onsdag 10. juni 2015

Gaveideer til sommeravslutningen..

Sommerferien nærmer seg med stormskritt og snart er det tid for årets sommeravslutninger. På denne tiden av året får vi oft besøk av kunder som er på utkikk etter en avslutningsgave til en klasseforstander, barnehagetante og lignende. Derfor har vi satt sammen et innlegg med et knippe gavetips til dere!

 


Kubelysene fra Lene Bjerre er supre gaver som tar seg godt ut i de fleste hjem. Kommer i flere farger og størrelser!

Disse søte lommebøkene fra Beck Søndergaard er perfekte sommergaver! Vi digger de friske fargene..Lakrisene fra Johan Bulow er alltid en slager. Vi pakker inn pent i cellofan!

Vi har fått inn lekre duftlys fra Ecoya, som lukter helt vidunderlig! Innpakningen er også utrolig delikat.


Teene fra Harney & Sons smaker nydelig, er godt for kroppen og tar seg i tillegg godt ut på kjøkkenbenken! Legg ved en søt strikk/armbånd fra ByEloise - og du har en super sommergave på 1-2-3! Vi pakker inn i lekkert cellofan for deg.
Sjokoladene fra Anthon Berg er ekstra dekorative ettersom de er dekket av metallisk sjokoladetrekk. Sammen med en fresh innpakning blir dette en ekstra snasen gave!Duftlysene fra Voluspa går aldri av moten, og duften "Crisp Champagne" er en bestselger som ikke kan slå feil! 


Håndkrem og håndsåpe fra Crabtree & Evelyn. Herlig duft av granateple! Strikkene fra By Eloise har vært en bestselger helt siden vi fikk dem inn i butikken. Fine som gaver alene, eller som et lite tilskudd til en annen presant ;-)

Kom gjerne innom butikken, eller ring oss på 21 01 33 55 dersom du lurer på noe. Skal du ha flere gaver kan vi pakke inn på forhånd - ta kontakt!

Stor sommerklem fra alle oss på Daisy 

Ingen kommentarer: