søndag 29. mai 2011

Lovely inspiration from Hunkydory

Har dere hatt en fin helg? Hos Daisy var det markedsdag i går med hælene i taket og stormende jubel.  I dagens innlegg ser dere bilder av sesongens varer fra herlige Hunkydory. I butikken florerer det nå av uimotståelige nyheter fra dette merket. Armygrønn, beige og hvitt er uten tvil de viktigste fargene hos Hunkydory denne sesongen, noe Daisyjentene også elsker.

Et tips til alle Hunkydorytilhengere der ute: Daisy har nå satt ned enkelte produkter fra dette merket med 40%, noe som virkelig er verdt å få med seg. Sjekk også ut nettsiden deres for mer inspirasjon!

fredag 27. mai 2011

Ta med venninnene på markedsdag i morgen!


Har du planene klare for helgen? Hvorfor ikke samle venninnegjengen til en aldri så liten shoppingrunde på Vinderen i morgen? Mellom klokken 10.00 og 16.00 er det duket for markedsdag på Vinderentorget (hos Daisy åpner vi dørene allerede kl. 09.00). Vi feirer med å gi 20% rabatt på alle varene i buikken, samt kleskupp til 50, 100, 200, 300, 400 og 500 kroner. Alle produktene er fra anerkjente merker som Hunkydory, Hoss, Odd Molly og Beck Søndergaard, med flere. 

Hos Daisy blir det garantert en hyggelig dag med topp stemning og spennende overraskelser. Er vi riktig heldige titter kanskje solen frem i løpet av dagen også..

“I like my money where I can see it, hanging in my closet”
- Carrie Bradshaw -

onsdag 25. mai 2011

Nytt i nettbutikken fra Nova og Beck Søndergaard

Nå har vi fått inn ett parti med tøffe skinnvesker fra Nova i butikken, med smarte detaljer og lommer til oppbevaring. "Crossover-trenden"er mer aktuell enn noen gang, og vi elsker den røffe bohemstilen på disse skinnveskene.  
I dag ser dere søte Caroline som har arbeidsuke hos Daisy. Hun poserer med ulike modeller av veskene og de nyeste skjerfene fra Beck Søndergaard. Prisen på veskene koster mellom 600-1000 kroner, og skjerfene koster 699,-. Til denne stilen er det også kult med armbånd, vi foretrekker gjerne å bruke flere sammen. Peacearmbåndet koster 299,- og sølvarmbåndene 150,-. 


Både veskene og skjerfene er nå tilgjengelig i Daisys nettbutikk, ta turen innom for litt inspirasjon til sommergarderoben.  

søndag 22. mai 2011

Rainy days


Hvor ble det av det deilige sommerværet? Med høye temperaturer, sol og lett bris? Ifølge yr.no blir den kommende uken ganske lik den forrige, med en lett blanding av sol, regn og skyer. Hos Daisy mister vi ikke humøret så lett. Det gjelder å gjøre regnværsdagene enda bedre enn de dagene hvor solen står høyt på himmelen. For å komme i riktig stemning er det noen ingredienser som bør være på plass: favoritteen, et lunt pledd,  noen solide gummistøvler og verdens søteste paraply fra Lisbeth Dahl (finnes nå i Daisys sortement). 

Ønsker dere en koselig søndag innendørs!

lørdag 21. mai 2011



Det er fremdeles mulig å melde seg på konkurransen vår, hvor du kan vinne skjerf fra Beck Søndergaard. Denne måneden lodder vi ut to skjerf med de nyeste og mest ettertraktede designene. Et av disse skjerfene kan lett bli dine, det eneste du må gjøre for å delta er følgende:

1 lodd - legg igjen en kommentar under konkurranseinnlegget. 
2 lodd - legg igjen en kommentar og "like" konkurransen på facebook. 
3 lodd - legg igjen en kommentar, legg deg til som følger av bloggen, og "like" konkurransen på facebook. 


De heldige vinnerne av månedens konkurranse annonseres i begynnelsen av juni. Ønsker dere en super lørdagskveld!

torsdag 19. mai 2011

Nytt i nettbutikken fra Olea Design


Nå har vi fått inn masse lekre smykker fra Olea Design. Både smykkene og armbåndene består av ekte materialer som sølv, swarovskikrystaller og perler. Vi har lagt vår elsk på det enkle og tidløse designet, som passer til ulike typer klær og varer sesong etter sesong.  Du kan kjøpe Olea Design både i vår butikk på Vinderen, og på Daisyshop (Daisys nettbutikk). Prisen varierer mellom fire hundre og seks hundre kroner. Løp og kjøp!  

onsdag 18. mai 2011

Maritim sommer

Om sommeren tilbringer vi mye tid ved sjøen, enten det er på stranden eller ombord i båt. Denne sesongen er den maritime trenden kommet for fullt, med piqueskjorter og shorts. Det vi elsker med disse klærne er at de både er komfortable, sporty og fine på samme tid. I butikken har vi nå fått inn et parti med klær fra det italienske merket "Capehorn".

I dag ser dere vakre Miriam i marineblå knebukse fra kr. 1099, lilla langermet pique kr. 1199 og marineblå pique med røde detaljer 1099, finnes i Daisys sortement nå. Bagen er fra Riviera Maison og finnes hos SH-interiør på Vinderen.

mandag 16. mai 2011

20% rabatt på alle bluser og tunikaer


Vi minner om at det er 17.mai-fest hos Daisy i disse dager, noe vi markerer med å gi 20% avslag på alle bluser og tunikaer. Dette tilbudet er virkelig verdt å få med seg hvis du trenger litt fornyelse i garderoben før sommeren setter inn for fullt.

De blomsterte tunikaene på bildet, fra 120% Lino, er virkelig blant favorittene denne sesongen. Superlekkert, nostalgisk mønster som passer perfekt over jeansen eller bikinien. Kanskje sees vi på bluseshopping i morgen? (Mandag er siste mulighet til å få med seg dette tilbudet, i og med at det kun varer frem til 17.mai). 

onsdag 11. mai 2011

Pen i pudder

I dag ser dere vakre Ine i en romantisk pudderfarget kjole fra Hoss (kr. 3199). Utenpå har hun en matchende bolero fra Lazuna (kr. 2379) i samme nyanse. Dette antrekket er et perfekt alternativ til bunad på nasjonaldagen. Kjolen er bare rålekker til brune bein med gullsandaler på. 

Lett og luftig i maivarmen


Her ser dere søte Miriam som koser seg i en av Showrooms lekre stoler. Hun har på seg et hvitt skjørt fra Hunkydory kr.1449, singlett fra Rosemunde kr. 549, og grå cardigan fra Rosemunde kr. 689. Dette antrekket er perfekt for varme maidager. Vi har lagt vår elsk på den sommerlige sørlandsstilen både i klesveien og i interiøret.  

tirsdag 10. mai 2011

God kveld i finværet

I dag har det lagt et skikkelig høytrykk over østlandet, noe som har resultert i sol fra klar himmel og godt over tjuegrader. På slike dager er vi klare for å bytte ut varme bukser med shorts, eller kle oss i en avslappet linkjole. Når kvelden kommer er det deilig å slenge en olajakke over skuldrene for å holde varmen. Dagens antrekk er jakke fra Odd Molly, cardigan fra Rosemunde og linkjole fra Lazuna. 

Vi håper at dere har hatt en strålende dag, og at det har blitt litt tid til å nyte tilværelsen mellom jobb og andre plikter. I morgen legges det ut bilder av flere spennende nyheter her på bloggen, så følg med!

Har du husket å melde deg på konkurransen vår?
Gå inn på denne linken hvis du vil vinne et skjerf fra Beck Søndergaard. 

lørdag 7. mai 2011

I kjolehumør

Daisyjentene er i skikkelig kjolehumør om dagen. Siden det straks er 17. mai og sommeren er rett rundt hjørnet, byr vi på enda et kjoleinnlegg i kveld. Denne beige herligheten, i ren silke, er blant Daisys lekreste nyheter om dagen. Strassbeltet i midjen er en eksklusiv detalj som gjør at kjolen skiller seg ut fra mengden. Kjolen finnes også i en rålekker blåfarge. Prisen er heller ikke forakte, den ligger på 1999 kroner. 

Håper at dere har hatt en deilig dag i solen og at resten av helgen byr på gode opplevelser. Vi kommer snart tilbake med flere bilder av nyheter til dame, so just stay tuned! 

fredag 6. mai 2011

Nye duftlys fra Durance


Endelig har vi fått en ny forsyning med de populære duftlysene fra Durance. Et slikt lys er den ultimate vertinnegave om du blir bedt bort i middagsselskap. Lysene gir en behagelig duft i hjemmet, og er mye mer parktisk og holdbart enn den tradisjonelle blomsterbuketten. De nyeste duftene heter "Verbena", "Cotton flower" og "Tea leaf".

Duranceproduktene er nå også tilgjengelig i Daisys nettbutikk, ta turen innom for en oppdatering på hva som finnes. Håper at alle dere som titter innom får en super fredagskveld. Plant beina godt oppi sofakroken og bli der :-)  

Glem ikke ikke å melde deg på månedens konkurranse, hvor du kan vinne et skjerf fra den nyeste kolleksjonen til Beck Søndergaard. Klikk på denne linken for å delta. 

onsdag 4. mai 2011

Photoshoot hos showroom


I dag har det vært en fantastisk dag hos Daisy. Vi har tilbrakt dagen i vakre omgivelser hos SH-interiør på Vinderen, hvor vi har tatt bilder av små og store i sommerens nyheter. Til barn har vi nå fått inn en hel kolleksjon med sukkersøte plagg i nostalgisk stil fra Tina Wodstrup. På bildene ser dere Madeleine og Sofie som koser seg i buksedresser (kr. 579) og sommerlige kjoler (fra kr. 459).


Vi elsker kombinasjonen av hvitt og kurv i interiøret, noe som gir oss følelsen av sommerhus på sørlandet. Denne stilen er SH-interiør eksperter på å formidle med sine lekre utstillinger og møbler.
Vi anbefaler alle interiørinteresserte å ta turen innom for en nærmere titt. Kikk også innom Tina Wodstrups hjemmeside for masse herlig inspirasjon. 

Ønsker alle som titter innom en super onsdagskveld!
I morgen kommer det flere lekre bilder av nyheter til dame.