mandag 14. november 2011

Lekre julebordkjoler, to prisklasser..

Julebordsesongen har nå satt inn for fullt, derfor klinker vi til med et kjoleinnlegg på en helt vanlig mandag. I dag ser dere vakre Astrid Jacobsen i et par av sesongens kjolefavoritter, i to ulike prisklasser. På dette bildet har hun på seg en eksklusiv coctailkjole fra Hoss (kr. 2649). Legg merke til den utsøkte skjæringen på utringningen, lekkert ikke sant?
For de som ønsker en kjole til budsjettpris, har vi denne nydelige saken med paljetter fra Ane Mone (kr. 499). Denne har flere av Daisyjentene forelsket seg i, noe vi gir de funklende paljettene skylden for..
I disse kalde vintermånedene er det vitkig å holde varmen når man skal ferdes utendørs, og hva varmer vel bedre utenpå finstasen enn denne pelskåpen (kr. 9999) fra Anne Kindem?

Skal du på julebord, men mangler noe å ha på deg? Ta turen innom oss, vi hjelper deg gjerne med å finne et antrekk som passer til anlednigen. Butikken er full av godsaker om dagen, så det er mye å velge i. 

Dagenes bilder er tatt i en av Oslos fineste interiørbutikker "Sh-interiør", som denne høsten har gått over til å bli Hødnebø. Ta turen innom neste gang du er på Vinderen og bli inspirert!

Ønsker alle som titter innom en herlig start på uken!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Likte veldig godt kjolen med paljetter ♥ Og weeee, til DEN prisen!! Kunne godt tenkt meg og sett den litt mer, kanskje et stående bilde og;)

Har dere mye fra Ane Mone? De har sp mye fint! Ser det ikke i shoppen!!

Ha en finfin kveld!

Klem Line

julebord sa...

hei ønsker deg god jul på forhånd og du kan sjekke denne sidenfor julebord. det ville være en flott kveld ...

Anonym sa...

hei kjempefin pelskåpe