fredag 1. april 2011

Vinnerne av skjerf-konkurransen er..


Velkommen 1. april, den offisielle luredagen og dagen for å kåre vinnerne av Daisys aller første konkurranse. Du trenger ikke være redd for at vi skal ha lurt deg, for konkurransen er overhodet ingen aprilsnar. Tusen takk til alle dere som har tatt dere tid til å legge igjen en hilsen. Vi er utolig glade og takknemmlige for så mange hyggelige kommentarer og tilbakemeldinger, både her på bloggen og på facebooksiden vår. 

Og til dere som er bittelitt nysgjerrige på hvem som har stukket av med seireren, kan vi avsløre at det er Fru Anja og Anne Gudmindseth som er de heldige vinnerne. Gratulerer så mye to begge to! Fint hvis dere kan sende en e-post til daisy@daisybarna.com med fullt navn og adresse. Nevn for sikkerhetskyld også hvilken av de tre fargene dere ønsker. Skjerfene sendes med posten så fort vi har hørt fra dere. 

Til dere som ikke hadde vinnerlykke denne gangen, kan vi avsløre at det straks er en ny konkurranse på gang her på Daisybloggen. Et innlegg om den nye konkurransen legges ut i løpet av dagen. 

Ønsker dere alle en strålende start på helgen! 

Ingen kommentarer: