tirsdag 16. august 2011

Innkjøp hos Ti-MoDagen i dag har gått med til innkjøp av vår- og sommerkolleksjonen til Ti-Mo. I flere timer har vi hygget oss i Ti-Mo`s nydelige showroom på Frogner. Rommet vi var i var dekorert i romantisk, avslappet stil med levende lys og roser i sarte farger. Er det noe som virkelig kjennetegner dette merket, så er det måten alt er gjennomført på. Hvert plagg står i stil med hverandre gjennom hele kolleksjonen.

Det var flotte Andrine som viste frem alle de fine klærne (bilde nr. 4), selv har hun på seg bukse og jakke som vil være til salgs hos Daisy til våren. På bildene under ser dere Daisyjentene, Christine og Tonje, som prøver et par Ti-Mo-favoritter. Vi er kjempeentusiastiske når det gjelder den nydelige kolleksjonen og gleder oss stort til våren. En gledelig nyhet til alle jentemammaer: Ti-Mo lanserer også egen kolleksjon til barn neste sesong, med masse lekre kjoler og topper. Vi kan knapt vente..

Takk for en hyggelig dag, vi har koset oss masse!       

2 kommentarer:

anette s sa...

Hei.

Ser ut som vårens Ti-mo blir like flott som vanlig :-)
Fantastisk nyhet ang jentekolleksjon altså :-)

Jeg lurer på hva som er prisen på den brune genseren ( første bilde) i innlegget fra 15 august? Den var knallfin.

Anette

Daisy sa...

Hei Anette. Takk for hyggelig kommentar fra deg. Genseren er fra Costummade og koster 1199,- Vi sender gjerne til deg om du ikke bor i Oslo.

Ønsker deg en fin helg!

Hilsen Daisyjentene