onsdag 31. august 2011

Høst i luften..


I dag serverer vi et lite bildedryss av det siste som er kommet inn til dame fra merker som Custommade, Ti-Mo, Anemone, Apepazza og 100% Cashmere. Vi var så heldige å ha besøk av søte Heidi og Miriam som gledelig stilte opp og poserte foran kamera.

Nå gleder vi oss til å ønske den første høstmåneden velkommen. Det går mot kaldere dager, og om kort tid venter frost og kulde, da er det fantastisk å kunne pakke seg inn i deilige strikkeplagg og varme jakker. Vi har også masse herlige støveletter i italiensk skinn som er verdt å titte på.
Dersom du ser noe fint du kunne tenke deg, eller er nysgjerrig på pris, send oss en mail eller still spørsmål i kommentarfeltet på bloggen. Vi svarer så fort vi kan. Vi kan også sende varer som ikke ligger ute på nettbutikken. Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne!

tirsdag 30. august 2011

En sniktitt på gave- og interiørmessen..

På søndag var Daisyjentene på tur til Lillestrøm for å inspisere gave- og interiørmessen. Vi ruslet fra stand til stand og handlet inn til butikken fra både nye og kjente leverandører. 
Vi kan love at det kommer inn masse nytt og spennende fremover, verdens beste hårstrikk fra Blax og herlige krembokser fra berømte Steam Cream er bare noe av det nye vi har i vente. 
Vi falt pladask for denne varianten, skulle tro den var designet for Daisy..
Vi har som vanlig kjøpt de fantastiske bodylotionene fra Eos som er uten parabener i nydelige dufter som agurk og coconut. 
Håndkremer og lipsyler kommer i fleng, kjekt å ha nå som kulda kommer. 
Håndsåper basert på eteriske oljer er også et must have. Vi har kjøpt flere ulike typer, slik at du kan matche den til fargene på badet ditt. 
Durance er alltid en vinner hos Daisy, her kommer det masse i både nye og tradisjonelle dufter. 
Lisbeth Dahl trenger nok neppe noen forklaring, her kommer det masse lekkert til småjentene. Vi har også bestilt inn superfine paraplyer til dame i svart og pudderrosa.
I kassen fikk vi en supersøt goodybag med brosjyrer og et fint duftlys, sånt kan vi like!
Håper at dere alle får en fantastisk tirsdag!

søndag 28. august 2011

Høstnytt til gutta

I dag har vi hatt en liten fotoshoot med herlige Gustav og Axel i Frognerparken. Guttene poserte villige foran kamera i høstens siste nyheter fra Mayoral, Retour Jeans og Napapjiri. 
Antrekkene er perfekte til kjørlige høstdager som denne, noe det helt sikkert blir flere av i løpet av ukene som kommer.      
Napapjiri har som vanlig masse fint. 
Vi elsker den røde anorakken med pelskrave. 
Ulljakken fra Retour er heller ikke å forakte, både røff og pyntet på samme tid. 
Vi håper at dere har hatt en super helg i høstværet. Daisyjentene har har koset seg på gave - og interiørmessen på Lillestrøm. Bilder kommer i morgen. Ha en fin søndagskveld!

fredag 26. august 2011

Fotoshoot med V-magasinet


I dag serverer vi et lite bildedryss "behind the scenes" fra onsdagens fotoshoot med V-magasinet, noe Daisys bloggerinne, Christine, var så heldig å få være med på. I landlige omgivelser med hester, høy og cowboys holdt vi på med styling og bildetakning til mørket senket seg. 

Målet med shooten var å lage en motereportasje til høstutgaven av V-magasinet. Denne gangen skulle alt skje foran kamera, noe som var litt uvant for en uerfaren modell. Fotografen vi hadde med oss var utrolig  dyktige Marie Lindeman.  

Vi gleder oss stort til å se bildene på trykk i neste utgave av V-magasinet. Daisyjentene ønsker alle en fantastisk start på helgen! 

torsdag 25. august 2011

Little Remix i butikken

Har du hørt om Little Remix før? Mange av dere har sikkert kjenskap til Designers Remix, et dansk merke som i 2002 ble grunnlagt av Charlotte Eskildsen. Nå har dattermerket til Designers Remix ankommet Daisy, noe som er til glede for både store og små fashionistaer.


I dag ser dere fine Kristine som prøver siste nytt fra dette merket.Vi elsker den unike looken som designeren har klart å skape gjennom hele høstkolleksjonen. Dressjakken og den grå paljettgensen er allerede utpekt som favoritter blant barna på Vinderen. Little Remix vil innen kort tid være tilgjengelig for salg i nettbutikken, så følg med! 

"It`s all about a great desire to create feminine and characteristic designs. Every day can be a joy. It comes from within and it’s about feeling beautiful."
-Charlotte Eskildsen-

tirsdag 23. august 2011


Nå bugner det at masse lekre høstnyheter i butikken. I dag ser dere tre vakre jenter antrukket i Daisyklær fra topp til tå. Ikke bare har vi fått inn tøffe skinnjakker og Søndergaard-skjerf, nå har også høstens lekreste sko fra Apepazza ankommet. Hadde det bare vært lett å velge..

Ovenfor ser dere bilder av støvelettene som jentene hadde på seg. Er de ikke fine? Et must i høstgarderoben er de stilinge skjerfene fra Beck Søndergaard. Det er tydelig at designeren har latt seg influere av naturen denne sesongen, med mønstre av leopard, kameler og fjær. Vi gir nå 20% rabatt til de tjue første som handler skjerf i nettbutikken. Husk å registere rabattkoden, VelkRab14, før du gjennomfører kjøpet.  

Ønsker dere en herlig ettermiddag i det nydelige været. Måtte sommeren vare noen dager til..

søndag 21. august 2011

Chill søndag

Bildene er lånt fra chillnorway.com

Heldigvis er det en dag i uken som er reservert til innekos og avslapping. Søndag er dagen hvor man lader batteriene og nyter livets små gleder. Enten det er snakk om å rusle en tur i skogen, drikke en kopp med varm sjokolade, eller nyte noen timer i sofakroken med en god bok. Et must til søndagskosen er de myke velourplaggene fra Chill Norway. Komfort og varme er viktige ingredienser nå som høsten er i anmars. 


Nå har Chill Norway også kommet til Daisyshop og det finnes masse lekkert til både mor og barn.Vi venter inn enda flere nyheter til dame i tiden som kommer. Følg med, webshopen blir fylt opp med masse herlige godbiter i løpet av de kommende ukene. 

Vi håper at alle har hatt en fantastisk helg. Nyt søndagen i et avslappet tempo med deres nære og kjære!

lørdag 20. august 2011

Mor og datter på shopping


I går tok Vibeke og datteren Pernille turen innom Daisy for å titte på høstens siste nyheter. Her ser dere de dresset opp i Daisyklær fra topp til tå. Pernille har på seg jakke og tights fra Juicy, samt kjole fra Little Remix. I hånden holder hun høstens kuleste veske til barn, også fra Juicy, mens hun har funklende paljettsko fra Retour på føttene. Et herlig antrekk til små piker synes vi!   

Mor har på seg en lekker genserkjole i grått fra Costummade og klassiske, svarte pumps fra Apepazza. Blir du ikke inspirert av disse herlige frøknene, så vet ikke vi;-)

torsdag 18. august 2011

Hyggelig besøk og 60% på sommersalget..


I forrige uke hadde vi besøk av denne søte jenta som var på Vinderen sammen med familien. Som mange andre var også hun på jakt etter noe nytt til skolestart og endte opp med både jakke (Mayoral), skjerf (Retour) og lue (Catya). Alle plaggene er nyheter som finnes hos Daisy nå.  

Det er alltid like morsomt når kundene finner produkter som de liker. En klar høstfavoritt var denne grå luen med pelsdusk (kan kjøpes i Daisys nettbutikk). Vi håper at du ble fornøyd med antrekket og at du ved en senere anledning tar turen innom Daisy igjen.

Pst.. Et lite tips til dere som planlegger en tur til Vinderen i løpet av helgen: hos Daisy har vi nå satt ned sommerens salgsvarer med 60%. Nå kan du sikre deg sommerens godbiter til en rimelig penge..

tirsdag 16. august 2011

Innkjøp hos Ti-Mo



Dagen i dag har gått med til innkjøp av vår- og sommerkolleksjonen til Ti-Mo. I flere timer har vi hygget oss i Ti-Mo`s nydelige showroom på Frogner. Rommet vi var i var dekorert i romantisk, avslappet stil med levende lys og roser i sarte farger. Er det noe som virkelig kjennetegner dette merket, så er det måten alt er gjennomført på. Hvert plagg står i stil med hverandre gjennom hele kolleksjonen.

Det var flotte Andrine som viste frem alle de fine klærne (bilde nr. 4), selv har hun på seg bukse og jakke som vil være til salgs hos Daisy til våren. På bildene under ser dere Daisyjentene, Christine og Tonje, som prøver et par Ti-Mo-favoritter. Vi er kjempeentusiastiske når det gjelder den nydelige kolleksjonen og gleder oss stort til våren. En gledelig nyhet til alle jentemammaer: Ti-Mo lanserer også egen kolleksjon til barn neste sesong, med masse lekre kjoler og topper. Vi kan knapt vente..

Takk for en hyggelig dag, vi har koset oss masse!       

mandag 15. august 2011

En smakebit på høsten hos Daisy..


Plutselig var det mandag igjen og en ny uke ligger klar foran oss. Denne, som den forrige, vil være preget av innkjøp for neste sesong, noe som alltid er like spennende. Det er mye som skjer hos Daisy om dagen. Hver dag får vi leveranser med mengder av herlige høstnyheter fra de ulike merkene, noe som virkelig er til glede for både kundene og de Daisyjentene. 

Det er ikke alltid så lett å få øye på de fine tingene når de henger i butikken, derfor har vi laget et aldri så lite bildedryss som viser noe av det som er kommet inn den siste tiden. Vi er som som vanlig heldige som får bruke søte Miriam og hennes datter nydelige Madeline som modeller. Bildene er tatt i det flotte showroomet til SH-interiør på Vinderen.