mandag 10. august 2015

En gladnyhet..


Vi gleder oss over å fortelle dere at vi endelig har åpnet vår splitter nye undertøysavdeling! Vi har med oss flinke Marianne på laget. Hun har drevet sin egen undertøysforretning "La Bayadere" i 20 år og har bred erfaring innenfor feltet..Med merker som La Perla, Femilet, Primadonna, Marie Jo og Lise Charmel har vi en visjon om å kunne tilby dere på Vinderen det beste av det beste innenfor undertøy!Her får dere en smakebit...

La Perla er et av verdens mest kjente og ikoniske merker innenfor undertøy til kvinner. Hos oss finner du fantastisk fashionundertøy og basic nattøy. Her snakker vi luksus! Signaturblondene som er synlig på den sorte nattkjolen samt den hvite silkekåpen kalles "Frastaglio" og sys på for hånd. Kom innom for å ta en titt på hele utvalget!

Marie Jo lager feminint undertøy i super kvalitet. Hos oss finner du bestselgerene "Avero" og "Tom" som kommer i hvitt, sort og karamell. Alle kvinner trenger en ordentlig BH i god kvalitet! Ta turen innom for hjelp med størrelse og modell.

Fra franske Lise Charmel har vi fått inn nydelig undertøy og nattøy..

I undertøysavdelingen vår finner du også nydelige diffusere til rom fra Dr.Vranjes - et merke fra Firenze. Finn din duftfavoritt!


HankyPanky finner du også hos oss! Vi fører BH-er, stringtruser og hipstere i forskjellige farger.

Vi har selvfølgelig tenkt til å fortsette med populære Femilet. Vi har både BH-er, nattkjoler og truser!

Vi håper dette innlegget ga dere et innblikk i vår nye undertøysavdeling. Vi gleder oss til å vise dere mer!

Stor klem fra alle oss på Daisy 

Ingen kommentarer: