenser. Wenches genser er fra Hunkydory og Mille Sofies genser kommer fra et nytt, italiensk barnemerke som vi akkurat har fått inn i butikken.  
Fine Astrid var også innom Daisy og endte opp med denne superfine luen med pelsdusk fra Catya. Her matcher hun den med et eksklusivt cashmereskjerf fra Kashmina. 

Tusen takk til alle våre kunder for all glede dere gir oss i hverdagen, vi ønsker dere alle en riktig god helg!:-) 

torsdag 27. september 2012

Dressed for autumn!

I dagens innlegg ser dere store og små Daisyjenter kledd for høst. Vil du være litt fjong i yttertøyet på kalde dager er en lekker skinnkåpe et godt valg. Her ser dere Miriam og Christine i hver sin variant fra Anne Kindem. 
Søte Madeleine (i midten) har på seg en jakke i skinnimmitasjon fra Pepe Jeans (kr.859), tightsbukse fra Little Remix (kr. 629) og hårsløyfe fra Den lille prikken over ièn (kr. 79). 
Brun skinnkåpe fra Anne Kindem kr. 12.500. 
Her ser dere noen nærbilder av den brune kåpen. Nydelig skinn og utsøkte detaljer! 
Lys beige skinnkåpe fra Anne Kindem kr. 11.900. 
Riktig fin torsdag alle sammen! Nå er snart helgen her:-))

onsdag 26. september 2012

Vi kjører weekendkampanje på ull!

Torsdag, fredag og lørdag denne uken gir vi alle som sjekker inn på vår facebookside -10% på alle ullprodukter til barn fra Joha, Petit Bateau og MP. Vi gir deg også -10% på alle ullstrømpebukser fra MP.Vi har et stort utvalg av tightser og overdeler til både gutt og pike i både ren ull og i ull-/silkekombinasjon. 

Ta turen innom og gjør høstens ullkupp du også!

Pimp my ride..

I dag har Daisy vært og "pimpet" bilen sin. Her ser dere resultatet. Daisys sønn Peder står for designet og Skiltmaker Sjøblom har stått for utførelsen.  
Ble den ikke fin? Det synes vi!:-) 

Dagens visitt hos North 72..

I dag var Daisyjentene, Miriam og Christine, på besøk hos de hyggelige guttene som står bak klesagenturet North 72. North 72 står bak flere av produktene i Daisys sortement, blant annet de flotte dunjakkene fra Mooseknukles og sesongens lekreste pelskåpe fra Marlino. 
Her ser dere Lasse, Christine og Christian i vinterens heteste nyheter på jakkefronten. 
Daisyjentene har lagt sin elsk på dunjakkene med dusker, finnes i lys beige og mørkegrå (som på bildet). 
Alltid like god stemning hos gutta på Skøyen!
Denne eksklusive pelskåpen står også høyt på ønskelisten vår. Finnes kun to stk. igjen i butikken - en i small og en i medium.
Tusen takk, Lasse og Christian, for hyggelig besøk hos dere i dag. Vi har allerede begynt å glede oss til frosten kommer og til vi kan ta i bruk de fine vinterjakkene!!

mandag 24. september 2012

Vi har fått inn de tøffeste jakkene fra 2nd Day..

Denne sesongen har vi fått inn noen knalltøffe jakker og kåper fra 2nd Day. Her ser dere Rikke i en kort jakkemodell (kr. 3399) med en krage som kan anvendes på flere ulike måter.  
Sandra har på seg en mer klassisk kåpe med glidelås foran (kr. 3699, kan kjøpes her). Kåpen er av den androgyne typen og passer for deg som liker den enkle, litt mer rocka stilen. 
Her ser du "skjerfkragen" på den litt kortere modellen. Det er bare fantasien som setter grenser for hvordan denne kan brukes..
Under kåpen har Sandra på seg en lekker cardigan med sølvskimmer fra Saint Tropez (kr. 599). Denne er blant våre bestselgere om dagen og er verdt å sjekke ut om du trenger en ny favorittgenser i samlingen. 
Vi er straks tilbake med mer inspirasjon til høstgarderoben. Riktig fin start på den nye uken så lenge!

lørdag 22. september 2012

Når høstkulda kommer snikende..

Når kulda kommer snikende er det deilig å kunne pakke seg inn i en myk cashmeregenser og et varmende skjerf. 
I dag er det Rikke og Miriam som viser dere noen varme favoritter. Begge har på seg cashmeregenser fra "Dear Darma" (kr. 1799) og hvert sitt Beck Søndergaard-skjerf (kr. 799 og 699), kan kjøpes her
Det er igjen burgunder, pudder og jordfarger som dominerer på fargeskalaen, noe som passer oss godt om dagen. Vi håper at også disse tingene faller i smak hos deg!

Ønsker deg en fantastisk helg, nyt høsten og kvalitetstid med familie og venner!:)

torsdag 20. september 2012

Jordnære toner..

Til hverdags elsker vi å bruke jordfarger som beige og brunt. Dette er farger vi føler oss komfortable i og som føles riktig å kle seg i uansett humør. 
I dag ser dere Christine i en strikket cardigan med sølvskimmer fra Saint Tropez (kr. 599), silketopp fra Rosemunde (kr. 559) og sesongens nyeste stjerneskjerf fra Beck Søndergaard (kr. 699, kan kjøpes her). For å krydre antrekket matcher hun med en hippieinspirert crossover-veske fra "It-Hippie", som står høyt på vår ønskeliste om dagen, (kr. 1740, kan kjøpes her)! 

tirsdag 18. september 2012

BURGUNDERFEBER!

Jeans fra Genetic Denim kr. 1998. 
I høst er det burgunder som gjelder på fargeskalaen. Her ser dere Pernille i sesongens favorittjeans i silke fra Genetic Demim. Disse buksene er like fantastiske på som de høres ut og er virkelig verdt å investere i om du trenger et par nye jeans i basisgarderoben!
Cashmeregenser fra Dear Darma Cashmere kr. 1799. 
Pernille er også svak for de deilige cashmeregenserne fra "Dear Darma Cashmere" som akkurat har ankommet butikken. Til dette antrekket matcher hun med Beck Søndergaards vakre accessoarer, som i dag består av en burgunderfarget åleskinnslommebok og et grønt bomullskjerf med prikker. Begge deler kan kjøpes her
Skjerf og lommebok fra Beck Søndergaard kr. 299 og kr. 419.   
Hva synes du om sesongens store trendfarge? Har du blitt bitt av burgunderbasillen? Det har definitivt vi!

søndag 16. september 2012

Full fart på markedsdagen..


Tusen takk til små og store som tittet innom oss på markedsdagen. Det ble en fantastisk dag med høyt tempo fra start til slutt. Vi storkoset oss med alle de fine kundene som var innom og kastet glans over butikken. Her ser dere noen små, men minneverdige glimt fra gårsdagen..  

Søte Nora fant seg en lekker olaskjorte fra Retour, ble hun ikke fin?!
Fornøyd Daisykunde i ny, superfin stjernegenser fra Hunkydory. Vi har fortsatt noen igjen, kan kjøpes her
Noen gamle kjenninger tittet innom for å hilse på. Det er alltid like hyggelig med besøk!
Skjønne Jorunn var storfornøyd med dagens ansiktsmaling. 
Christine viser frem markedsdagens bestselgerjeans fra Retour. Nedenfor ser du Daisy og Margrethe i full gang med jeanssalget i markedsboden. 
Igjen - tusen takk for en super dag! Vi håper at dere er fornøyde med gårsdagens fangst og at dere vil få glede av innkjøpene utover høsten:-) 

Riktig fin søndagskveld til alle som titter innom!

fredag 14. september 2012

Er du klar for markedsdag?

I morgen er det duket for markedsdag på Vinderen. Hos Daisy åpner vi dørene kl.09.00 og holder det gående til kl. 16.00. Butikken er fylt opp med herlige nyheter og fristelser. Vi feirer høsten og gir våre kunder -20% på alle klær. I vår markedsbod ute gir vi deg opp til -60% rabatt på mengder av barneklær fra Retour Jeans (4-16 år). Vi gleder oss til en stemningsfull lørdag litt utenom det vanlige. 

Håper vi sees i morgen!

torsdag 13. september 2012

Ready for Mooseknuckles?

Er du på jakt etter en ny vinterjakke som kan hjelpe deg med å holde varmen i vinter?
 Vi har akkurat fått inn denne flotte varianten fra Mooseknuckles, finnes i lys beige og mørkegrå.
 Disse jakkene er utvilsomt blant den nye trenden når det kommer til dunjakker. I tillegg til at den ser fantastisk ut har jakken myk dun, hette med pelskrage og god passform. 

Riktig fin ettermiddag, folkens!

Vi har fått inn sesongens RÅESTE pelskåpe!!

I dag har vi pakket opp sesongens RÅESTE pelskåpe. Denne beige herligheten gir deg virkelig den rette looken i høst.Vi falt pladask med en gang! Kvaliteten består av lammeskinn og kaninpels. 
Beige pelskåpe fra Marlino kr. 15000. 
I dag er det vakre Vibeke som prøver seg som Daisymodell. Vi synes hun ser helt fantastisk ut og har lyst på denne flotte pelskåpen alle sammen;-)

onsdag 12. september 2012

ENDELIG er stjernegenserne her..

Stjernegenser fra Hunkydory kr. 1299, kan kjøpes her
Hurra! Endelig har de populære stjernegenserne fra Hunkydory kommet til Vinderen. Finnes i fargene lys beige, mørkebrun og gråblå. Nedenfor ser du Daisyjentene i deres personlige favoritter. Hvilken liker du best?  
Stjernegenserne ligger nå også ute for salg i nettbutikken og kan kjøpes her. Husk at vi sender fraktfritt over hele landet!

Hold varmen i tøffe høstjakker fra Hunkydory..

Marineblå parkas fra Hunkydory (kr.5599).  
Vi går utviltsomt kjøligere dager i møte og tiden er snart inne for å ta frem parkaser og ullkåper igjen. Om du er på jakt etter noe nytt denne sesongen kan vi informere om at vi nå har fått inn et stort utvalg av tøffe høst- og vinterjakker til dame.
Skinnlommebok kr. 699 og hjerteskjerf (kr. 699), begge fra Beck Søndergaard.  
Ovenfor ser du Pernille i en sporty parkas med deilig ullfor i hetten, perfekt når du er på farten på kalde morgener. Hjerteskjerfet og skinnlommeboken fra Beck Søndergaard er også med som et selvskrevet tilbehør til dette antrekket.
Christine viser her en mer pyntet variant, en dobbeltkneppet duffelcoat med gullknapper og saueskinnskrage. 
Duffelcoat fra Hunkydory (kr.5599).  
Legg merke til de fine detaljene på denne jakken, både foran og på ryggen. I denne blir du garantert lagt merke til!

tirsdag 11. september 2012

Bli med på markedsdag på lørdag..

Førstkommende lørdag er det duket for MARKEDSDAG på Vinderen. Hos Daisy holder vi dørene åpne fra kl. 09.00-16.00. Det blir masse spennende tilbud på høstens varer i butikken, samt i vår utebod på torget. Vi får også tømme lageret til Retour Jeans og kan tilby et stort utvalg av klær til gutter og jenter (i str. 4-16 år) til KNALLPRISER! 

Ta med familie og venner på en stemningsfull lørdag litt utenom det vanlige!

mandag 10. september 2012

På Daisyjentenes ønskeliste akkurat nå..

Aldri en blåmandag når man kan jobbe i en godteributikk blant bilde kunder og gode kollegaer! Hos Daisy fråtser vi i fristelser om dagen, og i dag viser Rikke dere noe av det som står øverst på Daisyjentenes ønskeliste akkurat nå. Her har hun på seg en beige genser med sølvtråder i (kr. 1399) fra Custommade, hvit skjorte fra BZR (kr. 899) og fantastiske stretchjeans fra Genetic Denim (kr. 1799), kan kjøpes her.   
Vi er så utrolig svake for de vakre skjerfene til Beck Søndergaard som akkurat har kommet i butikk. Dette beige med små hjerter på er virkelig blant favorittene (kr. 699, kan kjøpes her). Øredobbene med turkis stein (kr. 349) fra An act of style er også rålekre og gir høstantrekket en liten fargepiff..  
Og sist, men ikke minst har vi forelsket oss i de tøffe clutchene fra "It Hippie" i mykt, italiensk skinn (kr. 1740, kan kjøpes her). 
Hurra for for høsten, for alle de fine menneskene vi omgir oss med og for fristende høstnyheter som gir ny inspirasjon. Vi ønsker deg en super ny uke!:)