søndag 29. april 2012

Drikk deg sunn med te fra Pukka..

Det er ikke bare spirulina, hvetegress og aloe vera som skal gjøre deg sunn og frisk denne våren. Nå har vi også fått inn de populære teene fra PUKKA i vårt sortement, en gledelig nyhet til våre helseentusiaster. Visste du at te, etter vann, er den mest vanlige drikken i verden? Ikke bare er den god for ganen, te er også en viktig kilde til antioksidanter og har flere helsebringende effekter. Pukkateene finnes i flere varianter med ulike urter som virker effektivt på alt fra hudproblemer til overvekt og stress. Nedfor kan du lese mer om de forskjellige tesortene som du kan kjøpe hos Daisy nå.  

Mint green tea
En fyldig forfriskende og søt blanding av tre typer mynte. Hjelper fordøyelsen og virker kjølende når du trenger det. Inneholder peppermynte, grønnmynte (spearmint) og åkermynte. Naturlig koffeinfri. 100% økologisk.

Revitalize
En krydret urteblanding som gjenoppliver sansene, gir spenst og liv til kropp og sinn og hjelper deg å føle deg energisk. Kan hjelpe ved lette forstoppelser. Vidunderlig smak og en perfekt kickstart for å balansere ”kapha” energi. Inneholder også noen av naturens kraftigste antioksidanter. Kanel, kardemomme, hylleblomst, appelsinskall, lakris, ingefær, grønn te, kryddernellik, grønnmynte (spearmint) og sort pepper. 100% økologisk. 

Cleanse
En blanding som renser og gir næring til huden innefra. Hjelper deg til ett strålende ytre ved hjelp av tradisjonsrike urter. Ekte skjønnhet og vinner av Great Taste Gold 2009. Brennesle, peppermynteblader, fennikel frø, løvetann rot, lakrisrot og aloe vera blad ekstrakt. 100% økologisk.

Tree ginger
En blanding med kick! En fantastisk smak dannet av tre typer ingefær som varmer og stimulerer. God for fordøyelse, omløp og humør. Ett krydret løft i hverdagen verdig en fest. Keiserurten lakris sørger for harmoni og samspill mellom urtene. Inneholder ingefær, gurkemeie, galanga og lakrisrot. Naturlig koffeinfri. 100% økologisk.

Detox
Forny og rens kroppen med denne pleiende blandingen av urter egnet til å regulere fordøyelsen og med å lette kroppens renseprosess. La deg forbause av at noe så smakfullt kan gjøre så godt! Vinner av Great Taste Gold i 4 ganger. Inneholder Anis, Fennikel, Lakrisrot, kardemomme, koriander og sellerifrø.100% Økologisk. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

hei! jeg er en jente på 11år. jeg har såååååå lyst til å bli modell. Hvordan blir man modell for daisy? Må man kjenne daisy?:)

Daisy sa...

Heisann:) Takk for hyggelig kommentar fra deg. For å bli modell er det nok best at du tar med en av foreldrene dine til butikken og snakker med Daisy selv for en event. avtale.

Hilsen Christine :-)

Anonym sa...

Har du smakt teapigs sine teer?

De er helt nydelige. Lakris&peppermynte og chilli chai er mine favoritter

www.stilimat.no her er det gratis frakt!