torsdag 31. mai 2012

Tid for sommerskjerf..

Skjerf i bomull kr. 299,-
Hvem har vel sagt at man ikke kan bruke skjerf om sommeren? Med det ustabile været som vi har her i nord er det alltid kjekt å ha et bomullskjerf med seg, enten man har det på seg eller oppbevarer det i vesken til været slår om. 
Lommebok i åleskinn kr. 259,-
Hos Daisy bugner det nå av lekre bomullsskjerf i mange ulike farger. Vi har også fått inn et stort utvalg av de populære miniatyrlommebøkene i åleskinn. 

Til dere som ikke har muligheten til å komme til Vinderen for å inspisere nyhetene fra Beck Søndergaard, kan vi også informere om at vi nylig har fylt opp nettbutikken med masse godbiter. Klikk deg inn her for en nærmere titt.. 

tirsdag 29. mai 2012

Hippieinspirert sommer fra LNA

Vi går en herlig tid i møte med høysesong for festivaler og yrende parkliv, noe av det som hører denne tiden til er lange, flagrende skjørt og løse overdeler i ekte hippiestil.
 I dag ser dere flotte Maria i et lekkert skjørt fra det amerikanske merket LNA, en ledig korallfarget t-skjorte fra Inwear, samt et smykke med peacetegn fra Joy Design som understreker 70-tallsstilen.
Er man ikke klar for festivalsommer i dette antrekket så vet ikke vi.. ;-)

mandag 28. mai 2012

Velkommen til markedsdag på Vinderen!

Førstkommende lørdag er det duket for markedsdag på Vinderen. Daisyjentene garanterer topp stemning og spennende tilbud fra kl. 09.00-16.00. Vi kjører på med -20% på alle klærne i butikken, samt andre hyggelige overraskelser i vår markedsbod på torvet. Ta med deg selv og gode venner på en hyggelig opplevelse litt utenom det vanlige. Vi gleder oss til å se deg!

fredag 25. mai 2012

Lettkledd pinse..

Med de temperaturene som vi har på østlandet om dagen ser det ut til at vi går en lettkledd pinsehelg i møte. Før vi visste ordet var sommeren her og de siste dagene er det kun shorts og kortermede topper som har fristet i kleskapet.
Shorts fra Rosemunde kr. 579 (finnes i fargene beige, blå og rød). 
Et godt alternativ i varmen er dette antrekket som vakre Miriam har på seg - en knalltøff rød shorts i stretch fra Rosemunde og en lekker bluse med romantisk rysjekant fra Custommade. 

Vi ønsker alle våre kunder en fantastisk pinsehelg i solen!

onsdag 23. mai 2012

Sommerinspirasjon fra to flotte frøkner..

Denne uken har vi besøk av to søte jenter som er på utplassering fra Hovseter ungdomsskole. I dagens innlegg viser herlig inspirasjon til sommergarderoben. Vi er utrolig takknemlige over det vakre været som vi har her østlandet om dagen og gleder oss over å kunne innvie nye shorts og florlette sommertopper.. 
Her ser dere Maria i en grå shorts fra Moodfitters og en cremefarget topp fra Hunkydory - det perfekte antrekk på en sommervarm onsdag som denne. 
Andrine har på seg en lekker hvit topp med blondedetaljer fra Custommade, armbånd fra Joy Design og sesongens favorittjeans fra Genetic Denim. Disse buksene er så elastiske at du knapt kjenner at du har de på. Må rett og slett bare prøves! 
Vi håper dere også har funnet frem sommerklærne og nyter høytrykksbølgen til det fulle. Flere sommerlige antrekk kommer her på bloggen i dagene fremover..

mandag 21. mai 2012

Inspirasjon til armen fra Camilla Pihl..

Bildet er lånt fra camillapihl.no
Motebloggeren Camilla Pihl er alltid først ute med det siste, også når det kommer til accessoarer. I et av innleggene hennes denne uken visste hun noen av sine favorittarmbånd, deriblant det nydelige med blad på fra Loopie Love. I likhet med Camilla har også vi en forkjærlighet for smykkene deres. Dette bladarmbåndet (i sølv) kan du blant annet kjøpe her

Ny lommebok til sommeren?

Lommebok i åleskinn kr. 259. 
Disse praktiske, små lommebøkene i åleskinn er perfekte til oppbevaring av kort og mynter. Skal du på festival eller en eksotisk reise er det kjekt med en lommebok som ikke tar for stor plass. Denne fra BECK SØNDERGAARD kan du fint ha i shortsen uten at den gir deg en stor bulk på låret. Vi har akkurat fått inn masse herlige sommerfarger i denne modellen, som innen kort til vil legges ut for salg på Daisyshop.no

lørdag 19. mai 2012

Til uken kommer shortsværet..

Shortser fra Rosemunde og Modfitters kr. 579 og 849. Silketopper kr. 419.   
Skal vi tro værmeldingen på yr.no, så kan vi glede oss til en ny uke med sommerlige temperaturer opp mot 25 grader. Har du ikke rukket å finne frem shortsen enda eller trenger du kanskje en ny? Hos Daisy har vi et stort utvalg av shortser i forskjellige farger og lengder. Kombiner shortsen med en lekker silkesinglett fra Rosemunde, så er du klar for sommeren!

torsdag 17. mai 2012

Hipp, hipp hurra!

Vi vil gjerne få benytte anledningen til å ønske alle våre lesere en riktig fin 17. mai. Håper dagen har vært fylt til randen av glede og minneverdige øyeblikk for både små og store. Det er fortsatt noen timer igjen, så benytt anledningen til å spise is og nyte fridagen med venner og familie. 

Hipp, hipp hurra for Norge og den fine nasjonaldagen vår!

mandag 14. mai 2012

Snart er BADESESONGEN her..

Nå er det ikke lenge igjen før vi kan ønske badesesongen velkommen. Hos Daisy har vi nå et stort utvalg av strandoutfits til barn. Her ser dere guttaboys i knalltøffe badeshorts og t-skjorter fra Pepe Jeans og Retour. 
Her i selskap av søte Bettina som har på seg en myk strandkjole fra Mayoral. Perfekt å slenge på seg etter en dag på stranden.
Til tross for at de deilige sommertemperaturene har latt vente på seg er det bare å begynne nedtellingen, den første sommermåneden er bare et par uker unna..

lørdag 12. mai 2012

Sommerfugltid..

Sommeren er tiden for florlette kjoler, bare bein og naturinspirerte mønstre. Denne sesongen gjør sommerfuglen et comeback, med sine hippieinspirerte tendenser fra 1970-tallet. 
I dag viser flotte Ine oss en cremefarget silkekjole fra Hoss. En kjole som passer perfekt om du skal i sommerbryllup eller på hagefest med gode venner. Et stor pluss er at kjolen passer til det aller meste, så du kan fint bruke favorittsandalene eller clutchen til uten å måtte tenke på matching av farger.

fredag 11. mai 2012

Vi digger DENIM!♥

DENIM er utvilsomt blant ingrediensene som hører våren til. Denne sesongen har vi fått inn tøffe bukser og jakker fra merkene Retour og Pepe Jeans til barna.
I dag er det fine Celine som viser frem en kul styling med jeans, denimjakke og en lekker bluse. Naturlig og enkelt på samme tid!
Buksene fra Pepe Jeans har verdens beste passform, ikke rart at barna digger de..

tirsdag 8. mai 2012

Inn med skinn..

Skinnkjole fra Anne Kindem. Armbånd fra Joy design. 
Skinnjakker, skinnbukser, skinnskjørt, skinnshorts og skinnkjoler. Skinntrenden ser utvilsomt ut til å forsette og denne våren er det plaggene i semsket skinn som er mest riktig. I dag viser vi en kakifarget skinnkjole fra Anne Kindem som du kan finne i Daisys sortement akkurat nå. Vi elsker fargen og det enkle, klassiske snittet. Vårt tips når det kommer til styling av skinnplagg er "keep it simple". Det handler ofte om å la plagget tale for seg selv. Sett et par pilotbriller på nesen og match med et par lekre armbånd, så er du kledd for det meste.. 

søndag 6. mai 2012

Vårnytt til gutta..

Gutteklær er ikke det vi har vist mest av her på bloggen, noe vi absolutt har et ønske om å forandre på. I dag ser dere kjekkasene Nicolai og Valentine i vårens siste nyheter fra Retour og Pepe Jeans. 
Knallfarger er et must også i guttenes klesskap denne sesongen. Vårt tips er å matche et par røde chinos eller en rutete shorts med en fargerik t-shirt. En knalltøff kombinasjon som garantert slår an! 

fredag 4. mai 2012

Noe til konfirmanten?


Snart er det KONFIRMASJONSTID og i den anledning kommer vi med et aldri så lite tips til dere som er på gavejakt. Vi har nylig fått inn boken "Style" i butikken, den perfekte gave til en ungdom som er i ferd med å finne sin egen identitet. I denne boken kommer stilekspertene Jan Thomas og Christoffer Mørch-Husby med råd og vink om alt fra styling av ulike antrekk til hvordan man skal legge den perfekte makeupen. Dette er gaven for deg som øsnker å gi noe annet enn smykker og penger, en annerledes oppmerksomhet med mye nyttig for både unge og voksne! 

onsdag 2. mai 2012

In love with PINK!

Daisys bloggerinne Christine er hva man kan kalle en ekte rosajente. Babyrosa, syrin, cerise, korall, fersken; alle nyanser av rosa er kjært velkomne inn i hennes kleskap.
  
I dag er det denne korallfargede kjolen fra 120% Lino som er favoritten. Et romantisk antrekk, perfekt om du skal i bryllup i løpet av sommeren.  
Sammen med rosa er hvitt alltid en vinner, her ser dere et lekkert armbånd fra Loopie Love og sjal fra Alpaca Society.
Granny-lommeboken fra Beck Søndergaard er som alltid et selvskrevet tilbehør, her i en matchende korallfarge.
 
Det er ikke til å legge skjul på at Daisyjentene er noen skikkelige kjoledamer. Nå er det bare å jobbe med brunfargen, så er vi snart klare for å ikle oss denne fargen også utenom Daisybloggen..

I FARGERIKT humør!

Nå er det FARGER som gjelder, for både store og små. Nydelige Bettina poserer her i en sommerfrisk kjole fra Mayoral (kr.469). Tidligere var det "fyfy" å blande rødt og rosa, nå er denne kombinasjonen bare helt fantastisk, synes ihvertfall vi..
Dette knallrøde lakkbeltet setter virkelig prikken over ièn på denne kjolen. 
 I likhet med denne stråvesken fra Pepe Jeans (kr. 369), som både er fin til strandbruk og mer pyntede anledninger.

Etter en solrik 1.mai på østlandet er vi klare for å ta med oss lette sommerkjoler og knallfarger inn i hverdagen. Måtte solen og de deilige temperaturene vare sommeren ut! 

70-tallsinspirert vår fra TiMo..

Romantiske kjoler og sløyfer i håret hører våren og sommeren til. I dag ser dere to søte jenter i 70-tallsinspirerte antrekk med sommerfuglprint fra TiMo. Er det noe designer Tine Molatt virkelig har øye for, så er det vakre detaljer. Legg merke til den nydelige heklekanten som følger langs hele cardiganen og den forseggjorte kraven på kjolen.  
Er du på jakt etter 17-maiantrekk til din lille frøken, eller ønsker å spe på med noe søtt i vårgarderoben? Ta turen til oss på Vinderen, så hjelper vi deg med å finne det riktige antrekket uansett anledning..

tirsdag 1. mai 2012

Vinneren av et Beck Søndergaard-skjerf er..


1. mai på en vanlig tirsdag og strålende sol på østlandet. Hva mer kan man forlange? En gledens dag for oss, og forhåpentligvis for alle dere der ute. I dag håper vi også å kunne glede noen litt ekstra, vi har nemlig kåret vinneren av et lekkert stjerneskjerf fra BECK SØNDERGAARD. Vi er så utrolig takknemlige for alle de flotte tilbakemeldingene vi har fått fra dere og skal gjøre vårt ytterste for å følge opp ønskene deres i tiden fremover. 

Vinneren denne gangen ble damen bak denne hyggelige kommentaren: 

"Heihei, denne bloggen synes jeg er litt av en inspirasjon. Passelig design og flotte linker hvor deter lett å finne fram. Jeg personlig synes dette er en kjempebra blogg og kan rett og slett ikke bli bedre, bare flere innlegg med de flotte modellene deres isteden for noen ganger at klærna bare henger på en kleshenger. Leser bloggen daglig og hvis jeg hadde vert heldig å vinne det grå sjerfet ville jeg blitt strålende glad! Har alltid hatt lyst på et slikt et.."

Vi fant ikke noen annen informasjon på deg enn e-postadressen din, men sender  deg også en mail i tilfelle du skulle gå glipp av kåringen. Gratulerer så mye! Et grått stjerneskjerf dukker opp i postkassen din om noen få dager.. 

Fortsatt fin 1.mai til dere alle!