mandag 10. september 2012

På Daisyjentenes ønskeliste akkurat nå..

Aldri en blåmandag når man kan jobbe i en godteributikk blant bilde kunder og gode kollegaer! Hos Daisy fråtser vi i fristelser om dagen, og i dag viser Rikke dere noe av det som står øverst på Daisyjentenes ønskeliste akkurat nå. Her har hun på seg en beige genser med sølvtråder i (kr. 1399) fra Custommade, hvit skjorte fra BZR (kr. 899) og fantastiske stretchjeans fra Genetic Denim (kr. 1799), kan kjøpes her.   
Vi er så utrolig svake for de vakre skjerfene til Beck Søndergaard som akkurat har kommet i butikk. Dette beige med små hjerter på er virkelig blant favorittene (kr. 699, kan kjøpes her). Øredobbene med turkis stein (kr. 349) fra An act of style er også rålekre og gir høstantrekket en liten fargepiff..  
Og sist, men ikke minst har vi forelsket oss i de tøffe clutchene fra "It Hippie" i mykt, italiensk skinn (kr. 1740, kan kjøpes her). 
Hurra for for høsten, for alle de fine menneskene vi omgir oss med og for fristende høstnyheter som gir ny inspirasjon. Vi ønsker deg en super ny uke!:)

2 kommentarer:

Unknown sa...

Digger:))
Dette var skikkelig MEG!!
Elsket alt:)

Daisy sa...

Åh, så hyggelig å høre Line:) Er alltid like koselig å høre fra deg! Ha en super tirsdag, fine du!